Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Dionizos
- Juventino

Ujpest Budapeszt- Węgry

Debrecen z tego samego meczu
http://www.fototifo.it/eventi/20072008/ ... en_005.jpg
- Conrad JUVE
- Juventino
Dionizos pisze:
Ujpest Budapeszt- Węgry
Debrecen z tego samego meczu
http://www.fototifo.it/eventi/20072008/ ... en_005.jpg
cos te twoje linki nie dzialaja bynajmniej u mnie nie wiem jak u innych
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja i tak nie widzę, a mam firefoxaDionizos pisze:Tylko przez firefoxa je zobaczysz...

Nie wiem czy widzieliście, ale ode mnie duży plus dla tych panów...
Capo di tutti capi
- Dybala 4ever
- Juventino
Nie no oprawa ultrasow swietna
To jest dowod ze Włochy to swiatowa czołowka jesli chodzi o oprawy meczowe:).

- Sapo
- Juventino
ja mam takie pytanko: czy ktos ma jakies filmiki (chocby na youtube) jak nasi kibice spiewaja nastepujace piosenki: Inno Juve 2002, E Bianconero, Juve Storia Di Un Grande Amore (ta znalazlem ale spiewaja to w przyspieszonej wersji, chodzi mi o ta z plyty), Forza Juventus? Nie wiem czy kibice je wogole spiewaja ale jesli tak to bardzo bym prosil
z gory dzieki 

- Abi
- Juventino
Dał plamę w sensie powiesił do góry nogami. Widziałem, że jest na sektorze gości.Dionizos pisze:Jak widac na fototifo, ta flaga znajdowala sie na sektorze gosci, wiec nikt jej nie zdobyl. To po prostu forma protestu...
Protest w jakiej sprawie i czemu Drughi się nie przyłączają?
- juveluck
- Juventino
Nie chodziło o to czy ktoś ukradł tą flagę tylko czy Nucleo wywiesili ją do góry nogami specjalnie czy przypadkowo.Dionizos pisze:Jak widac na fototifo, ta flaga znajdowala sie na sektorze gosci, wiec nikt jej nie zdobyl. To po prostu forma protestu...
Wisząca obok flagi Nucleo, flaga Gruppo Marche, też była do góry nogami.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dionizos
- Juventino
Oni to tam sie kloca jak klany na Korsyce o kij wie co i nie wiadomo na jak dlugo, dochodzenie tego moze tylko czlowiekowi bardziej zycie obrzydzic, tudziez przyprawic o wieksza liczbe siwych wlosow
. Zreszta juz w sobote bedziemy mogli ich zapytac, a Abi stuknie ich butelka
.
Na meczu z Palermo chlopaki wyszli (nie wiem czy na caly mecz, czy tylko polowe, czy na 15 sekund) z tej czesci Curva Nord gdzie jest mlyn, ta odwrocona flaga to pewnie znaczy, ze Nucleo nie dopinguja z okazji smierci Gabriele, albo i dopinguja, a po prostu odwracaja flage na znak "walki z systemem".

Na meczu z Palermo chlopaki wyszli (nie wiem czy na caly mecz, czy tylko polowe, czy na 15 sekund) z tej czesci Curva Nord gdzie jest mlyn, ta odwrocona flaga to pewnie znaczy, ze Nucleo nie dopinguja z okazji smierci Gabriele, albo i dopinguja, a po prostu odwracaja flage na znak "walki z systemem".