Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Radek_88
- Qualità Juventino
Dostalem wlasnie projekt od behemota, pewnie jest on juz dobrze zrobiony, jednak nie jestem tego teraz w stanie sprawdzic poniewaz corela mialem tylko w wersji testowej, a licencja mi juz wygasla. Jutro jak wroce do domu to sprawdze plik na innym kompie i jak wszystko bedzie ok to przesle producentowi
Wtedy bedziemy wiedziec co dalej.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Jak to napisal mi producent projekt smyczy wykonany genialnie :-D W zalaczniku otrzymalem wizualizacje naszego projektu, tyle, ze musze jeszcze dowiedziec sie dlaczego obie strony powtarzaja sie dwa razy na calej dlugosci. Jak tylko sie cos nowego dowiem od razu napisze w temacie, mam nadzieje, ze juz w przyszlym tygodniu zaczniemy zbierac pieniadze.
Pozdrawiam.
PS. Wielkie dzieki dla behemota za wykonanie projektu oraz dla innych, ktorzy rowniez probowali pomoc (tanhayi, Kędzior).
Pozdrawiam.
PS. Wielkie dzieki dla behemota za wykonanie projektu oraz dla innych, ktorzy rowniez probowali pomoc (tanhayi, Kędzior).
- Kędzior
- Juventino
Więc udało się. Z trudnościami, ale się udało
Oczywiście wielkie podziękowania dla behemota, któremu zawdzięczemy wykonanie projektu.
Te powtarzanie wzoru może być spowodowane tym, że jedna długość wzoru nie wystarczy i smycz może okazać się za krótka. Zobaczymy...

Te powtarzanie wzoru może być spowodowane tym, że jedna długość wzoru nie wystarczy i smycz może okazać się za krótka. Zobaczymy...
- forzajuve1810
- Juventino
Sorry, może już było, ale nie chce mi się czytać całego tematu: Czy był podawany już koszt tej smyczy? A drugie czy można się jeszcze zapisać? Bo ja raczej byłbym chętny
.

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
- forzajuve1810
- Juventino
No dobra, to ja się zapisuję, a numer konta itd. to skąd? Ktoś, kiedyś poda?
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
- Kędzior
- Juventino
Jakbyś przeczytał posty chodziaż na tej stronie, to byś wiedział, że kasa najprawdopodobniej będzie zbierana w przyszłym tygodniu kiedy wszystko zostanie ustalone.forzajuve1810 pisze:No dobra, to ja się zapisuję, a numer konta itd. to skąd? Ktoś, kiedyś poda?
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wlasnie tego sie obawiam... Nie wiem co w takim wypadku zrobic.. albo maksymalnie powiekszymy czcionke jesli bedzie taka mozliwosc, albo bedzie trzeba zaakceptowac powyzsza wizualizacje..Kędzior pisze:Te powtarzanie wzoru może być spowodowane tym, że jedna długość wzoru nie wystarczy i smycz może okazać się za krótka. Zobaczymy...
Dla niezorientowanych koszt samej smyczy wyniesie na pewno ponizej 10zl. Bedzie to smycz ze zlaczka, karabinczykiem i zaczepem na telefon. Ale te szczegoly jeszcze podam jak przyjdzie na to czas.
- Kędzior
- Juventino
W ostateczności można również zwiększyć odstęp między herbami, napisami itp. Jednak w tym momencie trzeba uzbroić się w cierpliwość i zobaczymy co czas przyniesie...Radek_88 pisze:Wlasnie tego sie obawiam... Nie wiem co w takim wypadku zrobic.. albo maksymalnie powiekszymy czcionke jesli bedzie taka mozliwosc, albo bedzie trzeba zaakceptowac powyzsza wizualizacje..
EDIT:
Dlatego napisałem w ostatecznościRadek_88 pisze:]Tak, tylko, ze wtedy bedzie sporo pustego miejsca na smyczy, np w miejscu, ktore ma byc 'na szyi' bedzie tylko data, a wokol niej z obu stron dlugo dlugo nic.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2008, 21:07 przez Kędzior, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tak, tylko, ze wtedy bedzie sporo pustego miejsca na smyczy, np w miejscu, ktore ma byc 'na szyi' bedzie tylko data, a wokol niej z obu stron dlugo dlugo nic.Kędzior pisze:W ostateczności można również zwiększyć odstęp między herbami, napisami itp. Jednak w tym momencie trzeba uzbroić się w cierpliwość i zobaczymy co czas przyniesie...