Czy mielście kryzys w kibicowaniu JUve??????????
- Bobeknaklo
- Juventino
Ja go nie zalozylem, wyrazilem swoja opinie na jego temat, od tego jest forum. i najwidoczniej temat sieszy sie popularnoscia. jak jest bez sensu to po co istnieje, albo chociaz nie jest zablokowany, zebym mogl wiedziec w ktorych tematach moge cos napisac
- kornknot
- Qualità Juventino
Mozesz pisac wszystko dopóty, dopóki jest to zgodne z regulaminem. To nie jest, wiec dostales kartke.
Ja chcialem tylko zaapelowac do Twojego i waszego rozsadku, albo raczej napisalem to dla siebie, ot tak zeby sobie ulzyc, bo czytanie forum coraz bardziej przez takie tematy mnie meczy.
Nie bedziemy tematow blokowac, bo po pierwsze wierzymy w umysl userow a po drugie zawsze jakis temat moze stac sie aktualny. Tak jak ten, tylko ze ten jest wg mnie przesada i za to dostales kartke.
Ja chcialem tylko zaapelowac do Twojego i waszego rozsadku, albo raczej napisalem to dla siebie, ot tak zeby sobie ulzyc, bo czytanie forum coraz bardziej przez takie tematy mnie meczy.
Nie bedziemy tematow blokowac, bo po pierwsze wierzymy w umysl userow a po drugie zawsze jakis temat moze stac sie aktualny. Tak jak ten, tylko ze ten jest wg mnie przesada i za to dostales kartke.
- stahoo
- Juventino
kornknot
Popatrz na to z tej strony. Bobek nie odkopał tematu typu "czy Mendieta przejdzie do Juve?". Nie wiadomo czy Mendieta jeszcze żyje, więc ok jakby za tego typu temat dostał kartkę.
Ale tematy "czy miałes kryzys w kibicowaniu" albo "jak zaczeł sie twoja miłosc do juve" itp. sa zawsze aktualne i zawsze moga w nich wypowiadac sie nowi, jak i starzy userzy. Bo nawet "najstarsi" (oczywiscie czasowo na forum) userzy, od daty ostatniego posta w tym temacie mogli miec teoretycznie kryzys. Regulamin regulaminem, a zdrowy rozsądek rozsądkiem. Jeżeli sie mylę, lub ktoś ma inne zdanie to spoko
I przepraszam za odbiegnięcie od tematu.
Popatrz na to z tej strony. Bobek nie odkopał tematu typu "czy Mendieta przejdzie do Juve?". Nie wiadomo czy Mendieta jeszcze żyje, więc ok jakby za tego typu temat dostał kartkę.
Ale tematy "czy miałes kryzys w kibicowaniu" albo "jak zaczeł sie twoja miłosc do juve" itp. sa zawsze aktualne i zawsze moga w nich wypowiadac sie nowi, jak i starzy userzy. Bo nawet "najstarsi" (oczywiscie czasowo na forum) userzy, od daty ostatniego posta w tym temacie mogli miec teoretycznie kryzys. Regulamin regulaminem, a zdrowy rozsądek rozsądkiem. Jeżeli sie mylę, lub ktoś ma inne zdanie to spoko
I przepraszam za odbiegnięcie od tematu.
- swir
- Juventino
Powiem tak: Kocham Juve miłością czystą jak łza, pozbawiona zawiści i egoizmu, kocham i uwielbiam tak bardzo, że nie wyobrażam sobie życia bez naszych biało-czarnych barw. Juve to dla mnie powietrze, styl życia i coś jeszcze co trudno określić...Ostatnio spotkałem kumpla z podstawówki(nie widzieliśmy sie grubo ponad 8 lat lat) i od słowa do słowa pyta mnie czy dalej kibicuje Juve. Gdy opowiedziałem że oczywiście pokręcił głową z niedowierzaniem i stwierdził że to niesamowite:) moja fascynacje trwa juz ponad 11 lat i o żadnym kryzysie mowy być nie może...po prostu Juventus jest tak głęboko w moim sercu że nie wyobrażam sobie kibicowanie innemu klubowi(pfffuuuu!)..........FORZA TIFOSI VECCHIA SIGNORA!!!
- kouba
- Qualità Juventino
a Ty czytałeś całą wypowiedz kornknota?stahoo pisze:Bobek nie odkopał tematu typu "czy Mendieta przejdzie do Juve?". Nie wiadomo czy Mendieta jeszcze żyje, więc ok jakby za tego typu temat dostał kartkę
kornknot pisze:(...) i napisales to samo co 90% osob.