Mellberg przeniesie się do Juventusu?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
patryks14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2007, 21:12

Obrońca Aston Villi Olof Mellberg przekreślił spekulacje jakoby miał przejść latem do zespołu Juventusu Turyn. Również menadżer zespołu z Birmingham Martin O’Neill wierzy, że szwedzki obrońca zostanie w klubie dłużej.

- Rozumiem te wszystkie plotki dotyczące mojej osoby ponieważ kończy mi się kontrakt jednak będę rozmawiał z moim obecnym klubem - powiedział Mellberg.

- Nie wiem czy łączy coś Juventus i Olafa ale na pewno mi o tym powie. Gracze mają wolną rękę odnośnie kontaktów z innymi. Wiem ze siedem lat w jednym klubie to dużo we współczesnym futbolu ale myślę ze zostanie z nami jeszcze dłużej - skomentował menadżer Villas
źródło

A więc nie dołączy, chociaż nigdy nie można być pewnym :wink:

Co do tej bramki, o której mówili przeciwnicy, to naprawdę niezła :prochno: W tamtej sytuacji nie było jednak winy szwedzkiego defensora, ponieważ piłkę rzucił lekko,a Sorensenowi przetoczyła się po nodze. No cóż, jak to mawiał śp. Trener Tysiąclecia: Póki piłka w grze, wszystko jest możliwe :smile:

ODPOWIEDZ