Coppa Italia (1/4): Inter 2-2 JUVENTUS
- grzechu016
- Juventino
Czy ten pucharowy mecz bezdzie może na jakimś innym kanale??
wie ktoś może?? :-D
bo nie mam polsatu sport ale mam cyfre + a tam jest troche tych włoskich programów i może na którymś będzie:)
Jakby ktoś z szanownych kolegów wiedział to niech da znać na gadu
Z góry dzięki :-D
bo nie mam polsatu sport ale mam cyfre + a tam jest troche tych włoskich programów i może na którymś będzie:)
Jakby ktoś z szanownych kolegów wiedział to niech da znać na gadu
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Według tego co mówi liveonsat i cyfra.tv mecz będzie dostępny chociażby na Rai Uno. Trzeba mieć nadzieje, że sygnał nie będzie kodowany podczas meczu.grzechu016 pisze:Czy ten pucharowy mecz bezdzie może na jakimś innym kanale??
Jakby ktoś z szanownych kolegów wiedział to niech da znać na gadu![]()
Ja zapewne na Polsacie Sport będę oglądał. Forza Juve!
- Tharp
ciekawi mnie kiedy zaczniemy podchodzic do meczow z interem bez kompleksu nizszosci.
Wstyd mi jak patrze na nazwy tematow w stylu "TRÓJMIASTO || TC: złodzieje vs. Juve" czy "OLSZTYN || JUVE vs. kasa moratti'ego"
Zaloze sie ze kazdy interista ktory tutaj przychodzi, ma niezly polew.
Wiem ze u nich jest jeszcze wiekszy chlew na stronach, moderatorzy pozwalaja tam bluzgac sie nawzajem, ale psia mac, my jestesmy Juventini, powinnismy pokazac klase, a nie ziac zawiscia, ze to oni sa na pierwszym miejscu...
Wstyd mi jak patrze na nazwy tematow w stylu "TRÓJMIASTO || TC: złodzieje vs. Juve" czy "OLSZTYN || JUVE vs. kasa moratti'ego"
Wiem ze u nich jest jeszcze wiekszy chlew na stronach, moderatorzy pozwalaja tam bluzgac sie nawzajem, ale psia mac, my jestesmy Juventini, powinnismy pokazac klase, a nie ziac zawiscia, ze to oni sa na pierwszym miejscu...
- Abi
- Juventino
Mi też jest wstyd, to hańba dla Polski, skandal na cały "forumowy" świat. Niestety żyjemy w zaściankowym kraju, rzekłbym - ciemnogrodzie, w którym wredne małe polaczki zioną zawiścią i zazdroszczą innym tego, że kradną lepiej od nich. Jesteśmy 10 lat za afroamerykanami i jeszcze długo przyjdzie nam czekać, aż zapanuje tu taka tolerancja jak na zachodzie. Amen.Tharpenio pisze:ciekawi mnie kiedy zaczniemy podchodzic do meczow z interem bez kompleksu nizszosci.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008, 23:32 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mati
- Juventino
Oj powody zawiści są zgoła inne.Tharpenio pisze:ciekawi mnie kiedy zaczniemy podchodzic do meczow z interem bez kompleksu nizszosci.
Wiem ze u nich jest jeszcze wiekszy chlew na stronach, moderatorzy pozwalaja tam bluzgac sie nawzajem, ale psia mac, my jestesmy Juventini, powinnismy pokazac klase, a nie ziac zawiscia, ze to oni sa na pierwszym miejscu..
A co do Twojego posta, raczej się zgadzam, nie trzeba sie tak bardzo odnosić z negatywnymi uczuciami moim zdaniem.
Wolę być dumny z bycia kibicem Juve niż przejmować się jakimś klubikiem z Mediolanu.
- Tsubasa10
- Juventino
ahhh .. to bedzie mecz
w sumie dobry bylby remis na wyjezdzie ale lepiej jak Juve ich pocisnie. Oby zaczeli strzelac troche bramek chlopaki.
Mysle ze jutro remis 1:1 a u nas wygramy 2:1

Mysle ze jutro remis 1:1 a u nas wygramy 2:1
,,To mozliwosc Spełnienia marzeń sprawia że zycie staje sie tak fascynujace"
,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
- Pilekww
- Juventino
Moim zdaniem mecz nie będzie dobrym odzwierciedleniem możliwości obydwu drużyn. Wyjdziemy prawdopodobnie rezerwowym - słabym składem a Inter rezerwowym - dobrym składem. Druzyna z Mediolanu ma b długa ławke a na niej dobrych zawodników. My mamy słabych.
Mnie tam PW mało interesuję, wynik w tym meczu troche bardziej ale najbardziej dobra, mądra, rozważna gra godna Juventusu.
Wiadomo jakie tło ma mecz z Interem ale to będzie spring/wyczucie wroga przed 22/03/2008 :!:
FORZA JUVENTUS!
Mnie tam PW mało interesuję, wynik w tym meczu troche bardziej ale najbardziej dobra, mądra, rozważna gra godna Juventusu.
Wiadomo jakie tło ma mecz z Interem ale to będzie spring/wyczucie wroga przed 22/03/2008 :!:
FORZA JUVENTUS!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Okoni
- Juventino
8,5 godziny??? u mnie pisze że 1117 dni 6 godzin i 4 sekundy :rotfl: to chyba jakiś błądSid pisze:Żadnego remisu - wygramyDlaczego ? Bo my tutaj jesteśmy Juve, i to my mamy coś do udowodnienia.. Zostało 8,5 godziny powoli nie mogę się doczekać...

Co do meczy mam przeczucie że wygramy

FORZA JUVE

PS. Mam nadzieje że nie będzie takich prezentów jakich Inter miał w meczu z Parmą
:naughty:

- Mr Cezary
- Juventino
Juventus i Inter ZAWSZE grają na 100 %, gdy przychodzi im się zmierzyć między sobą. Wątpię, aby tym razem miało być inaczej.Pilekww pisze:Moim zdaniem mecz nie będzie dobrym odzwierciedleniem możliwości obydwu drużyn.
Ranieri zapowiedział wystawienie najsilniejszego składu (za wyjątkiem Buffona oczywiście), a Inter wiadomo, co roku walczy o zdobycie Coppa Italia, więc nie sądzę, by Mancini wystawił w tak prestiżowym meczu rezerwy.Wyjdziemy prawdopodobnie rezerwowym - słabym składem a Inter rezerwowym - dobrym składem.
Jak już mówiłem, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Ranieri puści do boju teoretycznie najsilniejszy skład.Druzyna z Mediolanu ma b długa ławke a na niej dobrych zawodników. My mamy słabych.
No właśnie, o ile Puchar Włoch nie jest jakimś arcyważnym wyzwaniem dla nas, choć wspaniale było by po niego sięgnąć po 12 latach przerwy, to mecz z Interem zobowiązuje do pozostawienia serca na boisku.Mnie tam PW mało interesuję, wynik w tym meczu troche bardziej ale najbardziej dobra, mądra, rozważna gra godna Juventusu.
Do tego czasu Inter jeszcze zgubi formęWiadomo jakie tło ma mecz z Interem ale to będzie spring/wyczucie wroga przed 22/03/2008
- Mati
- Juventino
Mógłbym powiedzieć że masz rację, ale co z tego ,skoro nawet najsilniejszy skład będzie pozbawiony siedmiu ważnych zawodników ? (a wspomnieć trzeba że i Almiron nie będzie mógł zagrać)Mr Cezary pisze: Jak już mówiłem, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Ranieri puści do boju teoretycznie najsilniejszy skład.
- Okoni
- Juventino
Faktycznie racja bo mi się komp zresetował i zatrzymał się na 1 stycznia 2005 rokuSapo_JuveFan pisze:proponuje zmienic date w kompieOkoni pisze:8,5 godziny??? u mnie pisze że 1117 dni 6 godzin i 4 sekundy :rotfl: to chyba jakiś błąd.
ps. Przynajmniej mam pewność że licznik dobrze działa :rotfl:
- Szymek
- Juventino
Mecz na Polsacie Sport Extra?! Szkoda, że mam tylko zwykły...
Edycja: Właśnie zauważyłem, że ktoś wcześniej już podał tą informację.
Edycja: Właśnie zauważyłem, że ktoś wcześniej już podał tą informację.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2008, 16:56 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.