Serie A (17): JUVENTUS 2-0 Siena
- Buffon_fan
- Juventino
Liczy się tylko zwycięstwo. Jeśli Juve wygra a roma chociarz zremisuje to nesz ukochany klub wskakuje na 2 miejsce!
- stahoo
- Juventino
Bardziej niz na Juventus, licze na... Sampdorię. Mysle, że nasi pewnie ograja Sienę, zwłaszcza, że gramy na Olimpico, na którym do tej pory (jak sie myle-poprawcie, pisze z głowy) NIE wygralismy tylko 2 meczy. Roma gra z Sampdoria u siebie, więc naprawde dużą niespodziankę ( i prezent świateczny) sprawili by nam gracze Sampdori wygrywając. W składzie raczej bez niespodzianek, szkoda, że brakuje Camoranesiego. Licze na 3 pkt.
3:0 (zestaw dla dwojga: 2x Alex + Treze)
Wynik 4:1 (Trezeguet x2 , Iaquinta , Legrottaglie - De Ceglie)
Juve-Siena 3-0
Trezeguet
Nedved
Del Piero
xD4:1
Nedved,trezegol 2, Chiellini
- Szymek
- Juventino
Heh, ja także. Jak to dobrze, że na bet365 pokazują mecze. W tym sezonie praktycznie wszystkie tam oglądałem. A jakość bajeczna.zoff pisze:Mecz będzie pokazywany na bet365.com. Mam nadzieję, że zobaczymy się jeszcze przed świętami z Szymkiem i resztą ekipy
Widzę, że niektórzy oczekują jutro gradu bramek i zniszczenia drużyny gości. Fakt, gramy na Olimpico, Siena broni się przed spadkiem a my w ostatnich dwóch meczach odnieśliśmy zwycięstwa. Jednak nikt nie przyjeżdża do Turynu w roli chłopców do bicia przygotowanych na porażkę. Będę zadowolony nawet ze zwycięstwa 1:0, ale zasłużonego, odniesionego w niezłym stylu.
Pozdro.
- Conrad JUVE
- Juventino
A jak cos nie pojdzie to wszyscy beda plakac czemu nie wygralismy chocby 1:0 a teraz to mysla o bajecznych wynikach takie podejscie jest zle najprosciej mowiac Szymek dobrze gada liczy sie wygrana a nie jej rozmiar
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No tak. Łatwo nie będzie napewno, bo jak jest łatwo przed meczem, to po meczu okazuje się, że łatwo nie było. Mecz powienien się zakończyć naszym zwycięstwem i zapewne tak sie zakończy, ale nie liczę na wysoki wynik (2-1, 1-0). Chciałbym, żeby po raz kolejny do bramki rywali trafił Trezeguet, a co do samego skłądu to myślę bez rewelacji i bez eksperymentów powinien wyglądać.
- Pilekww
- Juventino
Kolejny mecz z serii musimy wygrać. Przeciwnik jak by nie patrzeć łatwy, jeszcze gramy na Olimpico. Skład prawie kompletny, do nieobecności Camora i Andrade można się już przyzwyczaić.
Mam nadzieje na pożegnanie tego roku będzie akcentem w ładnym stylu, no i oczywiście parę 'prezentów' by się przydało od zawodników.
Roma wczoraj wygrała 2:0 więc nici z 2 miejsca na koniec kalendarza ale chyba na koniec rundy będzie inaczej
FORZA JUVENTUS :!:
Mam nadzieje na pożegnanie tego roku będzie akcentem w ładnym stylu, no i oczywiście parę 'prezentów' by się przydało od zawodników.
Roma wczoraj wygrała 2:0 więc nici z 2 miejsca na koniec kalendarza ale chyba na koniec rundy będzie inaczej
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja jestem spokojny o wynik spotkania. Oczywiście nie ma tu mowy o lekceważeniu rywala, ale patrząc relanie, skoro mierzymy tak wysoko, Siena nie jest zespołem, ktory może nam odbierać pkt. zwłaszcza na naszym obiekcie.
Zwycięstwo na koniec tego roku jest konieczne. W dodatku roma rozprawiła się wczoraj gładko z Sampą. Gradu bramek się nie spodziewam, ale myślę, że wygramy dosyć wyraźnie. 3 pkt. muszą być nasze, ponadto liczę jutro na niespodziankę w derbach mediolanu. Jeśli inter jutro chociażby nie zremisuje, zacznę wątpić czy w ogóle będą mieli jakiś kryzys w tym sezonie... :roll:
Zwycięstwo na koniec tego roku jest konieczne. W dodatku roma rozprawiła się wczoraj gładko z Sampą. Gradu bramek się nie spodziewam, ale myślę, że wygramy dosyć wyraźnie. 3 pkt. muszą być nasze, ponadto liczę jutro na niespodziankę w derbach mediolanu. Jeśli inter jutro chociażby nie zremisuje, zacznę wątpić czy w ogóle będą mieli jakiś kryzys w tym sezonie... :roll:

- benkas
- Juventino
Zawsze przed takimi niby łatwymi meczami mam spore obawy o motywacje naszych piłkarzy. Bardzo chcialbym aby wynik oscylował w granicach 3:0 lub 4:1. Strzelcami Alex i Treze.
Mam też pytanie troche off ale trudno. Powiedzcie mi bo nie umiem znaleźć czy rejestracja na bet365 jest darmowa? i Czy zeby ogladac trzeba miec kase na swoim koncie?
Dzieki pozdrawiam!
Mam też pytanie troche off ale trudno. Powiedzcie mi bo nie umiem znaleźć czy rejestracja na bet365 jest darmowa? i Czy zeby ogladac trzeba miec kase na swoim koncie?
Dzieki pozdrawiam!
- darek
- Juventino
- Desant.
- Juventino
Będzie trudno,ale trzeba to wygrać,musimy gonić,gonić i jeszcze raz gonić.
Na dobre zakończenie roku liczę na jakieś 2-1,a i nie można zapomnieć o INTERZE mam nadzieje że MILAN wygra i nasza strata do nich zmniejszy się.
Niestety Roma wygrała i nadal będziemy na 3 miejscu :? nom ale jeszcze tyle meczy :-D
Legrotaglie
Trezeguet
Ktoś tam 
Na dobre zakończenie roku liczę na jakieś 2-1,a i nie można zapomnieć o INTERZE mam nadzieje że MILAN wygra i nasza strata do nich zmniejszy się.
Niestety Roma wygrała i nadal będziemy na 3 miejscu :? nom ale jeszcze tyle meczy :-D

- hijjawi
- Juventino
Salihamidzic Header (Min 10)
Click Here for Video
Tiago Challenge on Locatelli (Min 20)
Click Here for Video
Click Here for Video
Tiago Challenge on Locatelli (Min 20)
Click Here for Video
- hijjawi
- Juventino
- Venomik
- Juventino
O ile Treze dotknął tę piłkę to spalony jest dość ewidentny i błąd sędziego. Ale głowy nie dam za to czy faktycznie dotknął, kiepską jakość mam przy oglądaniu.
Z resztą - bramka dla Sieny spokojnie mogłaby być uznana. Nie byłby to błąd.
Z resztą - bramka dla Sieny spokojnie mogłaby być uznana. Nie byłby to błąd.
Dirty mind