Za kim jestescie w Polskiej Lidze??
- Brutalo
- Juventino
- Piccinini
- Juventino
Podoba mi się nawet ta teza i chyba jest w niej dużo prawdyvalsir pisze:Przy okazji może postawię śmiałą tezę ale gdyby Legia nie była z Warszawy zapewne nie byłaby wrogiem nr 1 czy nr2(ze względu na derby) dla większości ekip

Tyle właśnie, że tego kupowania nie było, tylko najzwyklejsze zabieranie zawodników. Tym właśnie Legia "wybija się" na liście wrogów (dobra, w końcu użyłam tego słowa - a tak go nie cierpię :? ) i prześciga np. GKS Katowice czy Zagłębie Sosnowiec.valsir pisze:A te argumenty z kupowaniem zawodników to oczywiście było
Ale okey, zakończmy na tym, że:
P.S Trza się jadnak wybrać na jakiś wspólny meczykvalsir pisze:łatwiej mieć wspólnego wroga

FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
- valsir
- Juventino
proponuje obejrzeć jak to się robiło w łatwy i prosty sposób "piłkarski poker" tam akurat przykład na Górnika Zabrze który przodował w różnych działaniach, a przodował bo górnictwo miało bardzo,bardzo dużo pieniędzy, a jak górnictwo to też kluby górnicze. Przecie ile to słyszałem historii jak to się robiło byleby tylko klub ze stolicy nie zdobył majstra, choćby tak jak w 1968 . Niestety przekręty robi się nadal jak z Zagłębiem Lubin bo nikt mi nie wmówi ,że jakieś dziwne siły nie osłaniają ten klub przed degradacją...
ps. a w końcu się doczekałem, Zagłębie spada z ligi :d tak tak tak :d ale ile to trwało? Niby od tej drużyny wszystko się zaczęło a spada jako ostatnia
ps. a w końcu się doczekałem, Zagłębie spada z ligi :d tak tak tak :d ale ile to trwało? Niby od tej drużyny wszystko się zaczęło a spada jako ostatnia
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2008, 20:00 przez valsir, łącznie zmieniany 1 raz.
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Platini-10-
- Juventino
Wisełka Kraków I Oderka Wodzisław

- domel19r88
- Juventino
Mój klub od zawsze Korona Zawsze był jest i będzie
KORONA CRACOWIA POLONIA W STAL M zawsze razem
wisła i legia bez honoru

KORONA CRACOWIA POLONIA W STAL M zawsze razem
wisła i legia bez honoru

- Michal17
- Juventino
Zamilcz i nie pisz o rzeczach, o których nie masz pojęcia:domel19r88 pisze:wisła i legia bez honoru
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malo ... le,1043638