Serie A (16): Lazio 2-3 JUVENTUS
- stahoo
- Juventino
I z gorszymi urazami piłkarze grali... Fakt, że to rozciecie było dość powazne, ale mysle ze Pavel mógł spokojnie grac. Czy do momentu urazu był faktycznie jednym z najlepszych na boisku? Może byłem śpiący i tego nie widziałem, ale zapamietałem go w tym meczu jako zawodnika gubiącego kilka piłek, fakt ze czesto wychodzącego na pozycje i suzkajacego piłki, ale tez nie najlepiej podającego.
- Pajo1906
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Ja go zapamiętałem inaczej. Może i z tym można grać, ale Nedved wydawał się być zamroczony.stahoo pisze:I z gorszymi urazami piłkarze grali... Fakt, że to rozciecie było dość powazne, ale mysle ze Pavel mógł spokojnie grac. Czy do momentu urazu był faktycznie jednym z najlepszych na boisku? Może byłem śpiący i tego nie widziałem, ale zapamietałem go w tym meczu jako zawodnika gubiącego kilka piłek, fakt ze czesto wychodzącego na pozycje i suzkajacego piłki, ale tez nie najlepiej podającego.
Kupujesz zwykłą czapkę i odcinasz górę...stahoo pisze:Można ją gdzieś kupić? ew. z czegoś zrobić?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
I co ja mam napisać? Ajjj, żaden uczony nie wymyslił słów, które pokrótce móglbym napisać, oceniając to wszystko z wrażeń wywiezionych prosto ze Stadio Olimpico.
Mecz mógł się podobać. Choć było ciężko to zasłużyiśmy na zwycięstwo. 1 bramkę Treze ledwo widzieliśmy, zamieszanie nagle radośc naszych. Nastepnie lazio nas uciszylo, rozmontowali naszą obronę jak chcieli i 1-1. Po przerwie szybka bramka Del Piero po kapitalnej asyście Zanettiego. Wyobrażacie sobie co tam się działo? 8) Nastepnie kopia akcji i jest 3-1. Co za radość, tego nie da się opisać :roll: Wymiękam.... Niepotrzebny gol dla lazio, niestety nasza oborna ponownie się pogubiła. Najlepsi z naszych to bezapelacyjnie Gigi :shock: Zanetti i Del Piero.
Rywale pogubili pkt. oprócz interu, alei na nich przyjdzie pora...
Olimpico na żywo wydaje się mniejsze niż w TV. jendnakże robi niesmowite wrażnie. Widoczność nieporównywalnie lepsza niż na Delle Alpi. Było cudownie, bosko, nieziemsko. Ja chcę tak znowu!!!!!!
Mecz mógł się podobać. Choć było ciężko to zasłużyiśmy na zwycięstwo. 1 bramkę Treze ledwo widzieliśmy, zamieszanie nagle radośc naszych. Nastepnie lazio nas uciszylo, rozmontowali naszą obronę jak chcieli i 1-1. Po przerwie szybka bramka Del Piero po kapitalnej asyście Zanettiego. Wyobrażacie sobie co tam się działo? 8) Nastepnie kopia akcji i jest 3-1. Co za radość, tego nie da się opisać :roll: Wymiękam.... Niepotrzebny gol dla lazio, niestety nasza oborna ponownie się pogubiła. Najlepsi z naszych to bezapelacyjnie Gigi :shock: Zanetti i Del Piero.
Rywale pogubili pkt. oprócz interu, alei na nich przyjdzie pora...
Olimpico na żywo wydaje się mniejsze niż w TV. jendnakże robi niesmowite wrażnie. Widoczność nieporównywalnie lepsza niż na Delle Alpi. Było cudownie, bosko, nieziemsko. Ja chcę tak znowu!!!!!!

- Pajo1906
- Juventino
Wszystkie Bramki do oglądania,sam obrabiałem
i smieszna czapka Buffona
http://www.speedyshare.com/556590276.html

- stahoo
- Juventino
pytam serio... nie wydawało mi się by to była czapka. Bardziej jakaś chusta/bandana... Jak wiecie to powiedzcie.... Pytam poważnie! :roll:Łukasz pisze:Kupujesz zwykłą czapkę i odcinasz górę...stahoo pisze:Można ją gdzieś kupić? ew. z czegoś zrobić?
- Major
- Juventino
Denerwuje mnie fakt,że mimo naprawdę dobrej gry Juve musimy oglądać plecy Interu.Jestem pewien że jakby wprowadzić limit cudzoziemców to by sie Inter przed spadkiem bronił.Oni w kadrze mają tylko 4 Włochów.Trochę smutno,że w Serie A prowadzi zagraniczny zespół.No ale Juve jeszcze pokaże na co ich stać.Scudetto bedzie nasze.Jak nie w tym,to w następnym sezonie...
- stahoo
- Juventino
Jakby wprowadzić... ale nie zapowiada się, ze wprowadzą. A gdybać to mozna.
to by pewnie kupili trochę Włochów. 2 miejsce w tym sezonie i tak byłoby czymś niesamowitym. Ale spokojnie, mimo, że rozum mówi, że będzie LM z miejsca 4-2 to serce, że w przyszłym roku będzie scudetto
A Inter, no cóż, trzeba im przyznać, że pakę mają dobrą...

- DamKam
- Juventino
Akurat w ten sam dzień byłem w Berlinie na meczu Hertha-Bayern
I muszę przyznać, że było naprawdę świetnie. Jak to w Bundeslidze oczywiście pełny stadion, super atmosfera... ale to nie o tym temat
Co do Lazio-Juve, to przede wszystkim gratulacje dla JPC, że po takich przeżyciach udało Wam się pojechać, wejść na stadion i w dodatku zobaczyć nasze zwycięstwo :!: Co do samego spotkania, to widziałem skrót, z którego raczej nie dało się określić jak zagraliśmy w tym pojedynku. A z tego co tu czytam, to zdania są bardzo podzielone
EDIT:
Aha, jakżeby nie wspomnieć, że cieszą dwa trafienia Alexa :-D
Aha, i jeszcze jedno chciałem się zapytać: czy faktycznie na Olimpico było tylko 20 tys widzów ? :shock:

Co do Lazio-Juve, to przede wszystkim gratulacje dla JPC, że po takich przeżyciach udało Wam się pojechać, wejść na stadion i w dodatku zobaczyć nasze zwycięstwo :!: Co do samego spotkania, to widziałem skrót, z którego raczej nie dało się określić jak zagraliśmy w tym pojedynku. A z tego co tu czytam, to zdania są bardzo podzielone

EDIT:
Aha, jakżeby nie wspomnieć, że cieszą dwa trafienia Alexa :-D
Aha, i jeszcze jedno chciałem się zapytać: czy faktycznie na Olimpico było tylko 20 tys widzów ? :shock:
- Kryształ
- Juventino
No prosze to do fan clubu bayernu tez nalezysz ?? :rotfl:DamKam pisze:Akurat w ten sam dzień byłem w Berlinie na meczu Hertha-Bayern.

DamKam pisze:Co do samego spotkania, to widziałem skrót, z którego raczej nie dało się określić jak zagraliśmy w tym pojedynku.
:rotfl: ludzie trzymajcie mnie :rotfl:
- darek
- Juventino
- Kryształ
- Juventino
Nie chodze na barcelone, jeżdze na inter i latam na boca a w wolnych chwilach pisuje na forum Juve. Człowieku ogarnij sie...darek13 pisze:Jeśli nawet to co? Nie może? Ty chodzisz/jeździsz tylko na mecze Juventusu?stara_dama pisze:No prosze to do fan clubu bayernu tez nalezysz ?? :rotfl:DamKam pisze:Akurat w ten sam dzień byłem w Berlinie na meczu Hertha-Bayern.![]()
- Kryształ
- Juventino
Nie lepiej obejrzeć mecz np. na Olimpico w RzymieArsen pisze:Eh, jakby na przykład Twój brat jechał na mecz Bayernu i chciałby żebyś jechał z nim to byś się nie zabrał? Pewnie, lepiej obejrzeć mecz Juventusu na kompie.