Co sądzicie o tym, aby...
- Villya
- Juventino
dokładnie przed każdym meczem jest inne ustawienie....., i do każdego przeciwnika jets inna taktyka gry......Lippi wie najlepiej o robi:)
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- juveluck
- Juventino
Wiecei co wam powiem, zostawcie problem ustalenia taktyki Lippiemu. Mu za to placa i on wie idealnie jak rozwiazac kazdy problem. A gdybanie nad taktyka z naszej strony nie ma sensu bo to i tak zadnego wplywu miec nie bedzie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Shadow_Alex
- Juventino
Zambrotta jest tak wszechstronnym i uniwersalnym zawodnikiem ze moze grac na obronie, a poza tym jak on gra na obronie to zwykle nie ma juz nikogo po tej stronie i on sobie smiga od pola karnego do pola karnego... I WG MNIE TO JEDEN Z LEPSZYCH SKRZYDLOWYCH NA SWIECIE - mowie to z cala odpowiedzialnoscia:)
FORZA ZAMBROTTA
FORZA ZAMBROTTA
- OskarG
- Juventino
Popierwsz Lippi to raczej dlamnie tradycjonalista i raczej bedziemy grać 4 obronców 4-4-2 z zastrzeżeniem Nedved wszędzie :PPRadeKas pisze:Taaaa. A co powiesz o reszcie obrońców. Tyle ich mamy a grało by 3. Chyba by sie to im nie podobało. A pozatym Zambrotta dobrze radzi sobie na obronie. To że wy robicie z tego problem to nie znaczy że to jest problem. Bo gdyby był to jush dawno sprowadzono by kogoś na lewą strone.
A poi drugie Zammbrotta na obronie nie jest wcale taki wspaniały jak mówicie, poprostu on nie jest klaycznym obroncom, i on sie troche gubi wtej formacji.
Więc dla mnie to pomocnik i nigdzie nidziej go nie widze

- wojtek123
- Juventino
Grałby tak gdyby miał jakiegoś w miarę dobrego lewego obrońcę, który byłby w stanie zastąpić Zambrottę na tej pozycji. A że takiego nie posiada musi marnować talent wspaniałego pomocnika na defensywie.[/list]3andit pisze:Myślę że jeśli by tak było to Lippi już dawno by tak grał.wojtek pisze: a ja nie mam co do tego wątpliwości. pomoc złożona m.in. z niego i nedveda oraz davidsa jest najlepszą formacją Juve
Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
- daras
- Juventino
oj Lippi wie najlepiej jak powinno wyglądać ustawienie drużyny, chociaż nowe koncepcje mogłyby być mile widziane, fajnie by było, jakby kibice proponowaliby mu swoje pomysły...
I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
- OskarG
- Juventino
Jakby kibice proponowalis woje pomysly yodaras pisze:oj Lippi wie najlepiej jak powinno wyglądać ustawienie drużyny, chociaż nowe koncepcje mogłyby być mile widziane, fajnie by było, jakby kibice proponowaliby mu swoje pomysły...
po pierwsze - było by tyle różnych pomysłów co kibiców
a po drugie - to nic bysmy nie wygrali bo wiekszosc kibiców nie jest na treningach drużyny i niewidzi w jakiej formie sa piłkarze wiec jak tu ustawic taktyke??

- daras
- Juventino
nie kibice mają decydować o składzie drużyny... lippi wcale nie musi próbować tych pomysłów... chodzi o koncepcje, myśl, może by mu coś spodobało i ustawił zaodników jakoś inaczej, ale to jest tylko jego decyzja, nie kibicówOskar8 pisze:Jakby kibice proponowalis woje pomysly yodaras pisze:oj Lippi wie najlepiej jak powinno wyglądać ustawienie drużyny, chociaż nowe koncepcje mogłyby być mile widziane, fajnie by było, jakby kibice proponowaliby mu swoje pomysły...
po pierwsze - było by tyle różnych pomysłów co kibiców
a po drugie - to nic bysmy nie wygrali bo wiekszosc kibiców nie jest na treningach drużyny i niewidzi w jakiej formie sa piłkarze wiec jak tu ustawic taktyke??
I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
- fred
- Juventino
to nie argument macie ich dużo ale są ciency. prawdziwy problem jest w tym że taktyka 352 jest taktyką anachroniczna. gdzie wy byście chcieli z tym dojść. oczywiście są tacy co jadą na takiej taktyce i zdobywają trofea (LegiaRadeKas pisze:Taaaa. A co powiesz o reszcie obrońców. Tyle ich mamy a grało by 3.

- juveluck
- Juventino
Raz ze juve taka taktyka grac nigdy nie bedzie, dwa nie wiem co masz do naszych obroncow bo wszyscy(z wyjatkiem Fresiego) to byli lub obecni reprezentanci swoich krajow. Trzy pokaz mi te trofea Legi :lol: :lol: :lol:fred pisze:to nie argument macie ich dużo ale są ciency. prawdziwy problem jest w tym że taktyka 352 jest taktyką anachroniczna. gdzie wy byście chcieli z tym dojść. oczywiście są tacy co jadą na takiej taktyce i zdobywają trofea (LegiaRadeKas pisze:Taaaa. A co powiesz o reszcie obrońców. Tyle ich mamy a grało by 3.) ale to wyjątki.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!