Serie A (16): Lazio 2-3 JUVENTUS
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A gdzie napisał, że mógł jechać na Juve w tym samym czasie? Gdybym miał możliwość pojechać na mecz do Madrytu czy Londynu to uwierz mi, pojechałbym bez chwili zastanowienia, nawet kosztem cyferek na ekranie na meczu Juventusu. To zapewne też rodziłoby w Tobie niepojęte pytania.stara_dama pisze:Jezeli ktos jedzie w tym samym czasie kiedy gra Juve na mecz bayernu a jest zdeklarowanym fanem Juventusu to o co tu chodzi ja sie pytam ??
[...]
ale wyjazd za granice na mecz bayernu kiedy mogl jechac w tym samym czasie na Juve jest dla mnie nie pojete.
Nie, dlaczego? Twój język wydaje się być jak najbardziej zrozumiały.stara_dama pisze:Nie rozumiesz o co mi chodzi to poproś kogoś moze ci przetlumaczy...
- Kryształ
- Juventino
Jak to gdzie napisał ?? Nie napisał bo nie chciał jechać na mecz Juve, wolał jechać na mecz do niemiec, mimo wszystko ze mial mozliwosc wyjazdu w tym samym terminie na Juve do Rzymu ?! Nadla czegos nie rozumiesz ??
Niestety nie myślimy tymi samymi kategoriami, dla mnie najwazniejszy jest wyjazd na Juve chocby mieli grac ze Siena, ty wolisz madryt, mimo ze podobno chcesz sie nazywac kibicem Juve ?! (paranoja ??)
Najlepiej to jeszcze zrob sobie podpis: "jestem kibicem realu i mam 13 lat, ale Juventus tez lubie" :rotfl:
Niestety nie myślimy tymi samymi kategoriami, dla mnie najwazniejszy jest wyjazd na Juve chocby mieli grac ze Siena, ty wolisz madryt, mimo ze podobno chcesz sie nazywac kibicem Juve ?! (paranoja ??)
Najlepiej to jeszcze zrob sobie podpis: "jestem kibicem realu i mam 13 lat, ale Juventus tez lubie" :rotfl:
- darek
- Juventino
Skąd ty to wiesz? Mówił Ci? Może wróżką jesteś?stara_dama pisze: wolał jechać na mecz do niemiec, mimo wszystko ze mial mozliwosc wyjazdu w tym samym terminie na Juve do Rzymu ?!
:roll:stara_dama pisze:Najlepiej to jeszcze zrob sobie podpis: "jestem kibicem realu i mam 13 lat, ale Juventus tez lubie" :rotfl:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Gdzie napisał, że mógł jechać na Juventus, a pojechał na Bayern?stara_dama pisze:Jak to gdzie napisał ?? Nie napisał bo nie chciał jechać na mecz Juve, wolał jechać na mecz do niemiec, mimo wszystko ze mial mozliwosc wyjazdu w tym samym terminie na Juve do Rzymu ?! Nadla czegos nie rozumiesz ??
Powiedziałem, że gdybym miał możliwość... Gdybym miał możliwość wyjazdu do Turynu to zapewne bym z niego skorzystał. Gdybym miał możliwość wyjazdu do Madrytu i nie miał takowego na mecz do Turynu to bez zastanowienia pojechałbym do Hiszpanii. Nadal nie pojmujesz?stara_dama pisze:Niestety nie myślimy tymi samymi kategoriami, dla mnie najwazniejszy jest wyjazd na Juve chocby mieli grac ze Siena, ty wolisz madryt, mimo ze podobno chcesz sie nazywac kibicem Juve ?! (paranoja ??)
- Monte Cristo
- Juventino
Wiesz co, zalosny jestes. Ja bym chetniej pojechal na mecz do Londynu zobaczyc jak gra Chelsea niz siedziec w domu i zobaczyc mecz Juventusu w telewizji. Oczywiscie jesli mialbym wybierac pomiedzy Chelsea - Arsenal a Juventus - Siena, naturalnie wybral bym druga opcje.stara_dama pisze:Jak to gdzie napisał ?? Nie napisał bo nie chciał jechać na mecz Juve, wolał jechać na mecz do niemiec, mimo wszystko ze mial mozliwosc wyjazdu w tym samym terminie na Juve do Rzymu ?! Nadla czegos nie rozumiesz ??
A gdzie on ci powiedzial ze mial opcje pojechac do Rzymu na ten mecz? A skad wiesz ze moze nie jechal z rodzina czy cos, synowi obiecal?
EDIT: I kolega przedemna byl pierwszy, tresc mniej wiecej ta sama.