Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- darek
- Juventino
qUIET pisze:Kiedy będą informacje na temat terminu wpłaty i ceny??
Było na poprzedniej stronie :?Radek_88 pisze:Jako, ze na razie znam tylko przyblizona cene smyczy (z wczesniejszych zamowien oraz informacji producenta), a nie dokladna, wiec numer konta podam jak juz poznam ostateczna cene za sztuke. A taka bede mial jak dostarcze producentowi koncowy projekt smyczy, na ktorego wykonanie wlasnie czekamy.
- alex_KiNiO
- Juventino
Jeśli ktoś chce się dopisać do listy, to nich pisze na PW do Radka_88, a nie na forum. Wtedy robi sie straszny mentlik w temacie.
forza juve
forza juve
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- darek
- Juventino
- Szwarou
- Juventino
okaze sie ile bedzie wplatRadek_88 pisze:A czemu ma nie byc aktualna?Szwarou pisze:masakra ... 2 miesiace minely
nie jestem pewny czy lista w pierwszym poscie jest jeszcze aktualna
naprawde strasznie slamazarnie idzie ta akcja... i praktycznie zero wiadomosci
po prostu chcialbym wiedziec czy cos sie dzieje... a tu nic

- Radek_88
- Qualità Juventino
Lista miala na celu zorientowanie sie w sytuacji czy uda sie zebrac chetnych na 100szt smyczy. Jak widac powinno sie udac. Kto z tych osob wplaci, a kto nie - zobaczymy.Szwarou pisze:okaze sie ile bedzie wplat
Czyja to wina?Szwarou pisze:naprawde strasznie slamazarnie idzie ta akcja...
Mam codziennie pisac, ze nic sie nie zmienilo i nadal czekamy na wykonanie projektu? Napisalem wyraznie i to niejednokrotnie, ze w chwili obecnej sytuacja wyglada jak wyglada - skoro ja sie nie znam na grafice, a chetnych zeby pomoc tez nie bylo, wiec napisalem do osoby, ktora zgodzila sie to zrobic. Pozostaje nam czekac. Informowalem tez kilkukrotnie, ze jesli cos sie ruszy to od razu o tym poinformuje na forum, a poki co nadal czekamy na wykonanie w corelu. Wiec naprawde nie wiem o co Ci chodzi. Skoro nic sie istotnego nie dzieje to co mam pisac?Szwarou pisze:i praktycznie zero wiadomosci
Albo ja pisze jakims wyjatkowo niezrozumialym dla Ciebie jezykiem, albo Ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem..Szwarou pisze:po prostu chcialbym wiedziec czy cos sie dzieje... a tu nic
PS. Wracajac do tematu to otrzymalem zapewnienie, ze na weekend projekt bedzie gotowy.
- Szwarou
- Juventino
To ja sie pytam - raczej nie mojaRadek_88 pisze:Czyja to wina?Szwarou pisze:naprawde strasznie slamazarnie idzie ta akcja...
Normalnie masakra... to nie jest jakis mega skomplikowany projekt... Zapytam znajomego czy jest w stanie go wykonac... moze cos przyspieszyRadek_88 pisze:czekamy na wykonanie w corelu
Taaaa...Radek_88 pisze:Albo ja pisze jakims wyjatkowo niezrozumialym dla Ciebie jezykiem, albo Ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem..
WOW... no ale w koncu jakis konkretRadek_88 pisze:Wracajac do tematu to otrzymalem zapewnienie, ze na weekend projekt bedzie gotowy.

Tak czy inaczej zapuszczam macki w celu poszukiwania jakiegos grafika
Pozdrawiam

- Radek_88
- Qualità Juventino
Spytam inaczej - do kogo masz pretensje?Szwarou pisze:To ja sie pytam - raczej nie moja
To zamiast glupio pisac mozesz go wykonac, a nie miec pretensje do innych.Szwarou pisze:Normalnie masakra... to nie jest jakis mega skomplikowany projekt...
Obawiam sie, ze teraz to juz za pozno. Minely juz tygodnie (miesiace?) odkad poszukuje kogos kto wykonalby projekt, a teraz jestesmy juz mam nadzieje w fazie koncowej.Szwarou pisze:Zapytam znajomego czy jest w stanie go wykonac... moze cos przyspieszy
No ale wiadomo, najlepiej jest nic nie robic, a i jeszcze pozniej narzekac. Zreszta nikogo do brania udzialu w akcji nie zmuszam, a jak wszystko idzie slamazarnie, to zawsze mozna zorganizowac wlasna akcje, prawda?
- Szwarou
- Juventino
Do osoby ktora robi projekt ponad miesiac (jak nie wiecej)Radek_88 pisze:Spytam inaczej - do kogo masz pretensje?Szwarou pisze:To ja sie pytam - raczej nie moja
Gdybym potrafil juz dawno by był. Jest takie powiedzenie - jak nie potrafisz nie pchaj sie na afiszRadek_88 pisze:To zamiast glupio pisac mozesz go wykonac, a nie miec pretensje do innych.Szwarou pisze:Normalnie masakra... to nie jest jakis mega skomplikowany projekt...
Na wszelki wypadek zapytam gdyby jednak to nie byla faza koncowa. Nie rozumie co to znaczy mam nadzieje ze jestesmy w fazie koncowejRadek_88 pisze:Obawiam sie, ze teraz to juz za pozno. Minely juz tygodnie (miesiace?) odkad poszukuje kogos kto wykonalby projekt, a teraz jestesmy juz mam nadzieje w fazie koncowej.Szwarou pisze:Zapytam znajomego czy jest w stanie go wykonac... moze cos przyspieszy
No ale wiadomo, najlepiej jest nic nie robic, a i jeszcze pozniej narzekac. Zreszta nikogo do brania udzialu w akcji nie zmuszam, a jak wszystko idzie slamazarnie, to zawsze mozna zorganizowac wlasna akcje, prawda

No tak i krytyki tez nie przyjmujesz

Nie wazne - troche sie dowiedzialem i moze jednak cos sie ruszy

- Radek_88
- Qualità Juventino
Dobra, zacznijmy od poczatku, bo z Twoich wypowiedzi wynika tylko to, ze niewiele wiesz o akcji, a pretensje masz do wszystkiego. Tak wiec okazalo sie, ze projekt smyczy mam przeslac producentowi w pliku z corela. Jak pisalem nie znam sie na grafice i nie mialem z tym nigdy do czynienia, wiec zwrocilem sie o pomoc do userow. Efekt moich kilkukrotnych nawolywan byl zaden. W koncu zglosil sie do mnie tanhayi i powiedzial, ze w takim razie on spyta sie kolegi, bo ten kiedys cos tam robil w corelu. Kolega tanhayi'a przez jakis czas wykonywal ten projekt, tyle, ze zrobil go niedokladnie, a sam wyjechal z kraju. Pozostal mi wiec niedokladny projekt, ktory ktos musial przerobic, aby nadawal sie on do wyslania do produkcji. Postawnowilem sam napisac dp kilku osob na gg, co oczywiscie wczesniej tez czynilem nie majac odezwu od userow. Jak to bywa kilka poproszonych przeze mnie osob wykrecalo sie brakiem czasu itp, o co oczywiscie nie mam do nikogo pretensji bo nie jest to ich obowiazkiem, a jedynie dobrowolnym dzialaniem. No, ale w koncu napisalem tez do behemota, ktory odpisal mi, ze wykona mi ten projekt, tzn przerobi ten ktory juz posiadalem. Przestalem wiec poszukiwania grafika, skoro dostalem zapewnienie. Z behemotem utrzymywalem powiedzmy staly kontakt i skoro zapewnil mnie, ze projekt wykona to z cierpliwoscia na to czekam, nie mam do niego pretensji o czas, bo wcale nie musial tego robic. A skoro nikt nie zglosil sie do pomocy, wiec wole poczekac dluzej, a projekt miec zrobiony, niz szukac dalej daremnie i projektu nie miec wcale. Ostatnio dostalem informacje, ze projekt bedzie gotowy na najblizszy weekend, wiec dzis napisalem o tym i wyrazilem nadzieje, ze rzeczywiscie tak bedzie i niedluo akcja znow ruszy pelna para.
Pokaz mi chociaz jedna krytyke w moim kierunku, ktora bym pozostawil bez odpowiedzi. Jestem otwarty na krytyke, ale poparta madrymi i co najwazniejsze prawdziwymi argumentami. Jesli dalej masz jakies watpliiwosci to zapraszam na pw, tudziez gg, bo nie ma sensu dalsze robienie syfu w temacie.
Jak juz powiedzialem, najlepiej miec pretensje do kogos, a samemu nawet nie kiwnac palcem...Szwarou pisze:Do osoby ktora robi projekt ponad miesiac (jak nie wiecej)

No wiec powiedz mi co ja mialem zrobic jesli nie mam pojecia o grafice? O co znowu masz pretensje? Powiem Ci, ze 'gdybym potrafil juz dawno by byl.'Szwarou pisze:Gdybym potrafil juz dawno by był. Jest takie powiedzenie - jak nie potrafisz nie pchaj sie na afisz
To swiadczy o tym, ze nie ja robie projekt, wiec nie wiem jak to wyglada, a pozostaje mi tylko miec nadzieje oparta o zapewnienia behemota. A wiem tyle ile trzeba, nie martw sie.. To Ty raczej nie masz pojecia o calej akcji wypisujac rozne herezje.Szwarou pisze:Nie rozumie co to znaczy mam nadzieje ze jestesmy w fazie koncowejTo raczej swiadczy ze nie za duzo wiesz...
Jakiej krytyki? Ty to nazywasz krytyka? Po pierwsze krytykujesz nie mnie wiec co ja mam tutaj przyjmowac? Masz pretensje o rzeczy ode mnie niezalezne, wiec nie wiem o co Ci chodzi :roll: Krytyka, ktora byla skierowana w moim kierunku dotyczyla tego, ze nie informuje co sie dzieje z akcja, ze nie pisze na biezaco. Jak jednak widze, caly czas na biezaco informowalem o sprawach i odpowiedzialem Ci na ten zarzut, wiec ty oczywiscie juz do tego nie wrociles.. No ale faktow sie zmienic nie da, wiec i tak nikomu bys kitu nie wcisnal. A jesli dalej uwazasz, ze nie informowalem o akcji na biezaco, to podam Ci strony w temacie, konkretne daty, a nawet godziny Ci podam zebys sobie poczytal jesli sam nie potrafisz znalezc..Szwarou pisze:No tak i krytyki tez nie przyjmujeszah ten internet
![]()
Pokaz mi chociaz jedna krytyke w moim kierunku, ktora bym pozostawil bez odpowiedzi. Jestem otwarty na krytyke, ale poparta madrymi i co najwazniejsze prawdziwymi argumentami. Jesli dalej masz jakies watpliiwosci to zapraszam na pw, tudziez gg, bo nie ma sensu dalsze robienie syfu w temacie.
- rokfor
Radek, mozna sie jeszcze dopisywac do listy?
Jesli tak to chetnie sie pod tym podpisuje

Jesli tak to chetnie sie pod tym podpisuje