Kto jest Waszym "idolem" ??
- _Jah
- Juventino
Moim ulubionym piłkarzem był Youri Djorkaeff. Teraz lubię Chielliniego. No i Del Piero.. oczywiście, ale tak jakoś męczy mnie powoli.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- alex_KiNiO
- Juventino
Del Piero. I nic więcej nie muszę dodawać.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- delpiero12
- Juventino
podsumujmy czyli del piero jest naszym idolem
moj idol to tez alex 

- Buffon_fan
- Juventino
Buffon. To najlepszy bramkarz na świecie. A jeśli chodzi o pole to David Trezeguet, Smolarek i krzynio

- Ewrzen
- Juventino
Moim idolem od 5-go roku życia jest ALEX ;D . Wtedy mój tata kupił mi koszulke juve z Alexem i tak jakos wyszło .. ;P. Ciesze sie że to właśnie jego mi kupił
Widze że nie tylko mój ;D wiekszość panów up także
I chwała wam za to ;D

- Adi Polonia BdG JUVENTUS!
- Juventino
Moim idolem jest ALEX DEL PIERO
od dziecka
)

W SERCU POLONIA !!!
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- Karolek1990
- Juventino
jak bym gral na bramce to moim idolem bylby Buffon i od niego bym sie wzorowal
Jak mialem 7 lat chcialem grac jak Alex ale teraz bym chchial grac jak C. Ronaldo
)

Jak mialem 7 lat chcialem grac jak Alex ale teraz bym chchial grac jak C. Ronaldo

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chciałeś pokazać, jaki jesteś "Anty-Juve", okazałeś się zerem.nba13-93 pisze:Kaka
Dida
Inzaghi
Pirlo
Nesta
Gilardiono
nie nawidzę delpiera-frajera :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Żaden rozsądny Milanista nie uzna cię za godnego kibicowania temu klubowi.
Jeśli chodzi o mojego idola, to od zawsze był nim Alessandro Del Piero. Gdy miałem 6-7 lat to miałem bluzkę i koszulkę z podobizną Alexa. I bluzka i koszulka były wspaniałe

A Alex? To ikona, człowiek, który niemal całą karierę spędził w Juve. To się nazywa przywiązanie do barw klubowych. Capello rzucał mu kłody pod nogi, ale nie uwierzyłbym w jego odejście. Kto jak kto, ale nie Del Piero.