TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Właśnie dzwoniłem do baru i jest spoko rezerwacja na ten stolik co zawsze
będzie ciężko ale musimy wywieść 3 punkty!!! Bardzo ważny mecz i mam nadzieje, że frekwencja na strumykowej dopisze 

- Brutalo
- Juventino
No i zbliża się kolejny meczyk- Catania Calcio-Juventus Turyn, 12.01.2008, Canal + 2, 20:30---- kto się piszę?? :-D
- Brutalo
- Juventino
Zapraszamy więcej chętnych-za rezerwacje nic nie płacimy, piwo jedynie 3,30 zł (na Wojti-s'a zawsze można liczyć
)

- wojti-s
- Juventino
Spotkałem Artura jak z dziewczyną byłem na rynku i mówił, że przyjdzie
Może jeszcze Zajek się pojawi ( spotkałem go kiedyś na halówce w koszulce Juve i trochę nakręciłem
). Więc może nie będzie źle 
A zatem do jutra, Ole !

A zatem do jutra, Ole !

- Brutalo
- Juventino
No meczyk jest :-D rzeczywiście. a myślałem że nie będzie na Canal +, a jednak
tak więc listę chętnych jak zawsze zaczyna Wojti-s i moja skromna osoba, rozumie że PrzemekN także jest chętny
Zapraszamy innych fanów Juventusu-ustawiamy sie pod empikiem tak o 14:45 i idziemy tam gdzie zawsze
ps. z góry ostrzegam że moja obecność w momencie pisania tego posta to jedynie jakieś 50% ale się postaram- w końcu JUVE

Zapraszamy innych fanów Juventusu-ustawiamy sie pod empikiem tak o 14:45 i idziemy tam gdzie zawsze

ps. z góry ostrzegam że moja obecność w momencie pisania tego posta to jedynie jakieś 50% ale się postaram- w końcu JUVE

- evilboy
- Juventino
wybiera sie ktos jutro na Juve-Inter?
-------------------------------
wyglada na to, ze chyba nikt nie bedzie chetny na puchar wloch :evil: moze wiec uda sie zebrac ekipe na 10 lutego, na ciezki meczyk wyjazdowy z Udine?
-------------------------------
wyglada na to, ze chyba nikt nie bedzie chetny na puchar wloch :evil: moze wiec uda sie zebrac ekipe na 10 lutego, na ciezki meczyk wyjazdowy z Udine?
- God
- Juventino
Witam, ja będę się wybierał na miasto z kumplem na Juve vs Inter, mam nadzieję że uda się zebrać więcej kibiców Juve, zawsze raźniej w większej grupie... pytanie tylko gdzie.. Szwejk? Art? jak ktoś chętny niech napisze na gadulcu... gg:<ciach> albo kom <ciach> sms napisać wrazie jakbym na gg nie był akurat.
pozdrawiam
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2012, 00:58 przez God, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.