Juventini do raportu! Cz.II-PYTANIA

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:19

1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu -
wiele ich było, nie potrafie sobie teraz przypomniec tej "naj..."
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą -
zamknelismy kolege w łacience w szatni przed wf, i przypomnielismy sobie oni na nastepnej lekcji ;]
3.Ulubione miejsce na ziemi -
hmmm... ulubione czyli takie gdzie byłem? zdecydowanie ciagnie mnie do Polskich Gór. Chce "zaliczyc" Orla Perć w Tatrach.
4.Największe marzenie -
żeby zdegradowano Inter do serie X. A tak na powaznie to chyba zobaczyc wodospad Angel w Wenezueli.
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka -
---. "Tylko dla Orłów" i "Poszukiwacze Zaginionej Arki", aktor- Clint Eastwood, aktorka- Halle Berry.
6.Ulubiona marka samochodu -
Renault
7.Ulubiony kawał -
Milan gola!
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? -
No ej! Ja wole brunetki:]
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho -
"Juve storia di un grande amore"... A tak na powaznie to nałogowo muzyki nie słucham, ale pare fajnych jest :wink:
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - drażni:
wzbudza zaufanie- Krzysztof Kononowicz :prochno:
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." - Antoine de Saint-Exupéry
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? -
hmmm... może to wrodzone?
13.Największy osobisty sukces -
jeszcze przedemną!
14.Największa osobista porażka -
juz za mna :smile:
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? -
chyba nie... chociaz... :PP
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była
dyskryminowana? -

raczej nie.
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? -
czasami potrafi wku..rzyc, ale bez niej ciężko byłoby w zyciu :]
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć? -
To tak jakby sie zapytac czy Inter zdobył uczciwie przedostatnie scudetto :twisted:
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -
obrona
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve -
Huntelaar
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego -
Hmm... to ja was zaskocze i powiem ze Alex ;][/b]

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:49

1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Rybeq
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Rybeq
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Rybeq
4.Największe marzenie - Rybeq
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Marcin-IRONEK
6.Ulubiona marka samochodu - azuriana
7.Ulubiony kawał - azuriana
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Maggie Del Piero
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Rybeq
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Rybeq
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Rybeq
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - kouba
13.Największy osobisty sukces - azuriana
14.Największa osobista porażka - azuriana
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka )
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Medi
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Medi

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Dragon
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Medi
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Medi
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Medi

1. Nie ma takiej. Całe moje życie jest zabawne.
2. No to bedzie chyba walenie jabola w gabinecie dyrektorki, mając na gowie jej zimową czapke.
3. Jedna z indonezyjskich wysp.
4. Dorobić się gigantycznych pieniędzy, wtedy już jakoś łatwiej poleci z marzeniami.
5. Michael Jackson, filmów jest wiele, szczególnie te z Alem Pacino, Edwardem Nortonem, Bradem Pittem, Kevinem Specay, Charlize Theron i Natalie Portman. Aktor to będzie z listy powyżej, aktorka tak samo.
6. BMW.
7. Kawał mięsa.
8. To chyba nie jestem facetem. Brunetki rządzą.
9. Diana Ross - Upside Down.
10. Drażni - giertych, kaczyński premier, gosiewski, dorn. Budzi zaufanie - Tusk, Komorowski, Geremek, Olechowski.
11. "W każdej kobiecie, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dwie trzecie"
12. Od otoczenia, w jakim się dorastało.
13. Wyrosłem na człowieka mądrego, na blokowisku.
14. Nie kojarze. ;)
15. Nie ma czegoś takiego jak miłość.
16. Pewnie.
17. Bez nich nie byłoby życia. Kocham kobiety.
18. Nie ma takiej możliwości.
19. Obrona, zdecydowanie.
20. Cristiano Ronaldo.
21. Alessandro Del Piero. Odwieczny trzon i podpora zespołu.

Tharp

Nieprzeczytany post 10 maja 2007, 22:50

My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - sporo takich było. Dziwne jest, że nie umiem sobie teraz przypomnieć żadnej konkretnej sytuacji. Ale nie raz mnie bolała szczęka i gardło ze śmiechu ;-P
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - hmm... mój obecny nauczyciel od historii uwielbia rzucanie śmiesznych podtekstów i udawanie przy tym głupiego. I znowu nie mam w głowie żadnego przykładu :(
3.Ulubione miejsce na ziemi - Hmm... jak sobie pomyśle gdzie chciałbym teraz być, to jedyne co mi przychodzi do głowy to albo jakiś fajny klub, z kumplami (i koleżankami ;-)) albo boisko (autentycznie uwielbiam grać w nogę :P). A na wakacje - gdzieś nad morze, gdzie słońce świeci mocno, drinki są chłodne a ładne dziewczyny nie lubią się zbytnio ubraniami obciążać...
4.Największe marzenie - "największego" marzenia nie mam, jest za to pare innych marzeń, które są zbyt osobiste, aby je tu wypisywać... :-)
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - zespół muzyczny: Cypress Hill - film(y): Ojciec Chrzestny, Kompania Braci (zaliczy się jako film?) Sz. Ryan i pare innych... - aktor(zy): Jim Carrey(lubie tego gościa), Tom Hanks, Barry Pepper i paru innych
6.Ulubiona marka samochodu - hmm... Opel Tigra (xD)
7.Ulubiony kawał - w głowie chwilowa pustka ;-)
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Nie wiem? Gdzieś słyszałem, że niby "blondynki sa łatwiejsze". Może myślą, że tak jest? Ja lubie i blondynki i brunetki i szatynki i... ;-) ja w ogóle kobiety lubie ;-)
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Ostatnio... MIA - Paper Planes, Muse - Time Is Running Out, Necro - Push It To The Limit, Dust Brothers - This Is Your Life, Pixies - Where Is My Mind
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - WSZYSCY drażnią, ŻADEN nie budzi sympatii... Nienawidze polityki.
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - "Gdyby mi się tak chciało, tak jak mi się nie chce"
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - z inteligencją się człowiek rodzi, ale musi ją w sobie obudzić.
13.Największy osobisty sukces - Hmm... pare było mniejszych, większych, ale ten Największy jeszcze przedemną. :-)
14.Największa osobista porażka - Hmm... naprawde, nie mam pojęcia. Brak?
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Tak, pewnego razu zobaczyłem biało-czarne koszulki... Heh, a tak na poważnie, to nie. Oczywiscie, zdarza się, ze ktos się komus bardzo podoba przy pierwszym spotkaniu, ale zauroczenie to nie jest miłosć
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Tak.
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - "Kobieta jest jak matematyka. Sztuka polega nie na tym, żeby ją zrozumieć, tylko umieć wykorzystać" Oczywiście, żartuje. Darzę kobiety szacunkiem. Bez nich się żyć nie da ;-)
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć? - nie ;-) w czarno-białej koszulce w trumnie będę :-P Amen.
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - OBRONA!!!
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Hmm.. jednego? Do głowy przychodzi mi trzech: Maxi Rodriguez, Daniele De Rossi i Philippe Mexes. Szkoda tylko ze dwaj ostatni to raczej niemozliwe transfery. Niech bedzie Rodriguez.
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero. Wyboru nie uzasadniam, bo po co? Przecież to oczywiste. Po nim Nedved.

EDIT:
Edited & Updated 9.10.2008
Ostatnio zmieniony 09 października 2008, 22:11 przez Tharp, łącznie zmieniany 2 razy.

MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 22:58

My- o nas...
Ostatnia jaką sobie przypominam, to ta która wydarzyła się na wycieczce do Neapolu pod koniec kwietnia tego roku. Kolega nabył za 120 euro na ulicy laptopa, jak się potem okazało w torbie z pseudoskóry były dwa kilogramowe opakowania soli i kamień owinięty w celofan. Oj, śmiałem się całą drogę z Neapolu do Rzymu i nadal mam radosne odczucia co do tej sytuacji :D

Na pierwszym roku studiów, czekaliśmy przed najtrudniejszym wtedy egzaminem. Wszyscy byli bardzo zestresowani i zdenerwowani, a ja.... ja tak sobie noga machnąłem, że mi spodnie w kroku pękły :D Stres przeszedł wszystkim - no prawie :) Na poprawce tego egzaminu dziury już nie miałem ;)

3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ) - Rybeq
Po wycieczce do Rzymu - okolice Koloseum.

Wspólne zdjęcie z aktualnymi mistrzami świata i ich pucharem ;)

Kilka lat temu Eminem, teraz mixy - Forrest Gump i Przyjaciele - Tom Hanks.

Ferrari :)

Kawał pysznego sera pleśniowego :D

8.Dlaczego faceci wolą blondynki? Very Happy - Maggie Del Piero
To jest propaganda, ja się nie zgadzam z tym!

Melodyjka z mojego... budzika, który dzwoni codziennie o 6 :D Nic ciekawego, ale dość motywująca do ruszenia się z łóżka.

Szefowie koalicji mnie drażnią jak nie wiem, a do tego brat premiera, nie jaki Lech. Zaufanie? Hmm, sympatią darzę Jana Rokitę.

Najciekawsza: "Lepszy wróbel w garści, itd..." wypowiedziana przez kibica AS Roma w drodze na mecz z Lazio ;)

Najmądrzejsza? To nie sentencje są mądre, tylko ludzie którzy je stworzyli - mój typ: Leonardo da Vinci.

Od ilorazu?

Za pół roku może dobrnę - mgr z matmy :) A póki co stara matura z matmy na 6 ;)

Nie zostałem najlepszym piłkarzem Juve.

15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka Very Happy )
Hmmm.... hmmm.... nie!

16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Medi
Tak. Kolegę od laptopa napadli innym razem w Krakowie, bo chcieli mu ukraść kamerę. Pobili go, skopali, a jego dziewczyna została zdyskryminowana i olali ją zupełnie, więc tylko kolega doznał zaszczytu od tambylców z Nowej Huty.

Jak najbardziej zbliżone do ideału, ale niestety ideał jest zarezerwowany dla płuci mojej :)

My- o Juve
Gdyby Juve mnie zdradził, okradł, próbował zabić.

Obrona się poprawia, ale i tak była to najsłabsza formacja Juve w tym sezonie. Od jakiegoś czasu słabym punktem jest też Treze.

Maciek Żurawski za czasów gry w Wiśle :)

Pavel Nedved - wystarczy wspomnieć jego brak w meczu z Milanem w finale LM.

Proxy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 01:41

1. Przed chwilą kot mi skrobnął bzoskwinię z talerza. Nadaje się? :P
2, Zakończenie szkoły :D
3. Łóżko... :)
4. Duuuuuużo. Jedno z nich żeby Del Piero wykopał paru wieśniaków z Wiejskiej ;)
5. Talib Kweli (REAL Hip Hop), aktorka - Tiffany Amber Thiessen
6. mitsubishi
7. Dzisiaj jeden słyszałem: "Przykro mi, zapraszam we wrześniu w sesji poprawkowej - Fajny żart panie profesorze - Ale ja nie żartuje" :P cholerna historia!
8. Mi wszystko jedno :) kocham wszystkie panie :*
9. Cieżeko powiedzieć bo raczej słucham całych płyt - na pewno cos z Stones Throw ("old school" mf doom & Kweli?)
10. Drażni - Maksymiuk(wyrwany od pługa), wzbudza zaufanie - :rotfl: nie no, jakiś by sie znalazł. Wszyscy którzy trzymają sie SWOICH zasad. Rokita mimo kontrowersji jest spoko :)
11. :) - naj sentecja
12. Od pochłanianych kinder pingui - serio!
13. Moze na PW, OK ? :D
14. Nie wymodliłem zwycięstwa z Milanem w finale LM :(
15. Zauroczenie - tak. Miłość - dorosłem juz
16. Tak - od tamtej pory mam świetną koleżankę a jeden typ problem ze zdrowiem :)
17. Gdyby nie kobiety to bym popełnił samobójstwo - przyznajmy to - faceci sa obleśni i beznadziejni (chyba strzelam sobie w samobója :P)
18. Gdyby miała się skończyć to już by się skończyła, z reszta "cokolwiek prawdziwie sie zaczyna nigdy sie nie kończy"
19. Linia ławkowa :)
20. Barzagli
21. Del Piero - dusza zespołu i nie chodzi o reklame tego piłkarza tylko o szacunek jakim jest darzony

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2007, 18:42

1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - dużo ich było.....
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - jak z kumplem kradlismy z biurka nauczyciela sprawdzian z chemi :P
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - boisko
niedaleko domu
4.Największe marzenie - byc na meczu JUVE-milan w finale LM i byc świadkiem porażki tych czerwono czarnych (cenzura)
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Marcin-zespół-Rise Against,film-Władca Pierścieni,aktor-Kevin Spacey
6.Ulubiona marka samochodu - Honda
7.Ulubiony kawał - dużo ich.......
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - bo są lepsze
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Razorlight-America
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Giertych
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - MILAN M E R D A!!!
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od genów
13.Największy osobisty sukces - 3 miejsce w województwie w ogólnopolskim konkursie ekologicznym 'EKO-PLANETA'
14.Największa osobista porażka - chyba brak...... jak na razie
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - a taaak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - niestety tak.....
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - nie zna sie na piłce

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-nigdy!!!!!!!
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - nie ma takiej
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Cristiano Ronaldo
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex Del Piero-najlepszy kapitan , jakiego można sobie wymarzyć,za życia stał sie już legenda Starej Damy

NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2007, 19:35

My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - za każdym przegrzaniem umysłowym świat staje sie dla mnie niesłychanie zabawny...nie jestem w stanie wskazać najzabawniejszej sytuacji w życiu bo życie ogólnie jest śmieszne
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - też mam problem...ale chyba nic nie przebije tekstów sorki od biologi (np. podczas klasówki "słysze głosy...","zamykam oczy i widze, otwieram oczy i nie widze..." albo zastanawiając sie nad tematem lecji "hmmm...no mam ochpotę na te tkanki...") jednak one sa śmieszne tylko "na żywo" nie da sie napisać tak, żeby oddać w całości...
3.Ulubione miejsce na ziemi - Nadliwie
4.Największe marzenie - zrealizowac choć jedno z tych mniej największych^^
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Blind Guardian; ciężko wybrać...chyba LOtR II..mam tez sła
bość do Burtona...mogłabym w kółko oglądac Jeźdzca bez głowy; Christian Bale,Johnny Depp/hm...lubię Dakote Fanning
6.Ulubiona marka samochodu - Alfa Romeo
7.Ulubiony kawał - o trzech różowych koralikach....
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? eee....nie mam pojęcia...a wolą?(jedyne moje przypuszczenie to takie, że być może uważają iż one nie mają nad nimi przewagi intelektualnej...)
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Julia by djLHasa :prochno:
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - wszyscy mnie drażnią
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - "Twoje lenistwo jest więsze niż twój bunt"(by kolega mojego brata^^)
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - ojoj, to chyba złożone jakieś jest...pewnie od wielu czynników...
13.Największy osobisty sukces - eee...mam nadzieję że jest przedemną
14.Największa osobista porażka - eee....nie potrafię wskazać
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Nie, zdecydowanie nie...(to jeszcze zalezy od tego jak kto definuje miłośc)
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - niezapamiętałam jakiejś szczególnej ale to nieznaczy że się niespotkałam

17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? -"Faceci rozwijają sie do 6 roku życia; potem juz tylko rosną". Są troche prymitywni, ale czasem się przydają... kto by mi pomagał uczyć się informatyki :D

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-raczej nie ma takiej opcji...
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -eee...w tej chwili to cięzko mi rzec...ławka...najbardziej niepewna jest raczej obrona
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - jedyne co przychodzi mi na myśl to że chcę z powrotem Balze...
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego -Del Piero. Dlaczego? śmieszne pytanie...

'this crazy shine it never lets you die'
Franz del Torino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2007, 21:00

My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - jak ziomek z klasy, za moją genialną radą, skoczył z dość wysokiej skarpy przy boisku szkolnym i podarł sobie spodnie.
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - oj, dużo takich było... np.: jak kumpel odpowiadał na geografii i powiedział, że rasa czarna żyje w Azji, a jak go się nauczycielka zapytała, gdzie mieszka żółta to powiedział, że w Afryce..., albo też na geografii ktoś napisał, że Polska graniczy z Austrią lub na biologii, że grzyby się poruszają.
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - mój domek.
4.Największe marzenie - dożyć dnia w którym Juventus znów zwycięży Ligę Mistrzów.
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - zespół - Nirvana, Big Cyc, The Wailers, film - ja mało oglądam filmów (brak), aktor/aktorka - brak.
6.Ulubiona marka samochodu - brak.
7.Ulubiony kawał - jest dużo fajnych...
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Ja tam nie uważam, że kolor włosów jest najistotniejszy.
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - ''Smells Like Teen Spirit'' Nirvany.
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - drażni - cały PiS, wzbudza zaufanie - Krzysztof Kononowicz :lol:
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - ''Lepiej spłonąć szybko niż powoli zgasnąc'' - Kurt Cobain, ''Kobiety są po to by je kochać, a nie po to by je rozumieć'' - z koszulki, ''Żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego'' - Krzysztof Kononowicz
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - nie mam pojęcia.
13.Największy osobisty sukces - zostanie finalistą olimpiady z biolgii.
14.Największa osobista porażka - było tyle, że nie będę ich wszystkich teraz wymieniał...
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - sam nie wiem.
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Chyba jeszcze nie, choć mogę się mylić.
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - jest OK.

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć? - nigdy!!!
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - obrona.
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Andrea Pirlo
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex Del Piero, bo to żywa legenda i wspaniały człowiek.
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2007, 20:25 przez Franz del Torino, łącznie zmieniany 1 raz.

''Czas jest względny, ale czasy są bezwzględne'' - Ferdynand K.
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2007, 21:13

No to czas na mnie :D

1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - śmieszny wypadek na rowerze (wleciałe do pokrzyw :D)
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Kolega powiedział, ze najwieksze jezioro w Polsce to Morze Bałtyckie:D
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ) - Moja wieś Pawłowiczki :)
4.Największe marzenie - Juventus najlepsza druzyna Europy i świata :)
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Verba, Dzień Świra, Daniel Radcliffe, Emma Watson
6.Ulubiona marka samochodu - Fiat :)
7.Ulubiony kawał - o blondynkach
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? Very Happy - Bo łatwiej je zdobyc :D
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Heaven is a place o earth
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - J. Kaczyński/ Donald Tusk
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - nauki na wlasnych doswiadczeniach
13.Największy osobisty sukces - mam moja ukochana dziewczyne :)
14.Największa osobista porażka - finał LM 2003 Milan-Juve
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - tak bo sam ja przezylem :)
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - kilka razy
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Jak sie szanujesz jest ok :)

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- nie :)
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - obrona
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - VdV
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Del Piero, bo nawet jesli nie gra jest wzorem dla młodszych :)

FutureFargo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 17:10

3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Rybeq
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Maggie Del Piero
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka )

My- o Juve

1.Jak każdy wiele już takich przeżyłem,jedna z najgłupszych która zapamiętałem,wstyd się przyznać,było to jeszcze we wczesnych latach podstawówki,w naszej ''BAZIE'' xD na polu,postanowiła zrobić fiflaka na wersalce i nie spodziewanie nadziałem się ''4 literami'' na gwóźdź xD
Następnie znalazłem liść ''babki'' oddałem na niego swój mocz i przyłożyłem go sobie...ehh szkoda gadać xD
Albo jeszcze podczas tworzenia owego schronu,wbijam gwódzia ciężki całym metalowym młotkiem nagle mnie zamgliło i upuściłem sobie ten młotek na czoło odrazu panika,dotknąłem czoła,zobaczyłem krew i jeszcze większa panika ehh xD

2.Pewnie to jak ''wiele'' razy groziły mi nauczycielki dywanik u dyrektorki,ani razu to jednak nie doszło do skutku :P

3.Dom,Objęcia Matki xD,kiedyś napewno jakieś jeszcze będzie

4.Obejrzeć mecz Juve na żywo,w Turynie,mieć szczęśliwą,kochającą się i zdrową rodzinę

5.Michael Jackson/Justin T.filmu nie mam,Joohny Deep,Keane Reaves

6.Nie interesuję się samochodami

7.Nie ma takiego

8.Przeważnie tak robią płytcy faceci,i metoda,że blondynki są przeważnie głupsze,w moim przypadku się sprawdza...

9.Serj Tankian-Beethoven Cunt

10.Nie interesuje się polityką

11....

12.Od urodzenia

13.Medale sportowe

14.Napewno wiele ich było,ale nie pamiętam poważniejszej :P

15.Nie,kobiete poznaje się z czasem

16.Nie pamiętam,ale często w sporcie

17.:heart: bez nich nie było by połowy świata...

18.Myślę,że....nie ma takiej opcji

19.OFC obrona....

20.Diego,Gilardino,Riquelme 3in1 xD

21.Il Capitano nie wymaga chyba komentarza...

Dziękuję za głos :D

Lumberjack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2007, 17:36

1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - wypadek na motorze, lat 9
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - krok od wyrzucenia
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać ) - Corleone
4.Największe marzenie - stosunek z Dodą, taniec z Cichąpek
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - E. Morricone/Ojciec Chrzestny/Al Pacino
6.Ulubiona marka samochodu - Czarna Wołga
7.Ulubiony kawał - Co dzieli ludzi od zwierząt?
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - Wolę brunetki
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Pendulum - Slam
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - wszyscy socjaliści na czele z Tuskiem/St. Michalkiewicz
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Żyj, a nie istniej.
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od pory dnia
13.Największy osobisty sukces - brak dzieci
14.Największa osobista porażka - jw.
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - tak samo jak w niebieskie krasnoludki
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - tak, moja siostra nie dostała pracy w charakterze górnika przodkowego
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - zdania brak, mam pociąg

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć? - tak, jak będzie zgoda kibicowska z Arką Gdynia
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - linia podających piłki
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - mnie
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Buffon, ponieważ dużo krzyczy

I always wanted to be a lumberjack!
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2008, 20:02

O SOBIE

1.Niedawno we Francji(graliśmy w piłę i po kiksie piłka wyleciała za ogrodzenie pobiegłem i wyłowiłem ją z połowy stawu.
2.Kumpel napisał, że nasza planeta to MARS.
3.Własny pokój.
4.Pojechać na mecz Juve.
5.Linkin Park, [Nie Posiadam] , Andrzej Grabowski :C
6.Renault
7.Nie mam ulubionego.
8.Wolę brunetki :P
9.Czarny Chleb i Czarna Kawa
10.Kaczyński 1 i 2 / A mogą być tacy??
11....
12.Od genów
13.Wyróżnienia w szkole za wiele różnych rzeczy
14.Nie przypominam sobie jakiejś poważnej.
15.Nie.
16.Chyba nie(przynajmniej sobie nie przypominam)
17.A no...dobre mam zdanie...:PP

O JUVE

18.NIE!!.
19.Zarząd...:PP
20.Fabregas
21.Del Piero....Dlaczego??...co to w ogóle za pytanie...:PP

|ViRuS|

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2008, 20:36

My- o nas...
1.Hehe pare było
2.Jeśli chodzi o szkołę to nic ciekawego, ale pare pamiętnych wycieczek szkolnych xD
3.Toscania ,morze ahh;D
4.Zamieszkać we Włoszech i mieć tam dobrze płatną pracę.
5.zespół:One Republic, Film: Goal,Goal2,Meanmachine, aktor: Sly
6.mitsubishi , honda
7.Nie mam
8.Nie wiem, ja tam wole brunetki i szatynki
9.Gunter-Touch me
10.Drażnią bracia z księżyca , wzbudza zaufanie : Olejniczak
11. Nie przejmuj się tym co było wcześniej, przejmuj się tym co dopiero będzie.
12.Od chęci i od realizowania postanowień.
13.Narazie takowego nie miałem :D
14.Tak jak wyżej.
15.raczej nie
16.Nigdy
17.Najważniejsze to że one dzielą się na grupy i podgrupy.
Brunetki , blondynki,szatynki,rude,farbowane.Uczuciowe, normalne, ciche,wytapetowane lolitki, cwaniary i feministki.Mam nadzieje że nie obraziłem żadnej Pani:D

My- o Juve
Nie , mam zamiar kibicować Juve ile będzie mi to dane i w przyszłości zaraże tym moje dzieci :D
19.Środek pomocy, przydał by się dobry rozgrywający.
20.Quaresma
21.Alex Del Piero, bo to właśnie jego osoba jest kojrzona przez innych jako Juventus.

Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2008, 22:36

My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu
O wiele ich było , teraz do głowy przychodzi mi jak kiedyś ze znajomymi grałem w kalambury, i trzeba było używać słów, koleś wylosował słowo "mogiła" i od razu się poddał. Powiedział że nie wie co to jest, a na to kumpela : " nie wiesz , przecież to drzewo". Na pewno nie zapomnę też jak ojciec sie u cioci na imieninach upił i zaczął śpiewać "hej suczki" .
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą
Ciężko powiedzieć , może taka nie do końca zabawna ale opowiem. W gimnazjum nauczycielka historii pod koniec semestru zbierała ćwiczenia do sprawdzenia, i oddała mi kumpla którego nie było, i miałem mu je oddać. Kazała mi przekazać że ma je poprawić (to było jakieś 40 stron, a ona czytała tam 3-4 pytania losowo, i sprawdzała ile jest niezrobionych zadań). Wiec dla zabawy otworzyłem jego ćwiczenie i na pytanie " ... co o tym sądzisz " odpowiedziałem " (w tym miejscu najbardziej znane włoskie słowo) mnie to obchodzi" . Na następnej lekcji oddał nauczycielce ćwiczenia. Miał pecha , bo akurat przeczytała moją odpowiedz. Nie zapomnę jej miny , i krzyku " co , .... cię to obchodzi , to mnie też , pała" cała klasa sie popłakała.
3.Ulubione miejsce na ziemi
dom
4.Największe marzenie
Polecieć na księżyc
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka
Hey , requiem for a dream , Tom Hanks
6.Ulubiona marka samochodu
Wszystkie włoskie
7.Ulubiony kawał
Wchodzi dziadek do kuchni i chce sobie zrobić kanapkę z serem, otwiera lodówkę , patrzy nie ma sera. Spojrzał w bok na wnuczkę , i pyta się jej :
-wnusiu , wiesz gdzie jest ser ?
-starłam go na pizze
-a czemu nie na tarce ?
8.Dlaczego faceci wolą blondynki?
To nie prawda
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho
Oj dawno takiej nie było, bo obecna muzyka schodzi na psy. Ostatnia piosenka jaka naprawdę mi wpadła w ucho to chyba Happysad - Wrócimy tu jeszcze
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie
Chyba obecnym mistrzem kontrowersji jest poseł Palikot , którego wyczynów nie trzeba komentować
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz
Bóg dał mężczyzną mózg i penisa, ale krwi tylko tyle żeby zaspokoić tylko jedno , ale nie pamiętam kto to powiedział.
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja?
sądzę że z tym się rodzimy.
13.Największy osobisty sukces
zakochanie sie w starej damie
14.Największa osobista porażka
kilka dziewczyn
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?
nie
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana?
nie przypominam sobie takiej
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej?
bardzo pozytywne, bo nie ma w przyrodzie równie dziwnych i niezrozumiałych istot.

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?
może z końcem świata
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? -
To co było kiedyś naszą bronią , stało się wadą, czyli obrona.
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve
może Terry
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego
Dla mnie zawsze był nim Alex, bo to przez niego większość z nas zakochała się w tym klubie.

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2008, 22:37

My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - takich bylo wiele :D
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Zielona Szkola 2007 8)
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać :P ) - rodzinny dom
4.Największe marzenie - zobaczyc Puchar LM w rekach Pavla Nedveda i oczywiscie pojechac na mecz(e) Juve :)
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - nie mam konkretnego, filmu takze, aktor Mark Dacascos/ aktorka Angelina Jolie
6.Ulubiona marka samochodu - kiedys Renault 19 :D teraz MAZDA RX8
7.Ulubiony kawał - nie mam ulubionego
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? :D - ja wole brunetki :]
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - You Don't Know 50 Centa i Eminema
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - drazni nasz prezydent/ nasz premier wzbudza zaufanie :D
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - ,,Nie ma na świecie nic lepszego niż Juventus" Alen Boksic
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od pracy wlozonej w nauke
13.Największy osobisty sukces - moja dziewczyna ;)
14.Największa osobista porażka - nie bylo takiej
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - tak, podczas gry w pilke :D
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - jestem za rownouprawnieniem :D
My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- Nie, nawet Serie B nie byla w stanie jej przerwac, nie wahalem sie ani chwili i nie zaluje :)
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - obrona, szczegolnie lewa flanka :]
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - potrzebny nam lewy obronca, bardzo podoba mi sie gra Taiwo
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Alex Del Piero, jest zywa legenda, potrafi zmotywowac innych do wysilku.

ODPOWIEDZ