Coppa Italia (1/8): JUVE 5-3 Empoli (I mecz 1-2) awans: JUVE
- Corcky
- Juventino
Zapowiada się trudny mecz. Mimo wszystko, ja się cieszę. To mecz pucharowy, do końca drżenie o wynik, każda zdobyta lub stracona bramka może być tutaj niezwykle cenna. Może jakieś karne nawet. Prawie jak LM :lol:
Buffon
Sali Chiellini Grygera Molinaro
Marchionni Zanetti Tiago Nedved
Iaquinta Trezeguet
Iaquinta bankowo. Z racji tego, że Treze powinien lepiej znieść trudy ostatniego meczu, DP na ławie. Jednak Nedved, a nie Palladino bo przy założeniu, ze zagra Tiago nie możemy zapominać o tyłach. Nedved zaś jest lepszy w destrukcji niż Palladino.
Zobaczymy. Stawiam 3-1
Buffon
Sali Chiellini Grygera Molinaro
Marchionni Zanetti Tiago Nedved
Iaquinta Trezeguet
Iaquinta bankowo. Z racji tego, że Treze powinien lepiej znieść trudy ostatniego meczu, DP na ławie. Jednak Nedved, a nie Palladino bo przy założeniu, ze zagra Tiago nie możemy zapominać o tyłach. Nedved zaś jest lepszy w destrukcji niż Palladino.
Zobaczymy. Stawiam 3-1
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2008, 17:31 przez Corcky, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
2 lata temu podczas,gdy walczylismy na 3 frontach,puchar wloch byl malo prestizowy dla nas.Teraz,gdy praktycznie,wlasnie praktycznie,poniewaz szanse sa male na Scudetto(choc trzeba wierzyc do konca)zostaje nam puchar wloch.Wypadaloby wygrac wreszcie,bo dobrze wiemy,ze jak wygramy to 3 gwiazdka i ogolnie dawno nie wygralismy pucharu wloch.
Empoli gra w kratke,jest nieobliczalne.Pierwszy mecz olalismy,ale teraz mam nadzieje,ze Ranieri mowi prawde,ze bedziemy walczyli i wygramy to,tymbardziej,ze my jestesmy Juventus,gramy przed wlasna publicznoscia i powinnismy byc na 110% zmobilizowani.
Nie pozostaje nic innego jak tylko wierzyc w zwyciestwo,bo szczerze mowiac ja tez sie napalilem na puchar wloch
Forza Juve!
Empoli gra w kratke,jest nieobliczalne.Pierwszy mecz olalismy,ale teraz mam nadzieje,ze Ranieri mowi prawde,ze bedziemy walczyli i wygramy to,tymbardziej,ze my jestesmy Juventus,gramy przed wlasna publicznoscia i powinnismy byc na 110% zmobilizowani.
Nie pozostaje nic innego jak tylko wierzyc w zwyciestwo,bo szczerze mowiac ja tez sie napalilem na puchar wloch
Forza Juve!
- pan Zambrotta
- Juventino
Tak, jest. Tylko że kodowany.FelekJUVE pisze:Ktoś wie czy na cyfrze+ jest moze tez Eurosport france albo jakis z tych kanałów co leci mecz na nich?? Albo moja babcia ma dekoder od Telewizji TRWAM (LOL)czy tam gdzies nie ma??:P orientuje sie ktos??:P
Dzieci, zrozumcie, że przez durną satelitkę z Canalu+ czy innego Cyfrowego Polsatu nie obejrzy się meczu Juventusu! (no, chyba że leci na C+ Sport lub Polsacie Sport).
Wszystkie zagraniczne kanały pokazujące mecz są zakodowane...
patrzcie tutaj czy jakieś kanały z pozycji 13E są zaznaczone na zielono. Jeżeli nie ma - nie można oglądać. A na Hotbirdzie sportowych kanałów FTA jest jak na lekarstwo.
- juvepavel11
- Juventino
Zabacz na te stronke leci na PS o 20.40mesju pisze:Wystarczy sprawdzić na stronie internetowej PSSapo_JuveFan pisze:ten mecz napewno poleci na PS o 20.45? ja nie mam w gazecie go
FORZA GRANDE JUVE
- Sapo
- Juventino
ahhh chcialbym miec piracka satelitepan Zambrotta pisze:Tak, jest. Tylko że kodowany.FelekJUVE pisze:Ktoś wie czy na cyfrze+ jest moze tez Eurosport france albo jakis z tych kanałów co leci mecz na nich?? Albo moja babcia ma dekoder od Telewizji TRWAM (LOL)czy tam gdzies nie ma??:P orientuje sie ktos??:P
Dzieci, zrozumcie, że przez durną satelitkę z Canalu+ czy innego Cyfrowego Polsatu nie obejrzy się meczu Juventusu! (no, chyba że leci na C+ Sport lub Polsacie Sport).
Wszystkie zagraniczne kanały pokazujące mecz są zakodowane...
patrzcie tutaj czy jakieś kanały z pozycji 13E są zaznaczone na zielono. Jeżeli nie ma - nie można oglądać. A na Hotbirdzie sportowych kanałów FTA jest jak na lekarstwo.

- tabo89
- Juventino
pan Zambrotta pisze:Ramówkę mają odgórnie narzuconą, ale jeśli ktoś kupi Eurosport w danym kraju, to ma prawo "dorzucać" do ramówki coś ekstra. Węgierski eurosport pokazuje Premiership, francuski Puchar Włoch itd.tabo89 pisze:nie wiem na czym polega to ze mecz bedzie leciał tylko na Eurosporcie fracuskim bo przeciez wszystkie eurosporty pokazuja to samo tylko róznia sie jezykiem komentarza... moze tu chodzi o jakis inny eurosport
nie orientujecie sie??

fajnie, to jesli tak to o 2045 włączam francuski EuroSport i oglądam
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
zobaczyc naszych pilkarzy wznaszacych puchar wloch to juz by bylo cos,i mniej wiecej kibice by byli zadowoleni,jesli odpadniemy z pucharu wloch to walka o top2/3 nie bedzie zbytnio ciekawa -_-
- JuvePavel
- Juventino
No i panowie wygrywalismy 2-0 i teraz jest 2-2
Empoli gra w bardzo słabionym składzie masakra
teraz czekam na druga połowe ale jak widze jak nasi grają to marne ich szanse na awans. Nie czekajmy do lata z transferami !!!!!!!!!!!
Empoli gra w bardzo słabionym składzie masakra
teraz czekam na druga połowe ale jak widze jak nasi grają to marne ich szanse na awans. Nie czekajmy do lata z transferami !!!!!!!!!!!
- Alex17tbg
- Juventino
no i masakra, juve gra zarąbisty mecz, tylko jak zwykle tiago jak dla mnie fatalnie, bramkarz to www.żal.pl (choc przy tych dwoch bramkach nie miał zbyt wiele do powiedzenia) no i nie wiem jak mozna tak nie upilnowac napastnik przy tych straconych golach ;/;/;/ ale wielkeie brawa dla nedveda i iaquinty - zdecydowanie najlepsi na boisku. Reszta gracz też mi się bardzo podobała. Bramka dla nas to tylko kwestia czasu, ale czy zdarzymy odrobić stary ;/ ??? Zmiana jak dla mnie to Del Piero za Palladino pojdzie bankowo, no i oczywiscie zejdzie Tiago bo to zart. Szkoda że nie ma Buffona ale niech odpoczywa na lige.
- losbond
- Juventino
Patrze i nie wierze-my w poierwszej kolejnosci nie potzrbujemy ofensywnego pomocnika/rozgrywajacego, ale rezerwowego przyzwoitego obronce!!! Co oni kurcze w hokeja graja? 4:3, eh. Forza Juve, jeszcze raz strzelic (no 2, bo ta obrona...)!
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- Ein
- Juventino
Ograniczę się do jednego słowa ... "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>". Nic więcej nie jestem w stanie napisać. Rozgrywający i obrońca potrzebni i to bardzo szybko.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."