tatuaże
- juve09
- Juventino
evilboy pisze:Pozwolcie, ze ja tez zabiore glos w tej dyskusji.
Mam 18 lat i za rok wybieram sie do pracy w policji. Nie z braku perspektyw na dalsza edukacje, przeciwnie- ucze sie w jednym z najlepszych torunskich liceum i licze na srednia z paskiem. Ide do policji z wlasnego, swiadomego wyboru.
Jako przyszly stroz prawa nie widze nic zlego w tatulazach (odnoszac sie do wczesniejszych wypowiedzi coniektorych).
No więc ja niedwano w wróciłem z Policji (służba kandydacka) a tatuaż miałem robiony rok przed poborem. Przełożeni nie mieli nic przeciwko, a na komisji lekarskiej tylko odnotowali go w aktach i pytali co oznacza...
dodam tylko że mam chińskie litery na karku
- juveluck
- Juventino
O człowieku... Myślę, że to wyjątkowo głupi pomysł. Lepiej sobie zakoduj nazwę wina od cioci i nie rób wstydu Juventusowi... :lol:Lord_ Juve pisze:Ja wpadłem na pomysł, żeby zrobić sobie taki tatuaż jaki ma na szyi Hitman...;d Wiecie, ten kod kreskowy, tylko trochę niżej, bo na łyso nie zamierzam się golić. :lol:
Można wtedy zakodować w jakimś systemie kodowania (np. binarnym) napis Juventus... :twisted:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- white_wolv
- Juventino
Moze od razu sobie Brailem strzel..nie trzeba bedzie czytnika w Biedronce zeby odczytac.Lord_ Juve pisze:Ja wpadłem na pomysł, żeby zrobić sobie taki tatuaż jaki ma na szyi Hitman...;d Wiecie, ten kod kreskowy, tylko trochę niżej, bo na łyso nie zamierzam się golić. :lol:
Można wtedy zakodować w jakimś systemie kodowania (np. binarnym) napis Juventus... :twisted:
Co o tym myślicie?
- LordJuve
- Juventino
Czemu kolega jest taki złośliwy?white_wolv pisze:Moze od razu sobie Brailem strzel..Lord_ Juve pisze:Ja wpadłem na pomysł, żeby zrobić sobie taki tatuaż jaki ma na szyi Hitman...;d Wiecie, ten kod kreskowy, tylko trochę niżej, bo na łyso nie zamierzam się golić. :lol:
Co o tym myślicie?

- white_wolv
- Juventino
Pytales o opinie to ja dostales. Przykra sprawa ze oczekiwales pozytywnej.
A proca to zabawka dla dzieciakow twojego pokroju.
- LordJuve
- Juventino
Ale nie oczekiwałem tak uprzedzonej, przepełnionej niechęcią...ahh...uraziłeś mnie... :płaczę:white_wolv pisze:Pytales o opinie to ja dostales. Przykra sprawa ze oczekiwales pozytywnej.
Hyh, stary, tobie to bym nawet procy nie dał do ręki... :rotfl:
- LordJuve
- Juventino
Wreszcie ktoś sensowny się odezwał...qUIET pisze:Moim zdaniem Lord_Juve nie ma złego pomysłu tylko po co kodować napis??
Moim zdaniem kod kreskowy a pod nim jakiś napis np. FORZA JUVENTUS.
O coś w tym stylu:
To świetne jest, skąd to masz?

- Desant.
- Juventino
Lord_ Juve pisze: To świetne jest, skąd to masz?Sam robiłeś czy gdzieś znalazłeś?
A sam zrobiłem

Oczywiście,że można by coś tam dać,albo jeszcze inny napis.Inne rozwiązanie tej dziury,byłoby takie, że można by było zrobić odstępy pomiędzy literami.Ale to już decyzja tego, który taki tatuaż miał by na swoim ciele

- Desant.
- Juventino
Lord_ Juve pisze:qUIET pisze: A sam zrobiłem![]()
Hmm, ile kosztują prawa autorskie do tego?
A nic

Jak co to jestem do usług,w końcu jesteśmy jedną rodziną o nazwisku Juventus Turyn

Edit/: No dobra nie wszyscy.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2008, 12:01 przez Desant., łącznie zmieniany 1 raz.
- juveluck
- Juventino
Jak by lord Juve był w mojej rodzinie to bym go oddał do domu dziecka, więc uważaj na słowa.qUIET pisze:Lord_ Juve pisze:qUIET pisze: A sam zrobiłem![]()
Hmm, ile kosztują prawa autorskie do tego?
A nic![]()
Jak co to jestem do usług,w końcu jesteśmy jedną rodziną o nazwisku Juventus Turyn.Musimy sobie pomagać.

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja tez ostatnio wpadłem na pomysł, żeby sobie zrobić jakąś dziarke. Myślałem o czymś podobnym jak ma Dragon (oczywiście inna czcionka itp;) ) Ostatnio jednak pomyślałem, żeby wytatuować sobie na łydce "VS" i otoczyć to jakimś skromnym, małym tribalem. Jednak z drugiej strony praktycznie nikt nie będzie wiedział co oznacza skrót VS, więc też chyba trochę bez sensu
Może Wy coś doradzicie

Może Wy coś doradzicie

- juveluck
- Juventino
Pytanie czy robisz tatuaż dla siebie czy dla innych 8)UlTrAs pisze:Ja tez ostatnio wpadłem na pomysł, żeby sobie zrobić jakąś dziarke. Myślałem o czymś podobnym jak ma Dragon (oczywiście inna czcionka itp;) ) Ostatnio jednak pomyślałem, żeby wytatuować sobie na łydce "VS" i otoczyć to jakimś skromnym, małym tribalem. Jednak z drugiej strony praktycznie nikt nie będzie wiedział co oznacza skrót VS, więc też chyba trochę bez sensu![]()
Może Wy coś doradzicie