Ciekawostki o Nedvedzie
- azuriana
- Juventino
Napiszcie mi kurczę 16+15=21 jak napisał Dragon?Mnie trochę inaczej uczą na Polibudzie,a Budowlaniec nie może się pomylić nawet na 1 mm.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Te ciekawosyki o Nedvedzie też oczywiście znam 8) Najlepsze jest, że Pavel z Żoną tak samo nazwali swoje dzieciCiekawe też, że Nedved swą żonę poznał w wieku 16 lat :shock: , tego akurat niewiedziałem, ja mam 16 8)
I 5 lat później jak miał 21 sie już z nią ożenił. Czego chcieć więcej od życia?
![]()

Chyba,że to jest I a nie 1 no to zwracam honor.Ale jest póżno! :lol: To chyba ze szczęścia tak mi się literki rozbiegowywowują. :roll: :twisted:
- BIGGI
- Qualità Juventino
On nie napisał 15 tylko "I 5",, czyli " i "azuriana pisze:Napiszcie mi kurczę 16+15=21 jak napisał Dragon?Mnie trochę inaczej uczą na Polibudzie,a Budowlaniec nie może się pomylić nawet na 1 mm.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Te ciekawosyki o Nedvedzie też oczywiście znam 8) Najlepsze jest, że Pavel z Żoną tak samo nazwali swoje dzieciCiekawe też, że Nedved swą żonę poznał w wieku 16 lat :shock: , tego akurat niewiedziałem, ja mam 16 8)
![]()
Chyba,że to jest I a nie 1 no to zwracam honor.Ale jest póżno! :lol: To chyba ze szczęścia tak mi się literki rozbiegowywowują. :roll: :twisted:
- mr.krzysiek
- Juventino
Szczeże mówiąc? z Juve lubie tylko Nedveda, a to jest ciekawostka 

W Krakowie, Krakowie, Krakowie
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
- DeeJay
- Juventino
BIGGI pisze:Prywatnie Nedved jest żonaty i ma dwoje dzieci. Swoją żonę Ivanę poznał w wieku zaledwie szesnastu lat i ożenił się z nią pięć lat później. Wraz z Ivaną ma córkę Ivankę i syna Pavla.![]()
![]()
Żadko się zdarza, żeby dzieci miały imona rodziców. Jak zauważył jeden z dziennikarzy, czyżby to był sposób Pavla na nieśmiertelność?? :-D
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie, widzę ,że problem rozwiązanyBIGGI pisze:On nie napisał 15 tylko "I 5",, czyli " i "azuriana pisze:Napiszcie mi kurczę 16+15=21 jak napisał Dragon?Mnie trochę inaczej uczą na Polibudzie,a Budowlaniec nie może się pomylić nawet na 1 mm.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Te ciekawosyki o Nedvedzie też oczywiście znam 8) Najlepsze jest, że Pavel z Żoną tak samo nazwali swoje dzieciCiekawe też, że Nedved swą żonę poznał w wieku 16 lat :shock: , tego akurat niewiedziałem, ja mam 16 8)
![]()

- Alexxxxx
- Juventino
Nie lubie Taysona to taki głupi czlowiek. Kswa Niedźwiedź wzieła sie nie tylko z tego że jest waleczny, pochodzi z Czech, ale głównie z powodu , ze jeden dziennikarz usłyszał jak żona Pavla moi do niego oj ty moj Niedźwiadku. I jego zaciętośc razem z nazwą żon6y
, został przez dziennikarzy nazwany Niedźwidziem i tak się ciągnie do dziś...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja slyszałem inną historię skąd ksywa ,,Niedźwiedź''. Bowiem wzieła się ona z przekręcenia nazwiska Nedved na Medved co po Czesku znaczy Niedźwiedż. A Włosi dla ułatwienia mowią na niego ,,Orso'' co po włosku znaczy NiedźwiedźAlexxxxx pisze:Nie lubie Taysona to taki głupi czlowiek. Kswa Niedźwiedź wzieła sie nie tylko z tego że jest waleczny, pochodzi z Czech, ale głównie z powodu , ze jeden dziennikarz usłyszał jak żona Pavla moi do niego oj ty moj Niedźwiadku. I jego zaciętośc razem z nazwą żon6y, został przez dziennikarzy nazwany Niedźwidziem i tak się ciągnie do dziś...

- Alexxxxx
- Juventino
Możliwe. Najważniejsze, że ma tą ksywke. Ona do niego pasuje. Więć nie se bedzie, że z wszystkich tych tematów Więc Nedved graj. Jest duzo histrori o Nedvedzie.Wdać to po moich i Ti_Amo historiach.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ja slyszałem inną historię skąd ksywa ,,Niedźwiedź''. Bowiem wzieła się ona z przekręcenia nazwiska Nedved na Medved co po Czesku znaczy Niedźwiedż. A Włosi dla ułatwienia mowią na niego ,,Orso'' co po włosku znaczy NiedźwiedźAlexxxxx pisze:Nie lubie Taysona to taki głupi czlowiek. Kswa Niedźwiedź wzieła sie nie tylko z tego że jest waleczny, pochodzi z Czech, ale głównie z powodu , ze jeden dziennikarz usłyszał jak żona Pavla moi do niego oj ty moj Niedźwiadku. I jego zaciętośc razem z nazwą żon6y, został przez dziennikarzy nazwany Niedźwidziem i tak się ciągnie do dziś...
![]()
Pozdro Ti_Amo_Juventus_Dragon
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli