Serie A (17): JUVENTUS 2-0 Siena
- Monte Cristo
- Juventino
Jesli mnie pamiec nie myli to w razie wygranej Milanu LM i zajecie pozycji w lidzie ponizej miejsca czwartego - musza brac udzial w eliminacjach, ale nie jestem pewien.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Po co właściwie mówić, co będzie jak wygrają LM i zajmą miejsce gorsze niż 4? Jak tak będzie, to będziemy się zastanawiać (albo już wiedzieć) co w takiej sytuacji się dzieje. Wczorajszy mecz Milanu z Interem tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że Dida przeciętnym bramkarzem jest. Takie bramki w takich meczach... Zaczyna mnie też irytować postawa naszego zespołu, jak i niektórych kibiców, mówiących o Interze, ktory jest poza zasięgiem. Więcej wiary, jak na starcie założymy, że się nie uda to czym jest motywacja? Miejsce premiowane grą w LM, kto tak myśli? Każdy z nas widzi nasz zespół ze Scudetto a takie "gadanie" jest bez sensu. Inter można pokonać, a 8 pkt to nie jest tak dużo.
Co do meczu Juventusu... Nie oglądałem (oglądałem Inter - Milan), więc niewiele moge powiedzieć o grze naszego zespołu. Liczy się zycięstwo i kolejne punkty.
I czekamy na kolejnego rywala i kolejne punkty.
Co do meczu Juventusu... Nie oglądałem (oglądałem Inter - Milan), więc niewiele moge powiedzieć o grze naszego zespołu. Liczy się zycięstwo i kolejne punkty.
I czekamy na kolejnego rywala i kolejne punkty.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Niektórzy potrafią oglądać dwa mecze w tym samym czasie. Jeden na C+ a drugi przez internet. Tak można. Ot jaki cwany jestem.Selevan pisze:a ja nie rozumiem jednego
jak mozna ogladac mecz interu z milanem kiedy rownolegle leci mecz juventusu :snooty:
- stahoo
- Juventino
Widziałem że ktos to napisze :rotfl: Tylko czekałem :rotfl: Kocham Was chłopaki :*Selevan pisze:a ja nie rozumiem jednego
jak mozna ogladac mecz interu z milanem kiedy rownolegle leci mecz juventusu :snooty:
Otóż mogło byc tak jak napisał Marcin_FCJ a mógł szczypek po prostu ogladac (tak jak ja) tylko derby Mediolanu. Ja nie miałem dostepu do kompa, więc ogladałem w TV Inter - Milan. Pojedziecie mnie ze nie wpadłem do kogos na kompa?

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mecz Interu z Milanem miałem możliwość zobaczyć, więc zaspokajając Twoją ciekawość, mówię, że gdybym miał do wyboru Juvenstus - Siena i Inter - Milan to wybrałbym tą pierwszą opcje, ale niestety nie miałem, a co za tym idzie oglądąłem to, co mogłem.Selevan pisze:jak mozna ogladac mecz interu z milanem kiedy rownolegle leci mecz juventusu :snooty: