Coppa Italia (1/8): JUVE 5-3 Empoli (I mecz 1-2) awans: JUVE

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 18:25

Sapo_JuveFan pisze: juz nigdy nie zaufam programom telewizyjnym ;]
Bo gazecie nie możesz ufać.Ja zawsze sprawdzam na stronach internetowych bo jak bym się wzorował na gazetach typu TeleTydzień czy To&Owo to bym większość meczy Juve przegapił :-D

Nie pozostaje nic innego jak czekać na mecz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 19:23

qUIET pisze:to bym większość meczy Juve przegapił :-D
bo tak wiele ich jest w tv...

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak jestem w domu, to meczu w tv nie zobacze, a jak mnie nie ma, to jest na Polsacie Sport, który posiadam...

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 19:24

zwykle wiem kiedy jest mecz Juve - w koncu zagladam na forum :) ale, ze akurat w gazecie nie bylo to musialem sie zapytac :)

a zeby nie robic offtopu to ciesze sie ze nareszcie zobacze w akcji naszego Giovinco :)

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 19:55

szczypek pisze:

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak jestem w domu, to meczu w tv nie zobacze, a jak mnie nie ma, to jest na Polsacie Sport, który posiadam...

Ile by nie było to prawda jest taka, że PS sam sobie w ostatniej chwili zmienia program, nie raz się o tym już boleśnie przekonałem :?

Ale to odbrze, że do kolejnego meczu JUVE nie trzeba czekać aż do weekendu i już jutro obejrzymy. Jeśli przejdziemy to bede sie baaardzo cieszył kiedy będzie możliwość zagrania o 2 mecze więcej z Interem :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 20:15

Myśle ze bedzie 2:1 i pooglądamy sobie dogrywke... w której wygramy :twisted:

Na 99 % będą bramki LIVE z Polsat Sport... :wink:

Obrazek
Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 21:33

szczypek pisze:
uwierz mi ze jest ich cala masa na C+ bylo transmitowanych ponad 12 lub nawet wiecej meczow Juve sposrod 18 dotychczas rozegranych spotkan

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 21:38

No panowie, trzeba pokazać teraz klasę, z Catanią męczyliście się tak jakby dzień przed jakaś ostra biba była, teraz wypadałoby pójść prędzej spać i skoncentrować się. Mam nadzieję, iż grudniowe spotkanie dało do myślenia zawodnikom. Nie możemy ponownie zlekceważyć tego spotkania, moim zdaniem w tym roku jak nie Scudetto to właśnie Coppa Italia warto byłoby wygrać na dzień dobry po rocznej banicji w Serie B.

"Sergio, teraz albo nigdy...''

Obrazek
SiemQa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2008, 13:40

dominik10dziki pisze: Mysle że Ranieri postawi na taki sklad:
BR:Belardi
PO:Birindelli
So:Legrottaglie
So:Chiellini
LO:Grygera/Molinaro
PP:Marchionni
Sp:Tiago
Sp:Nocerino
LP:Palladino
NP:Iaquinta
NP:Del Piero
Legro i Nocerino nie zagrają w tym meczu... Na bramce na pewno będzie Buffon,takiego meczu nie można odpuścić,więc trzeba wystawić podstawowy skład...Nie możemy stracić żadnego gola,by mieć pewny awans!Puchar Włoch w tym sezonie musimy zdobyć!Będzie srebrna gwiazdka do kompletu :D

... Fruzie wolą optymistów ...
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2008, 15:32

A wg mnie zagrają (od lewej): Buffon - Molinaro, Chiellini, Grygera, Salihamidzic - Palladino, Zanetti, Tiago, Marchionni - Del Piero, Iaquinta.

Trzeba zatrzeć złe wrażenie po wpadce w pierwszym meczu. Skoro na początku Pucharu Włoch mamy takie potęgi jak Empoli, trzeba je eliminować. Puchar Włoch trzeba w końcu zdobyć. A w tym sezonie jest niepowtarzalna okazja, bo nie gramy w Europie.

losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2008, 15:50

pan Zambrotta pisze:A wg mnie zagrają (od lewej): Buffon - Molinaro, Chiellini, Grygera, Salihamidzic - Palladino, Zanetti, Tiago, Marchionni - Del Piero, Iaquinta.
Tez dumalem jakim skladem powinnismy zagrac i doszedlem do podobnego wniosku co Ty (no ewentualnie dalbym Gigiemu odpoczac niech sie Belardi wykazuje). Zobaczymy tylko co Ranieri wykobinuje, bo cos mi sie widzi, ze ten sklad to za bardzo ofensywny jak na jego preferencje...

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Meelex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2008, 16:19

Mecz bedzie lecial na GolTV - jakosc jak na p2p bardzo dobra, przyjemnie mi sie ogladalo tam pierwszy mecz, komentarz fajny amerykanski, taki jak na NHL :lol:

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2008, 16:59

nie wiem na czym polega to ze mecz bedzie leciał tylko na Eurosporcie fracuskim bo przeciez wszystkie eurosporty pokazuja to samo tylko róznia sie jezykiem komentarza... moze tu chodzi o jakis inny eurosport

nie orientujecie sie??

Obrazek
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2008, 17:13

tabo89 pisze:nie wiem na czym polega to ze mecz bedzie leciał tylko na Eurosporcie fracuskim bo przeciez wszystkie eurosporty pokazuja to samo tylko róznia sie jezykiem komentarza... moze tu chodzi o jakis inny eurosport

nie orientujecie sie??
Wcale tak nie jest. Programy najczesciej pokazuja to samo, ale czasmi niektore transmisje sa tylko na jednym ES, np na niemieckim czasami puszczaja Piłke Ręczną, a na poskim EuroSporcie w zycie nie widzialem ręcznej...

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2008, 17:15

tabo89 pisze:nie wiem na czym polega to ze mecz bedzie leciał tylko na Eurosporcie fracuskim bo przeciez wszystkie eurosporty pokazuja to samo tylko róznia sie jezykiem komentarza... moze tu chodzi o jakis inny eurosport

nie orientujecie sie??
Ramówkę mają odgórnie narzuconą, ale jeśli ktoś kupi Eurosport w danym kraju, to ma prawo "dorzucać" do ramówki coś ekstra. Węgierski eurosport pokazuje Premiership, francuski Puchar Włoch itd.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2008, 17:18

Ktoś wie czy na cyfrze+ jest moze tez urosport france albo jakis z tych kanałów co leci mecz na nich?? Albo moja babcia ma dekoder od Telewizji TRWAM (LOL) :prochno: czy tam gdzies nie ma??:P orientuje sie ktos??:P

Zablokowany