Serie A (19): JUVENTUS 0-0 Sampdoria

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
matuszmiras

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2008, 22:20

Ehh... :/ liczyłem na wygraną ale cóż 1 punkt to nie to samo co 0... mam nadzieje że w następnym meczu Juve pokaże klase i wygra :) szkoda tych zmarnowanych okazji...

Milan i Inter niech szambo zbierają...
bo Bianconerim nigdy nie dorównają!!!!
FORZA JUVE!!!!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2008, 16:27

Staram się pisać o każdym meczu, który oglądałem, więc i tym razem coś napiszę.

Zagraliśmy kompletnie bez pomysłu. Marchionni już w pierwszych minutach mógł wyprowadzić nas na prowadzenie. Nasza gra się nie kleiła, brakowało dogodnych okazji, a jak je wypracowaliśmy to nie potrafiliśmy ich wykorzystać. To już drugi mecz z rzędu, w którym remisujemy z drużyną pozornie słabszymi od nas. Tak interu na pewno nie dogonimy.

Genialny ruch Raneriego - zdjęcie najlepszego na boisku Del Piero... Potrzebny nam klasowy środkowy ofensywny pomocnik, bo długo tak nie zajedziemy i może być ciężko nawet o 4 miejsce... No ale przecież najbardziej potrzebny jest nam Sissoko...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2008, 16:38

Sapo_JuveFan pisze:
Dragon pisze:
Sapo_JuveFan pisze:Na zakonczenie dodam, ze wedlug mnie kryzys mija i teraz wszystko pojdzie w lepszym kierunku. Do nastepnego meczu :) Forza Juve!
Na jakiej podstawie to stwierdzasz? :lol:
ano na takiej podstawie, ze nasza nieciekawa obrona zagrala naprawde przyzwoicie w spotkaniu z Sampa :)
Żartujesz prawda? Twoim zdaniem kryzys poznale się po tym, jak slabo gra tylko 1 formacja tak? Nie wygrywamy meczów, na własne życzenie, gramy bez pomysłu. Oborna z sampą zagrała dobrze? Owszem, bo nie mili nic do roboty a biegać wiedzą chyba, w którą stronę :roll:

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2008, 16:55

Dragon pisze:
Sapo_JuveFan pisze:
Dragon pisze:
Na jakiej podstawie to stwierdzasz? :lol:
ano na takiej podstawie, ze nasza nieciekawa obrona zagrala naprawde przyzwoicie w spotkaniu z Sampa :)
Żartujesz prawda? Twoim zdaniem kryzys poznale się po tym, jak slabo gra tylko 1 formacja tak? Nie wygrywamy meczów, na własne życzenie, gramy bez pomysłu. Oborna z sampą zagrała dobrze? Owszem, bo nie mili nic do roboty a biegać wiedzą chyba, w którą stronę :roll:
co prawda nie gramy jakiejs tam super pilki, ale przeciez widac, ze nasza druzyna z meczu na mecz sie zgrywa ze soba mimo wielkich klopotow kadrowych - chyba, ze ja ogladalem inne mecze :roll:

Zablokowany