Trezeguet: Zostanę w Juve do końca kariery
- Sapo
- Juventino
źródło: http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=79906Napastnik Juventusu Turyn David Trezeguet oświadczył na łamach "La Gazetta dello Sport", iż chciałby pozostać w klubie do końca swojej piłkarskiej kariery.
- Myślę, że obecnie jestem w najwyższej formie w całej karierze - powiedział Francuz. - Jestem o tym przekonany, tym bardziej, iż wszystko wychodzi mi na boisku. Czuję się jako ważna część całego zespołu, dlatego też chciałbym tu zostać do końca kariery.
Trezeguet zdobył w tym sezonie jedenaście ligowych goli.
Jak dla mnie super wiadomosc, tylko ile jeszcze potrwa ta kariera?

Ostatnio zmieniony 27 listopada 2007, 18:27 przez Sapo, łącznie zmieniany 1 raz.
- naros
- Juventino
Fantastyczna wiadomość! Trezeguet od momentu gdy pozostał w Juve stał się dla mnie kimś więcej. Przedtem traktowałem go inaczej, teraz jest dla mnie mogę nawet powiedzieć idolem i wzorem do naśladowania. To genialny piłkarz i legenda Juve.
Ti Amo Treze!
Ti Amo Treze!

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Karol_Juve
- Juventino
- Mortal Wombat
- Juventino
Henry też deklarował 1,5 roku temu że chce grać do końca życia w Arsenalu, a Saviola że nigdy nie zagra dla Realu, więc spokojnie z tym szczęsciem. Zawsze może pojawić się tak zwane "zdarzenie losowe" typu kłótnia z zarządem, czy coś w tym stylu. Trzeba się cieszyć tym co jest, że Treze strzela bramki i dobrze się czuje w Turynie.

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- Tharp
Mielismy juz takiego jednego napstnika, ktory mowil ze zostanie do konca kariery, wrozono mu nawet ze kapitanem zostanie! ...jak on sie nazywal? Zzz....latan! Tak, zlatan ibrahimovic..
No, ale Trezeguetowi akurat wierzyc mozna ;-) dobra wiadomosc!
No, ale Trezeguetowi akurat wierzyc mozna ;-) dobra wiadomosc!
- Tsubasa10
- Juventino
Według mnie to świetna wiadomość. Chciałbym aby Trezeuget pozostał na ,,Stadio Comunale" poniewaz jest swietnym napastnikiem i udowadnia to w tym sezonie
oby gral tak dalej i tylko dla Juve 

,,To mozliwosc Spełnienia marzeń sprawia że zycie staje sie tak fascynujace"
,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
,,Juve" ,,Juve" ,,Juve" !!!!
- Bobeknaklo
- Juventino
Wtedy Treze zostanie na Comunale. Juve będzie miało swój, własny stadion czyli na Comunale zostanie Torino :rotfl: :rotfl:stahoo pisze:No, gorzej jak na Delle Alpi sie przeniesiemy. Wtedy na Comunale Treze dosłownie będzie "sam wygrywac mecze"
- Łukasz
- Juventino
"wróżono mu" - kto mu wróżył?!Tharpenio pisze:wrozono mu nawet ze kapitanem zostanie!