Magazyn piłkarski TV
- Bobeknaklo
- Juventino
Na Polsacie sport magazyn "Gol" lub na Eurosporcie "Eurogole" bodaj w poniedziałki sa ale pozniej powtarzaja caly tydzien chyba, dawno nie ogladalem
- Radek_88
- Qualità Juventino
Na C+Sport i C+Sport2 po kazdej kolejce sa magazyny Serie A, Primera Division, Ligue 1 oraz Premiership. Pokazuja tam bramki, czasem obszerniejsze skroty, wydarzenia tygodnia, a takze inne ciekawostki zwiazane z danymi ligami. No i oczywiscie powtorki rowniez sa przez caly tydzien.
- Il Storico
- Juventino
Z tego co wiem to w poniedziałek na Eurosporcie i Polsat Sporcie lecą odpowiednio:"Eurogoals" i "Gol".W poniedziałki są to niektóre z meczów Lig Europejskich:Premiership,Championship,Scothish Premier League,Primiera Division,Serie A,1.Bundesligi,BWIN ligi(Portugalia),Eredivisie i Ligue 1.A w reszte dni Eurogoals (od wtorku do piątku) pokazuje mecze krajowych pucharów,pokazuje nowinki transferowe oraz odwiedza różne kluby.
- MarcinB
- Juventino
Niestety Cyfry + nie posiadam więc nie mogę zobaczyć tych magazynów, a te co są na Polsacie Sport i Eurosporcie to są pokazywane bramki ale średniej klasy zespołów a nie potęg. Nie musi być to program polski, dla ułatwienia dodam :-D
- tabo89
- Juventino
a jaki pakiet kanałów posiadasz, moze to troche nam ułatwi?marcinb1989 pisze:Niestety Cyfry + nie posiadam więc nie mogę zobaczyć tych magazynów, a te co są na Polsacie Sport i Eurosporcie to są pokazywane bramki ale średniej klasy zespołów a nie potęg. Nie musi być to program polski, dla ułatwienia dodam :-D
masz hiszpanski Digital+ czy moze francuski pakiet TPS a moze jeszcze cos innego??