Serie A (18): Catania 1-1 JUVENTUS
- ~LoKeR~
- Juventino
coś mi się zdaje, że Tiago właśnie traci swoją szanse i niedługo zastąpi go prawdopodobnie Sissoko... Kurde! Catania nie zrobiła żadnej porządnej akcji a my napieramy cały mecz... ale cóż, takie życie... wierzę, że będzie 1:2... Iaquinta wejdzie za Tiago lub Del Piero i rozrusza obrone i przy okazji walnie 2 bramki 

- hijjawi
- Juventino
Ball Hits Legrottaglie in the Face (Min 27)
Click Here For Video
Juventus Penalty Claim (Min 37)
Click Here For Video
Click Here For Video
Juventus Penalty Claim (Min 37)
Click Here For Video
- white_wolv
- Juventino
CZAT JEST NA STRONIE
- hijjawi
- Juventino
- Buffon_fan
- Juventino

Chociarz 1 punkt ciężki mecz
- Patrol
- Juventino
No cóż gdyby nie nasz wspanialy kapitan zaliczylibysmy pechowa porazke,dlaczego pechowa ?
dlatego,ze sedzie pomylil sie niemiłosiernie w kluczowych momentach meczu(chodzi mi o spalone) gdyby nie on wynik bylby inny,no tak zawsze mozna gdybac...
Szkoda tylko,ze Ranieri wpuscil Iaquinte dopiero w 82 minucie,moze gdyby uczynil to wczesniej zdobycz punktowa bylaby pokaźniejsza,ale trzeba sie cieszyc z ciezko wywalczonego remisu,ktory zdobyty zostal na bardzo trudnym terenie.Miejmy nadzieje,ze nastepny mecz z Empoli bedzie o wiele lepszy od tego...
dlatego,ze sedzie pomylil sie niemiłosiernie w kluczowych momentach meczu(chodzi mi o spalone) gdyby nie on wynik bylby inny,no tak zawsze mozna gdybac...
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Zal patrzec na ten Juventus. Slaby i bezbarwny.
Na dobra sprawe jesli chcemy za rok w LM odegrac inna role niz outsider koniecznych jest z 6 transferow do pierwszego skladu.
Szkoda Catanii.
Na dobra sprawe jesli chcemy za rok w LM odegrac inna role niz outsider koniecznych jest z 6 transferow do pierwszego skladu.
Szkoda Catanii.
calma calma
- Catańczyk
- Juventino
Super!!! , już myślałem że Juve przegra , a byłbym wnerwiony , bo u buka grałem i postawiłem na X2 , ale na szczęście 1:1 w ostatniej minucie mnie uratowało.
Catańczyk dlatego że byłem wnerwiony akurat w tym monecie na Juve bo przegrywał 0:1.
Catańczyk dlatego że byłem wnerwiony akurat w tym monecie na Juve bo przegrywał 0:1.
Catania!!!
- Bobeknaklo
- Juventino
Super!!! Nie ma co!! Mozna by powiedziec: "Lepszy 1 pkt niz nic, walczylismy"
Co z tego mamy? Ktory to juz raz stracilismy pkt po walce?. Wypowiedz Ranierego po meczu prawdopodobnie bedzie brzmiala tak: "Zagralismy dobry mecz, nalezaly nam sie 3 pkt"
Rece opadaja, Inter wygrywa i rywale im przy tym nie pomagaja. My napieramy caly mecz! A rywal w 3 akcjach meczu zagraza bardziej niz my ptrzez caly
Czym my mazylismy o scudetto?? Zejdzmy na ziemie!
Potrzebne sa zmiany! I to od zaraz bo nawet w LM nie zagramy!!
Kolejny chybiony transfer?? Nie zdziwi mnie to...
Co z tego mamy? Ktory to juz raz stracilismy pkt po walce?. Wypowiedz Ranierego po meczu prawdopodobnie bedzie brzmiala tak: "Zagralismy dobry mecz, nalezaly nam sie 3 pkt"
Rece opadaja, Inter wygrywa i rywale im przy tym nie pomagaja. My napieramy caly mecz! A rywal w 3 akcjach meczu zagraza bardziej niz my ptrzez caly
Czym my mazylismy o scudetto?? Zejdzmy na ziemie!
Potrzebne sa zmiany! I to od zaraz bo nawet w LM nie zagramy!!
Kolejny chybiony transfer?? Nie zdziwi mnie to...
- Desant.
- Juventino
Pomijając to,że mogło być lepiej,to i tak dobrze, że to nie porażka tylko remis.Teraz tylko liczyć na Atalantę i Sienę.
Więc nastrój po meczu nie jest taki zły jak był przez całe 90 minut.Rzut karny, i Alex del Piero był tam gdzie być powinien podbiegł strzelił i
.Żałuję tylko, że Iaquinta wszedł tak późno.A co do tej straconej bramki to Gigi nie miał przy niej szans nie stąd nie zowąd pojawił się Spinesi wystawił nogę, a Buffon mógł tylko patrzeć.
Grazzie Alex
Edit/: Co do wypowiedzi użytkownika Bobek1991 to zgadzam się w 95%
A co do Scudetto to jedyne co możemy powiedzieć to "papa Scudetto"
Więc nastrój po meczu nie jest taki zły jak był przez całe 90 minut.Rzut karny, i Alex del Piero był tam gdzie być powinien podbiegł strzelił i

Grazzie Alex
Edit/: Co do wypowiedzi użytkownika Bobek1991 to zgadzam się w 95%
A co do Scudetto to jedyne co możemy powiedzieć to "papa Scudetto"
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2008, 22:38 przez Desant., łącznie zmieniany 1 raz.