Za kim jestescie w Polskiej Lidze??
- ThailonFae
- Juventino
A dla mnie w polskiej pilce liczy sie tylko Zaglebie Sosnowiec .
Zgody: Legia, BKS, Olimpia Elblag
Kosy: Troche tego duzo...
Zgody: Legia, BKS, Olimpia Elblag
Kosy: Troche tego duzo...

- Owieczka
- Juventino
Owceusz ja tak samo nie wiem może mówimy o tej samej dzielnicy bo widze ze tez jestes z Katowic
Ja jednak kibicuje GKS Katowice.A co do innych klubów to Lech Poznań,Kolporter Korona Kielce i Lechia Gdańsk 

- minimav
- Juventino
KKS Lech 
Co do Zawiszy, mam nadzieje ze juz za pare lat bedzie w I lidze (lubie kluby, ktore maja prawdziwy doping podczas meczow, na przyklad na Groclin chodzi po 1 tys widzow - to ma byc I liga?!)
Co do Wisly... Skonczy sie dofinansowywanie przez Telefonike, skonczy sie "era bialej gwiazdy", wiec czy jest to jedyny profesjonalny klub mozna by dyskutowac

Co do Zawiszy, mam nadzieje ze juz za pare lat bedzie w I lidze (lubie kluby, ktore maja prawdziwy doping podczas meczow, na przyklad na Groclin chodzi po 1 tys widzow - to ma byc I liga?!)
Co do Wisly... Skonczy sie dofinansowywanie przez Telefonike, skonczy sie "era bialej gwiazdy", wiec czy jest to jedyny profesjonalny klub mozna by dyskutowac

- Serhinio
- Juventino
Z polskich klubów to najbardziej lubie Łade Biłgoraj i Avie Świdnik.
Jak by się dłużej zastanowić to jeszcze lubie Wisłe Kraków bo zawsze im kibicowałem jak grali w pucharach ,a i lubie Lech Poznań bo maja fantastycznych kibiców.
Jak by się dłużej zastanowić to jeszcze lubie Wisłe Kraków bo zawsze im kibicowałem jak grali w pucharach ,a i lubie Lech Poznań bo maja fantastycznych kibiców.
- patryks14
- Juventino
Kibicuję Wiśle Kraków :lol: No i klubowi z mojego miasta - niestety tylko V ligowemu (
) MKS Pogoń Sokół Lubaczów. Wyliczać z kim Wisła ma sztamę a z kim kosę nie będę pisał, bo można to znaleźć w wielu postach w tym temacie. 

- Conrad JUVE
- Juventino
:doh: :doh: :doh: :naughty:AleX_Del_Piero_13 pisze:W 1 lidze tylko Legia !! Lubię także Lech Poznań jest to mój drugi ulubiony klub zaraz po Legii
Ja Kocham Legie !!!!
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Myzarel
- Juventino
Hmmm polska liga mi zasadniczo zwisa i powiewa
szczególnie klub z mojego miasta - Miedź przez który zostałem niemło potraktowany (wręcz obrażony) zalatwiając odszkodowanie dla mojego brata grającego w juniorach.
W tym roku ładnie prezentuje się stylowo i kadrowo Wisła Kraków więc ich wygrana w Lidze daje jakieś nadzieje na dobrą postawę w eliminacjach LM więc dobrzeby było gdyby wygrali - niech mają
W tym roku ładnie prezentuje się stylowo i kadrowo Wisła Kraków więc ich wygrana w Lidze daje jakieś nadzieje na dobrą postawę w eliminacjach LM więc dobrzeby było gdyby wygrali - niech mają

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Piccinini
- Juventino
Jako rodowita poznanianka kibicuje oczywiście Kolejorzowi, co jak widzę jest na forum raczej rzadkością :roll: . Miłość do tej drużyny przekazał mi tata, tak samo z resztą jak „pewne” uczucie do Legii. Jeśli czas (i fundusze
) mi pozwalają to odwiedzam stadion przy Bułgarskiej, więc jeśli są chętni to może razem obejrzymy jakieś spotkanko?
FORZA ITALIA! FORZA JUVE! FORZA ALEX!
- Juve Master
- Juventino
Generalnie rzecz biorąc to mam dość zdystansowany stosunek do Orencz :>
Ekstraklasy, zarówno przez to jaki groteskowy poziom sobą prezentuje w porównaniu do 2 ligi europejskiej (Liga Austriacka, Grecka) jak i przez ciągłe afery i kombinatorstwo, którego nikomu nie udaje się wyleczyć !
Nawet pan udzrowiciel i czyściciel pan Tomasz L. :lol: nie zadziałał
Mimo wszystko od czasu do czasu się przejdę na mecz Lecha jak koleżanka powyżej
, w końcu czasami dobre widowisko się trafi. Nie jestem jakimś tam fanatykiem, bo uważam, że nie ma się czym do końca tak naprawdę jarać, ale co parę kolejek na Bułgarską zawitać nie zaszkodzi. Serio
@Piccinini
No to czekam na jakiś wspólny wypad na Wisłę albo ległę warszawską
jak nasza genialna liga wystartuje. Można by się jakąś grupą przejść.
Ekstraklasy, zarówno przez to jaki groteskowy poziom sobą prezentuje w porównaniu do 2 ligi europejskiej (Liga Austriacka, Grecka) jak i przez ciągłe afery i kombinatorstwo, którego nikomu nie udaje się wyleczyć !

Nawet pan udzrowiciel i czyściciel pan Tomasz L. :lol: nie zadziałał

Mimo wszystko od czasu do czasu się przejdę na mecz Lecha jak koleżanka powyżej

@Piccinini
No to czekam na jakiś wspólny wypad na Wisłę albo ległę warszawską
jak nasza genialna liga wystartuje. Można by się jakąś grupą przejść.
- mati888
- Juventino
Polska liga? Z niższych, to oczywiście Ryś Laski, a z OE, nie pozostaje nic, jak tylko zaprzyjaźniona z Juventusem Legia 

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'