Coppa Italia (1/8): JUVE 5-3 Empoli (I mecz 1-2) awans: JUVE
- Meelex
- Juventino
Ktoś wie kiedy Zebina wraca ? Wszyscy mowiliscie ze jest sto razy slabszy od Grygery, to macie - kazdy chyba widzial jak Zdenek fatalnie gral. A Zebina, nie liczac czasem bezsensownych zachowan, gral w kazdym meczu bezblednie, nie odnotowalem jego wpadek. Zobaczcie Molinaro - to samo, z kazdym meczem gra gorzej. Tylko Legro trzyma wysoki poziom. Problem jest z 2 obroncami, po tym jak Chiellini doznal kontuzji...
- Tasak
- Juventino
Mecz mimo tego, że zaczął się wyśmienicie, to był narwowy do samego końca. trzymał w napięciu, i oto chodzi w footbollu. ALE wcale nie zagralismy jakimis rezerwami, a wypada przypomnieć,że empoli tez nie grało I składem. więc mam spore obawy przed mecami z lepszymi klubami... Pozwole sobie ocenić kilku piłkarzy... Na ogromny plus zasługuje Bumsong, to On grał codownie w destrukcji, czyscił wszystkie piłki, cudownie grał głową... ja nie wiem jakim wynikiem skończyłby sie mecz gdyby nie On...
a powaznie to na plus zagrali Vincent, Pavel i MM zwłaszcza w I połowie... kto na minus nie poiwem bośmy wygrali 

- Bobeknaklo
- Juventino
Co za mecz... ufff
ale byl horror!!
Kazda bramka wywolywala jakies emocje, bajwieksze oczywiscie Aleksa
Mecz na prawde ciężki ale wygralismy, ogromna wola walki naszych, no i kilku naszych sie odblokowalo:) jak np Nedved
ale byl horror!!
Kazda bramka wywolywala jakies emocje, bajwieksze oczywiscie Aleksa

Mecz na prawde ciężki ale wygralismy, ogromna wola walki naszych, no i kilku naszych sie odblokowalo:) jak np Nedved

- JuniorJuve
- Juventino
krotko mowiac nerwowka z happy endem;d
- Pajo1906
- Juventino
Cały Mecz:
1 połowa [AVI] [375MB]
2 połowa [AVI] [MB]
życze Wysokich transferów
1 połowa [AVI] [375MB]
Kod: Zaznacz cały
http://www.sendspace.pl/file/DsQ3ttck/
http://www.sendspace.pl/file/L0WA7AkF/
Kod: Zaznacz cały
http://www.sendspace.pl/file/5g6RAJYO/
http://www.sendspace.pl/file/HvGf5G1P/

- Okoni
- Juventino
Bardzo się cieszę, że Juve wygrał :-D .Chociaż trzeba przyznać, że Empoli też zagrało dobry mecz
(Mam nadzieje, że utrzyma się w lidze bo jak nie to do kogo będziemy dawali juniorów??).Grygiera nic nie pokazał
szkoda bo darzę sympatią tego zawodnika :? .Tiago tak samo
.Jednak wciąż myślę, że jeszcze zagra na przyzwoitym poziomie
.
Cieszę się jeszcze, że w końcu Nedved coś strzelił bo jak to jego pożegnalny sezon to jedna bramka w lidzie i jedna w pucharze nie rzucają na kolana :roll: .Teraz kolej Interu
będzie ciężki mecz ale z Iaquintą nie mają szans.
FORZA JUVE

Cieszę się jeszcze, że w końcu Nedved coś strzelił bo jak to jego pożegnalny sezon to jedna bramka w lidzie i jedna w pucharze nie rzucają na kolana :roll: .Teraz kolej Interu

FORZA JUVE
- Vincitore
- Juventino
Krotko, zwięźle i na temat.
Widziałem tylko skrot meczu więc na głębszą analizę się nie skusze.
Marchionni z tego co widzę zebrał dobre recenzje już drugi mecz z rzędu bo w meczu z Catanią dał dobrą zmianę, może warto na niego postawić od pierwszej minuty z Sampdorią?
Iaquinta uratowal nam tyłek, dwa gole w drugiej połowie i wywalczony rzut karny.
Przechodzimy dalej, więc plan minimum wykonaliśmy, było ciężko bo było ale się udało.
Forza Juventus.
Widziałem tylko skrot meczu więc na głębszą analizę się nie skusze.
Marchionni z tego co widzę zebrał dobre recenzje już drugi mecz z rzędu bo w meczu z Catanią dał dobrą zmianę, może warto na niego postawić od pierwszej minuty z Sampdorią?
Iaquinta uratowal nam tyłek, dwa gole w drugiej połowie i wywalczony rzut karny.
Przechodzimy dalej, więc plan minimum wykonaliśmy, było ciężko bo było ale się udało.
Forza Juventus.
- Desant.
- Juventino
Mecz oglądałem,był bardzo ciekawy, a co najlepsze bardzo emocjonujący.Po dwóch bramkach dla Juve pomyślałem sobie "Czeka nas ćwierćfinał".Niestety później padły te bramki dla Empoli.Więc pozostała część meczu była dla mnie bardzo nerwowa(cały się trząsłem).
Przy stanie 3:3 powiedziałem sobie "niestety nasze Juve w tym sezonie zawodzi na całej linii",ale później nasz Vincenzo Iaquinta nie zawiódł,bramka na 4:3 dała mi ponowną nadzieję.Gdy wszedł na murawę Alex byłem już spokojny.
**Najbardziej zmartwiły mnie sytuacje Del Piero i Salihamidzica przy stanie 5:3, których(w zasadzie nie muszę mówić) zepsuli
***Teraz czeka nas trudniejsze wyzwanie z Interem.Ale jest do przejścia wystarczy np. u nas 0-0 a u nich 1-1 nom ale liczę na to że zwyciężymy.
Przy stanie 3:3 powiedziałem sobie "niestety nasze Juve w tym sezonie zawodzi na całej linii",ale później nasz Vincenzo Iaquinta nie zawiódł,bramka na 4:3 dała mi ponowną nadzieję.Gdy wszedł na murawę Alex byłem już spokojny.
**Najbardziej zmartwiły mnie sytuacje Del Piero i Salihamidzica przy stanie 5:3, których(w zasadzie nie muszę mówić) zepsuli

***Teraz czeka nas trudniejsze wyzwanie z Interem.Ale jest do przejścia wystarczy np. u nas 0-0 a u nich 1-1 nom ale liczę na to że zwyciężymy.
- C-Bart
- Juventino
Jeśli chodzi o wyżej wymienionych to Hassan strasznie dziwnie zachowuje się w polu karnym. Adrenalina mu za bardzo skacze. A Del Piero mnie zadziwił tym strzałem z dwóch metrów w słupek mimo że było to po faulu. Nie będę wspominał już o tym "wspaniałym" lobie...qUIET pisze:**Najbardziej zmartwiły mnie sytuacje Del Piero i Salihamidzica przy stanie 5:3, których(w zasadzie nie muszę mówić) zepsuli![]()
- Desant.
- Juventino
Moim zdaniem on do pola karnego to chyba nie za bardzo,ale do rozgrywania piłki i do wyprowadzania akcji to nawet nawet.C-Bart pisze:Hassan strasznie dziwnie zachowuje się w polu karnym. Adrenalina mu za bardzo skacze.
Właśnie o tą sytuację mi chodziło.Po tej sytuacji byłem bardzo zawiedziony.I można było w domu usłyszeć jęk rozpaczy i smutku. :?C-Bart pisze:Nie będę wspominał już o tym "wspaniałym" lobie...
- tabo89
- Juventino
jak wszyscy wiemy zmierzymy sie teraz z Interem w cwiercfinale i to całkiem niedlugo poniewaz Lega ogłosiła juz terminarz:
http://www.seriea.pl/index.php?strona=c ... wiercfinal
a wiec pierwszy mecz u siebie juz 23 stycznia a rewanz tydzien poźniej
mam nadzieje ze zmieciemy ich z powierzchni
http://www.seriea.pl/index.php?strona=c ... wiercfinal
a wiec pierwszy mecz u siebie juz 23 stycznia a rewanz tydzien poźniej
mam nadzieje ze zmieciemy ich z powierzchni

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jakiego usprawiedliwienia? Juventus też w Pucharze gra rezerwami.juvelook pisze:Pff... juz szukasz usprawiedliwienia?TdF pisze:Pierwszy mecz na San Siro. Macie dużą szansę awansować, bo Mancini prawie na pewno dalej będzie grał rezerwami.
- Okoni
- Juventino
Nie bój się Juventus to honorowy klub (w przeciwieństwie do nie których klubów obecnych w rozgrywkach dokładnie w serie A) a Ranieri nie jet jeszcze głupi więc jak wy wystawicie rezerwy to my też.TdF pisze:Pierwszy mecz na San Siro. Macie dużą szansę awansować, bo Mancini prawie na pewno dalej będzie grał rezerwami.
PS.Życzę powodzenia