Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wlasnie otrzymalem od producenta porownanie wizualizacji 'naszej' smyczy i tej zaproponowanej przez niego. Ktora wybieramy? Jak dla mnie to chyba ten nasz projekt lepszy.
PS. 'PROJEKT PANA' to nasz projekt, a 'MOJ PROJEKT' to propozycja producenta.
PS. 'PROJEKT PANA' to nasz projekt, a 'MOJ PROJEKT' to propozycja producenta.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2008, 15:45 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ja mysle, ze w ankiete sie nie bedziemy bawic, bo to znowu troche potrwa, a przeciez wszystkim nam zalezy na czasie. Jak na razie widze poparcie dla naszego wstepnego projektu, skromnego i nieco przerzedzonego. Jak juz wybierzemy to jutro wieczorem/poniedzialek rano chcialbym wyslac ostateczna decyzje do producenta.Kędzior pisze:Projekt Panajest naprawdę niezły : prostota, bez przesadzania ze szczegółami itp. W zaistniałej sytuacji proponuje - ankietę. Ona powinna zdecydować, który projekt bierzemy.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jeszcze kilka slow wyjasnienMateo21 pisze:ja jestem za projektem pananie obraz się Radek . Chociaz twój tez jest dobry.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Z najnowszego maila od producenta.
No wiec wynika z tego, ze wyjdzie nam choinka.. Sprobuje w przyszlym tygodniu uzyskac probna smycz, chociaz koszt takiej jest niemaly i pieniadze sa niezwracalne..Producent pisze:Prosze tylko zwrócic uwagę, że na moim projekcie poszczególne znaki na smyczy bedą się schodziły tzn. zaczynając od dołu smyczy flaga z flaga, napis juventus z napisem juventus itd., az do momentu gdzie na karku zostanie samo logo JUVENTUS.
- Kędzior
- Juventino
Można pomyśleć o jakiejś zrzucie. Wiadomo dokładnie ile wyniosłaby cena próbnej smyczy ?Radek_88 pisze:Z najnowszego maila od producenta.
No wiec wynika z tego, ze wyjdzie nam choinka.. Sprobuje w przyszlym tygodniu uzyskac probna smycz, chociaz koszt takiej jest niemaly i pieniadze sa niezwracalne..
EDIT:
Ludzie są niesamowiciaxjuve pisze:moglby mi ktos powiedziec jaka bedzie w przyblizeniu cena smyczy ?

Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2008, 15:19 przez Kędzior, łącznie zmieniany 2 razy.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Oczywiscie pieniadze na prototyp beda doliczane do ogolnej kwoty jaka bedzie nalezalo wplacic, w przeliczeniu na jedna osobe beda to raczej sprawy groszowe.Kędzior pisze:Można pomyśleć o jakiejś zrzucie. Wiadomo dokładnie ile wyniosłaby cena próbnej smyczy ?
Producent pisze:Koszt prototypu - 150zł netto. po akceptacji prototypu bez zmian 100zł oddajemy.