BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Gorn
- Juventino
Kurde ja tu odliczam dni i godziny a tu zonk :? ale może jednak zbierze się jakaś grupka
może w końcu mój kumpel by się pofatygował no i ja z Winnerem, Białasa namówimy a jak tyle osób się zjawi to i pewnie Tigmar nie odmówi i można oglądać
a co z resztą fanów która się nie odzywa ( Mich111, Asia, Sushi, Magik, Howik)?

- Gorn
- Juventino
Robiłem co mogłem ale niestety chyba nie da rady zebrać ekipy
Winner i Judzio problemy ze zdrowiem, Tigmar obolały
Białas jak się nie odezwał to pewnie nie może a Shusi nie ma dziś auta
Nawet nie ma co pisać do pozostałych, więc wypad niestety się nie odbędzie :?

Winner i Judzio problemy ze zdrowiem, Tigmar obolały

- białas
- Juventino
ja tak jak pisałem, że coś więcej będę wiedział pod koniec tygodnia no i nie będzie mnie.
widzę, że dzisiaj nic nie wypali, ale na następny meczyk musimy koniecznie się ustawić. mam nadzieję, że już na mecz z Sampdorią.
widzę, że dzisiaj nic nie wypali, ale na następny meczyk musimy koniecznie się ustawić. mam nadzieję, że już na mecz z Sampdorią.
- białas
- Juventino
meczyk w niedzielę na Canal Plus Sport 2. oglądamy? proponuję dobrze nam znaną Escapadę. no chyba, że macie jakieś inne propozycje co do lokalu.
i nie wykręcać mi się jakimiś chorobami i innymi wimaginowanymi zajęciami, typu obiadek u babci w niedzielę o 15
i nie wykręcać mi się jakimiś chorobami i innymi wimaginowanymi zajęciami, typu obiadek u babci w niedzielę o 15

Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2008, 19:43 przez białas, łącznie zmieniany 2 razy.
- JuveXantiv
- Juventino
Tutaj również Białystok ^^ jak bedziecie mieli plany do piszcie 

- białas
- Juventino
plany?:shock: dzisiaj jest mecz i planujemy obejrzeć, go razem, nie wiem czy to zauważyłeś :roll:JuveXantiv pisze:Tutaj również Białystok ^^ jak bedziecie mieli plany do piszcie
wpadaj do Escapady. ja będę na 100%. rezerwacja nie była robiona, ale wątpię, żeby nie dało się obejrzeć dzisiejszego spotkania.
- Judzio
- Juventino
BARDZO BYM BYŁ RAD jeśli we środę udałoby się nam obejrzeć meczyk JUVENTUSU
Wpisywać się kto mógłby wpaść !
ja napewno, co jak co ale meczyk z takim przeciwnikiem przyprawia o rzadkie emocje więc mobilizacja panowie !
Wpisywać się kto mógłby wpaść !
ja napewno, co jak co ale meczyk z takim przeciwnikiem przyprawia o rzadkie emocje więc mobilizacja panowie !
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008, 11:06 przez Judzio, łącznie zmieniany 1 raz.