Chiellini kontuzjowany

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2008, 19:30

No niestety nasz obrona to totalne dno. Nie ma się co oszukiwać panowie, Grygera to chyba nie jest piłkarz, dzięki któremu Juve wróci na szczyt. Zaraz pewnie odezwie się Zarząd i powiedzą, że żaden transfer nie wchodzi w grę bo Boumsong to naprawdę dobry obrońca... A guzik, nie wiem kogo chce oszukać Secco chyba samego siebie.... Boumsong to zwykły średniak, który nie poradził by sobie w Genoi... Nie ma co tutaj się doszukiwać jakiś uszczypliwości związku z Secco, ale obrona Molinaro - Legro - Boumsong - Grygera to samobójstwo...

Zresztą tak jak powiedział już kiedyś, że polityka transferowa naszego klubu jest tak samo daremna jak obecny środek naszej obrony Boumsong - Legro.... To już lepszą obroną może pochwaliś Empoli...

[*]

Obrazek
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2008, 20:07

Zarzad przez te 2 tygodnie wg mnie powinien skupic sie na Johnny Heitinga lub Adrea Barzagli bo innej opcji juz nie widze :/ mam nadzieje ze ten Secco cos wykombinuje grajac z obrona
Molinaro - Legrottaglie - Grygera - Salihamidzic
Hmmm Molinaro duzo razy sie udziela w ataku,ale te jego odpuszczenia w obronie mnie juz denerwuja!,o Legro sie nie boje zbytnio chłopak se powinien dac rade,Zdenek w Ajaxie dosc czesto gral na srodku obrony a w meczu z Empoli poprostu mial kiepskiego partnera,a Brazzo jak to udowadnial w ostatnich meczach,jest swietny :)
Dlaczego akurat Heitinge chcialbym ? sadze ze chlopak juz na tyle jest zdolny i ograny w Europie ze moglby grac juz u nas,Ajax pewnie by go wypuscil za pewna kwote bez problemu,z Barzaglim jest problem bo Zamparini chcialby odrazu jakiegos za niego zastepce a my juz takich nie posiadamy,moze by chcieli Bum Buma ?

dominik10dziki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2008, 20:23

Obrona nie wyglada najciekawiej :angry: ale my jako kibice Juve powinnismy wierzyc w nich a nie tylko krytykowac (Też jestem defensywa bardzo zmartwiony) No cóż Boum-Boum potrzebuje od nas wsparcie :!: Boumsong moim zdaniem byl lepszy niz Grygera (choc bardzo lubie Zdenka) Potrzebujemy obroncy (to kazdy wie) Moim zdaniem ten nasz wymazony obronca powinien byc Ograny w Serie A musi miec od 25 do 29 lat (bo mlodziaszka na wypozyczenie nie potrzebujemy) Boumsong dopiero wrocil po kontuzji i mozna sie po nim spodziewac wszystkiego..
WPADLEM NA POMYSL :)
A moze tak wypozyczyc DARIO SIMICIA z Milanu :-D Doświadczony solidny obronca moze niema tej klasy co Chiellini ale napewno to lepsze
wyjscie :)

Okoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2008, 20:41

A moze tak wypozyczyc DARIO SIMICIA z Milanu :-D Doświadczony solidny obronca moze niema tej klasy co Chiellini ale napewno to lepsze
wyjscie :)

Tak racja Milan pośpieszy nam z pomocą :smile: .To taki koleżeński klub :rotfl:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2008, 22:50

Raz już nam pospieszył wypożyczając Abbiattiego, ale były to zupełnie inne okoliczności, bo to w końcu Kaka wyeliminował Buffona na 3(?) miesiące ;).

Co do tematu to niestety, obawiałem się tego iż w tym Pucharze Włoch wypadnie nam ktoś kluczowy i wypadł skarb naszej defensywy, szef i master ktory rządził, bez niego ciężko będzie zachować tak szczelną obronę. Pewne jest jedno, musimy sprowadzić do klubu jakiegoś defensora bo brakuje nam powoli środkowych obrońcow. Criscito na wypożyczeniu, Andrade i Chiellini kontuzjowani. Grygera i Legro w środku? Boumsong? Do Francuza nie mam za grosz zaufania więc chyba ustawienie z Grygerą i Legro będzie optymalne.
Oczywiście moje przewidywania są jedynie alternatywne, bo nie wyobrażam sobie żebyśmy nie sprowadzili obrońcy w tym oknie ...

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2008, 23:04

Bartek(Juventino) pisze:Teraz każdy punkt się liczy więc brak Giorgia nawet przez dwa mecze to wielka strata, a co dopiero ponad miesiąc.
Kurde w takiej sytuacji ratuje nas nawet Melberg, ale no kurde kto to jest!? Wzmocnienie?! Sprowadzimy go, a potem dziad będzie siedział i kasę zgarniał, a nas zarząd kupi napastnika no bo przecież obrona będzie już kompletna. Ranieri to chyba ma klapki na oczach i wzrok zwrócony tylko na Anglię, jakby gdzie indziej też nie było dobrych zawodników. :angry:
Jesli sprowadzimy Mellberga to moim zdaniem zupelnie wystarczy. Solidny, twardy, doswiadczony obronca. Jakos sie ten miesiac z Mellbergiem i bez Chielliniego wytrzyma. A potem po wszystkich kontuzjach na nastepny sezon bedziemy mieli na stoperow Andrade, Legro, Bumbuma (?), Mellberga, wracajacego z Genoi Cristico i jeszcze dodac Chielliniego i Grygere ktorzy w razie czego moga grac w srodku. Jesli zakupimy Mellberga, to po co nam jeszcze jeden stoper?!

Arsen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2008, 00:31

O czym my ludzie mówimy... Jeżeli chcemy kupić piłkarza NA TERAZ to powinien być to ktoś kto mówi po włosku (Barzagli - alleluja!). Ryzyko, że z miejsca będzie tylko osłabieniem obrony w przeciwnym wypadku bardzo wzrasta.

Boumsong - nie przekonuje mnie
Grygera - w ostatnim meczu zawiódł. Możliwe, że to tylko wpadka, bo jeden albo dwa mecze w lidze zagrał na stoperze i tak źle nie było.

----

Melberg - tylko jeśli sprzedamy Boumsonga. Wolałbym jednak Ufo.

ODPOWIEDZ