Freekick Masters - Alex powalczy o milion dolarów
- ~LoKeR~
- Juventino
a ja mam takie pytanie... turniej jest 22 grudnia, a 23 mamy mecz ligowy... czy Alex w takim razie będzie wzięty pod uwagę? czy będziemy sobie radzić bez niego?
a co do turnieju, jakby był Juninho to wiedziałbym kto to wygra, a tak to wygra nasz kapitan!!
a co do turnieju, jakby był Juninho to wiedziałbym kto to wygra, a tak to wygra nasz kapitan!!
- tomkoz11
- Juventino
http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Kick_ ... ed_to_2008As a result of an unforeseen scheduling anomaly involving both the Spanish Football League (LFP) and the Italian Football League (Lega Calcio), the producers of the Free Kick Masters event originally scheduled for December 22, 2007 at Houston’s Reliant Stadium, have moved the competition to Saturday July 5, 2008 at the same stadium...
Change of date resolves scheduling conflicts for top players.
Tlumaczac krotko, turniej zostal przeniesony na 8 lipca 2008 roku, z powodu konfliktu z terminami meczy Serie A i Primiera Division.
- Karol_Juve
- Juventino
szkoda że znowu tak długo czekaćtomkoz11 pisze:http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Kick_ ... ed_to_2008As a result of an unforeseen scheduling anomaly involving both the Spanish Football League (LFP) and the Italian Football League (Lega Calcio), the producers of the Free Kick Masters event originally scheduled for December 22, 2007 at Houston’s Reliant Stadium, have moved the competition to Saturday July 5, 2008 at the same stadium...
Change of date resolves scheduling conflicts for top players.
Tlumaczac krotko, turniej zostal przeniesony na 8 lipca 2008 roku, z powodu konfliktu z terminami meczy Serie A i Primiera Division.

- Del
- Juventino
Dokladnie!! To jest jakas pomylka. Albo ustawione albo nie wiem co. Juninho wykonuje rzuty wolne kapitalnie i nie rozumiem dlaczego nie zostal zaproszony. Messiego teraz pełno.. chyba wystarczy to ze gra sie dla Barcy i juz sie jest na liscie. Tak samo Marquez.gabry$1987 pisze:Co tam robi Messi i gdzie jest Juninho ?!Szkoda ,że nie ma Beckhama , R.Carlosa i Pirlo ...
PS. A Gigiego nie ma z prostego powodu - wszystko by wylapal 8)
- Karol_Juve
- Juventino
- wojti-s
- Juventino
A i owszem tylko pytanie czy finalistom będzie sie chciało tarabanić. Wiadomo 1mln $, ale troche może to wypaczyć konkursstahoo pisze:Euro 2008 konczy sie chyba 29 czerwcawojti-s pisze:Bez sensu trochę to przesuneli - przecież jest Euro :?
- stahoo
- Juventino
Nie sadze by tu chodziło o 1 mln $. Bardziej o dobra zabawę, chęć pokazania się, ewentualnie większą "medialność". Choć oczywiscie kasa tez jest "bodźcem" do wzięcia udziału w tej imprezie. Po za tym dla 90% uczestników tej imprezy Euro zakończy się szybciej niż 29 czerwca 
- paul636
- Juventino
Taki turniej to na pewno bardzo fajna sprawa. Nawet nie wiedzialem wczesniej o nim. Na liscie zawodnikow rzecz jasna brakuje paru nazwisk, ale i tak nie ma co wybrzydzac. Podejrzewam, ze wygra jakis Chinczyk, ale mniejsza o to, wazna jest dobra zabawa.
Btw, przypomnialy mi sie takie zawody, chyba sprzed mundialu w Korei, o nieco bardziej rozbudowanej formule- oprocz rzutow wolnych byly tez m.in. slalomy z pilka. Startowal tam np. Olisadebe, Rui Costa, chyba tez Ronaldo. Pamieta ktos wiecej szczegolow o tym?
Btw, przypomnialy mi sie takie zawody, chyba sprzed mundialu w Korei, o nieco bardziej rozbudowanej formule- oprocz rzutow wolnych byly tez m.in. slalomy z pilka. Startowal tam np. Olisadebe, Rui Costa, chyba tez Ronaldo. Pamieta ktos wiecej szczegolow o tym?
No moze i tak. A pamietasz zwyciezce?Trunxik pisze: pewnie chodzi Ci o turniej Pepsi.
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2007, 19:53 przez paul636, łącznie zmieniany 1 raz.
LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- Łukasz
- Juventino
Właśnie chyba nie. W wolnych wygrał jakiś Chińczyk albo Koreanćzyk (jeśli dobrze pamiętam; Beckham był faworytem, stąd też wywołało to małą sensację). A może to chodziło o 'wrzutki' (dośrodkowania)? Hmmm... Sam już nie pamiętam.Trunxik pisze:pewnie chodzi Ci o turniej Pepsi.
nie, nie mam pojecia kto wygral.
Pamietam tylko, ze w wolnych chyba beckham mial najwiecej punktow ale nie dam sobie glowy uciac
Jeśli myślimy o tych samych zawodach: w pamięci utkwił mi (zapewne nie tylko) natomiast konkurs żonglerek i walka dwóch zawodników ówczesnego ManU: Beckhama i Yorka... Wtedy Becks po fantastycznym występie reprezentanta Trunidadu i Tobago postanowił robić pompki z piłką na karku...
Jeśli to ten sam 'turniej'...