Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Trzeba było tak odrazu. W takim razie ja jestem za naszym projektem - "Pana projekt"Radek_88 pisze:Jeszcze kilka slow wyjasnienPowyzsze wizualizacje przeslal mi producent, tak wiec 'Projekt Pana' to nasz projekt, a 'Moj Projekt' to projekt producenta

Proponuje zmienić to w linku bo ktoś może nie doczytać

- Radek_88
- Qualità Juventino
Jeszcze mala informacja co do akcesoriow do smyczy. To samo umiescilem w pierwszym poscie.
Dodatki do smyczy:
Zaczep na telefon komórkowy typu WĄS.
Karabinczyk (model drugi z prawej).
+ plastikowa, czarna złączka

I szyte zakonczenie. Calosc bedzie wygladala cos jak na zdjeciu powyzej.
Jesli jeszcze ktos jest chetny na jakies dodatki to prosze dac znac.
Dodatki do smyczy:

+ plastikowa, czarna złączka

I szyte zakonczenie. Calosc bedzie wygladala cos jak na zdjeciu powyzej.
Jesli jeszcze ktos jest chetny na jakies dodatki to prosze dac znac.
- God
- Juventino
Propozycja producenta wydaje się być lepsza, On zna się na tym lepiej myślę niż my, w dodatku to o czym mówił, napisy, flagi etc będą się ładnie schodzić.
Więc myślę, że projekt producenta będzie po prostu lepszy, zróbcie ankietę najlepiej trwającą krótko, jakieś 2 dni i kto zagłosuje ten zagłosuje.
/Regards
Szymon L.
Więc myślę, że projekt producenta będzie po prostu lepszy, zróbcie ankietę najlepiej trwającą krótko, jakieś 2 dni i kto zagłosuje ten zagłosuje.
/Regards
Szymon L.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2008, 23:30 przez God, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie wiem czy producent mial na mysli to, ze napisy beda sie 'ladnie schodzic' czy moze raczej, ze ze smyczy zrobi sie niepotrzenie maslo maslane.God pisze:Propozycja producenta wydaje się być lepsza, On zna się na tym lepiej myślę niż my, w dodatku to o czym mówił, napisy, flagi etc będą się ładnie schodzić.
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Mi bardziej do gustu przypadł "nasz projekt" (czyli ten z rzadszym rozmieszczeniem "ozdobników"). Wydaje mi się że na tym drugim jest po prostu za bardzo naciapane tego wszystkiego... Jak mawia mój kolega "Za dużo cukru..."