Coppa Italia (1/4): Inter 2-2 JUVENTUS
- PrzemasJuve
- Juventino
daj jakies przeslanki ku optymistycznemu patrzeniu - spojrzeniu na ten mecz....ja nie widzemrozzi pisze:Jesteście nastawieni zbyt pesymistycznie do tego spotkania...
zobaczymy co z doria bedzie
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- sushi
- Juventino
Do JUVELUCEK
Polsat choć go niemam ale z tego co się orientuje to ma prawo do pokazywania meczów drużyn tych słabszych jak Siena , Reggina , Empoli niewiem jak z pucharem włoch czy na Polsacie jest i jak jest to czy nie z udziałem tylko tych słabszych drużyn bo zwróć uwage że Polsat nie pokazuje szlagierów Seria A tylko takie mecze jak Siena - Juve oczywiscie jak Siena jest gospodarzem
Pozd a co do meczu będzie ciekawy ten dwu mecz ale powiem że jesteśmy troche osłabieni brakiem paru graczy jak Inter wystawi pierwszy skład możemy mieć problem z pokonaniem ich .
Polsat choć go niemam ale z tego co się orientuje to ma prawo do pokazywania meczów drużyn tych słabszych jak Siena , Reggina , Empoli niewiem jak z pucharem włoch czy na Polsacie jest i jak jest to czy nie z udziałem tylko tych słabszych drużyn bo zwróć uwage że Polsat nie pokazuje szlagierów Seria A tylko takie mecze jak Siena - Juve oczywiscie jak Siena jest gospodarzem
Pozd a co do meczu będzie ciekawy ten dwu mecz ale powiem że jesteśmy troche osłabieni brakiem paru graczy jak Inter wystawi pierwszy skład możemy mieć problem z pokonaniem ich .
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- juveluck
- Juventino
A po polsku to pisać umiesz?sushi pisze:Do JUVELUCEK
Prawa do transmisji meczów Pucharowych, mają się nijak do praw do transmisji meczów ligowych. PS pokazywał mecz Juventus - empoli, czyli spotkanie które w lidze mógł by pokazywać tylko Canal Plus. Tak więc równie dobrze mogli by pokazać oba pojedynki z interem.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Póki co nie ma żadnej informacji, ale daj bóg się coś zmieni w planach transmisji...drozdi pisze:z tego co mi sie wydaje to Polsat Sport transmituje mecze pucharu włoch wiec moze i ten mecz pojawi sie na ich antenie
Lepiej się mile zaskoczyć. Przyjać gorszy scenariusz, ale dla mnie bez różnicy jest, kto będzie grał w drużynie przeciwnej a kto nie... Błagania o słabszy występ Ibrahimovica są dla mnie niezrozumiałe. Wiele przecież zalezy od naszej drużyny i na tym wolałbym się skupić.Radek_88 pisze:Chyba przed telewizorem. Watpie zeby nagle Mancini powolal podstawowy sklad, podczas gdy dotychczas z napastnikow byli powolywani mlodzi pilkarze z rezerw + malo grajacy w Serie A Crespo.qUIET pisze:Tylko żeby Ibra nie błyszczał
Mecz do wygrania jest, gramy u siebie i wydaje mi się, że takie spotkania są dla nas priorytetem, dlatego braku walki nikomu się nie powinno zarzucać. Nawet rozmiarowa porażka w perspektywie rewanżu i tak nie ma wielkiego znaczenia. Trzeba tylko wierzyć, że wygrać można... Nawet takim składem jaki aktualnie Ranieri ma do dyspozycji. Forza Juve!
- Internazionale
- Interista
Na początku chciałem powiedzieć, że cieszę się, że nie ma wyzywania Interu (choć nie wszystkie posty przeczytałem). 
To będzie mecz bardzo interesujący, chociaż sądze, że z jednej i z drugiej strony będą grali piłkarze młodsi, mniej doświadczeni. Nie martwcie się kontuzjami - my też niestety mamy ich bardzo dużo. To będzie sprawdzian dla obu ekip. Teorytecznym faworytem jest Inter, na co wskazuje tabela Serie A oraz to, że to my jednak mamy szerszą ławkę rezerwowych. Nie sądze, jednak aby Inter przegrał któryś z tych meczów. Pokazaliśmy z Regginą, że nawet drugo i trzecio-rzędnymi zawodnikami jesteśmy w stanie wysoko zwyciężać (4-1 i 3-0).
I nie módlcie się o słabszą postawę naszych piłkarzy (typu Ibra, choć wątpie by grał...), bo co to za frajda wygrać np. z pokaleczoną drużyną?
Jedno jest pewne. Będzie to wspaniałe widowisko i cieszę się, że na was trafiliśmy.

To będzie mecz bardzo interesujący, chociaż sądze, że z jednej i z drugiej strony będą grali piłkarze młodsi, mniej doświadczeni. Nie martwcie się kontuzjami - my też niestety mamy ich bardzo dużo. To będzie sprawdzian dla obu ekip. Teorytecznym faworytem jest Inter, na co wskazuje tabela Serie A oraz to, że to my jednak mamy szerszą ławkę rezerwowych. Nie sądze, jednak aby Inter przegrał któryś z tych meczów. Pokazaliśmy z Regginą, że nawet drugo i trzecio-rzędnymi zawodnikami jesteśmy w stanie wysoko zwyciężać (4-1 i 3-0).
I nie módlcie się o słabszą postawę naszych piłkarzy (typu Ibra, choć wątpie by grał...), bo co to za frajda wygrać np. z pokaleczoną drużyną?
Jedno jest pewne. Będzie to wspaniałe widowisko i cieszę się, że na was trafiliśmy.

Forza Inter!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Łatwo skóry nie sprzedamy i choć faktem jest,że wysoko wygrywaliście 2 składem,to musicie pogodzić się z jednym-bardziej utalentowaną młodzież posiada obecnie Juve,problem w tym,że większość z tych piłkarzy jest teraz wypożyczona(Giovinco,Marchisio,Criscito)...Pozostaje jednak Palladino i wracający prawdopodobnie Nocerino.Mimo faktu,że to Puchar Włoch,nasi zagrają tym teoretycznie mocniejszym składem i szczerze powiedziawszy wątpię,abyśmy przegrali na San Siro(determinacja jest ogromna,a czasem to aspekt kluczowy).Pozdrawiam
- nookie
- Juventino
Radek_88 pisze: Watpie zeby nagle Mancini powolal podstawowy sklad,
Chyba, że podejdą do tego meczu specjalnie (jako, że z nami) wcale bym się nie zdziwił gdyby tak było.
Ja szczerze mówiąc optymistą nie jestem niestety

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- maxtomek
- Juventino
to ze lawka interu jest o wiele mocniejsza jesli tez zagraja drugim skladalem.i bedzie ciezko ale moze sie uda ,fajnie by bylo wygrac puchar ale w sumie to tlyko puchar wloch dla mnie beznaczenia...mozna sobie odpuscic i skupic sie na lidze. by byla liga mistrzow za rok napewno...juveluck pisze:Szczerze wątpię, a nawet jeżeli to nie rozumiem co do ma do rzeczy?maxtomek pisze:i tak drugi skladalem bedziemy grac
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
O coś trzeba walczyć. Bo o Scudetto możemy zapomnieć.maxtomek pisze:to ze lawka interu jest o wiele mocniejsza jesli tez zagraja drugim skladalem.i bedzie ciezko ale moze sie uda ,fajnie by bylo wygrac puchar ale w sumie to tlyko puchar wloch dla mnie beznaczenia...mozna sobie odpuscic i skupic sie na lidze. by byla liga mistrzow za rok napewno...juveluck pisze:Szczerze wątpię, a nawet jeżeli to nie rozumiem co do ma do rzeczy?maxtomek pisze:i tak drugi skladalem bedziemy grac
- Sapo
- Juventino
Jak dla mnie te dwa mecze z interem moga byc najwazniejszymi w tym sezonie. Puchar Wloch trzeba koniecznie wygrac, o scudetto juz raczej mozemy zapomniec ale tez trzeba walczyc
mam nadzieje, ze zagramy w miare dobrym skladem tj. mieszanka rezerw i podstawowego skladu

- maxtomek
- Juventino
puchar najwazniejszy ?<LOL> dla mnie najwazniejsze jest wicemistrzostwo wloch.odrazu LM bez elm. i wieksze korzysci finasowe niz puchar..co nie znaczy ze sie nie uczieszylbym sie jakbysmy wygrali.od 95 roku chyba nie wygralismy pucharu ,wiec dlugo juz jak na juve;)Sapo_JuveFan pisze:Jak dla mnie te dwa mecze z interem moga byc najwazniejszymi w tym sezonie. Puchar Wloch trzeba koniecznie wygrac, o scudetto juz raczej mozemy zapomniec ale tez trzeba walczycmam nadzieje, ze zagramy w miare dobrym skladem tj. mieszanka rezerw i podstawowego skladu
- Sapo
- Juventino
kazdy ma inne priorytetymaxtomek pisze:puchar najwazniejszy ?<LOL> dla mnie najwazniejsze jest wicemistrzostwo wloch.odrazu LM bez elm. i wieksze korzysci finasowe niz puchar..co nie znaczy ze sie nie uczieszylbym sie jakbysmy wygrali.od 95 roku chyba nie wygralismy pucharu ,wiec dlugo juz jak na juve;)Sapo_JuveFan pisze:Jak dla mnie te dwa mecze z interem moga byc najwazniejszymi w tym sezonie. Puchar Wloch trzeba koniecznie wygrac, o scudetto juz raczej mozemy zapomniec ale tez trzeba walczycmam nadzieje, ze zagramy w miare dobrym skladem tj. mieszanka rezerw i podstawowego skladu

- Internazionale
- Interista
Przypominam, że to nasza primavera jest aktualnym mistrzem Włoch.mrozzi pisze:musicie pogodzić się z jednym-bardziej utalentowaną młodzież posiada obecnie Juve
Po za tym to właśnie z takich młodych zawodników w Interze tworzy się potęga i dzięki właśnie nim jesteśmy na czele tabeli Serie A bez żadnej porażki.
Forza Inter!
- maxtomek
- Juventino
jestescie na 1 miescu tlyko przez afere korupcyjna .
ps a o lidzie mistrzow to mozecie pomarzyc bo widamo jak to z interem...ile gwazdi by nie mial nie wygra..
no i puchar trzeba sogie odpuscic i sie skupic na lidze jak muwilem bo remis teraz z sampdoria..trzeba utrzymac 3-4 miejsce
ps a o lidzie mistrzow to mozecie pomarzyc bo widamo jak to z interem...ile gwazdi by nie mial nie wygra..
no i puchar trzeba sogie odpuscic i sie skupic na lidze jak muwilem bo remis teraz z sampdoria..trzeba utrzymac 3-4 miejsce