Czy Bianconeri są w formię takiej jak w poprzednim sezonie??
- Adino
- Juventino
Juventus spisywł się bardzo dobrze w swoich sparingach chociaż nie wszystkich. Juventus Pierwszy swój sparing wygrał 12-0 z amatorską drużyną. Następnie pojechali do USA i tam zaczeły się schody. Oczywiście ku ździwieniu wszystkim nie było, Thurama!!!. Czemu?? Ponieważ chciał sobie przedłużyć urlop.I jak można grać jakielkolwiek mecze jak zawodnicy nie traktują takich żeczy poważnie!!! Thuram jest przykładem świetnego obrońcy (Najlepszy na prawej stronie!!!) Bardzo szcześliwie Bianconeri zremisowaliz Barceloną. Lagrottegla widać że jeszcze się nie zaklimatyzował w Juve. Bramki dopiero szczelali dublerzy. Miccoli i Di Vaio. W meczu drugim, gdzie był przeciwnik Man.Utd. to kompletna klapa, szkoda mowić. I W koncu rewanż za LIge Mistrzów, pełni zasłuzone zwycięstwo w rzutach karnych. To zwycięstwo dużo wniesie w szeregi biancoerich. Miejmy nadzieję że bedzie z meczu na mecz coraz lepiej, i żeby Davids owi wrociła forma!!!
[/img]

- Johnny777
- Juventino
Wiesz....jeśli nie w lepszej to myślę że są przynajmniej w tak dobrej formie jak w zeszłym sezonie. I nie wyciągałbym daleko idących wniosków ze sparringów - z MU graliśmy większość meczu dublerami, a może wszystko to była zasłona dymna? 
- KwiAtek
- Juventino
ja zaufam Lippiemu i jego systemowi szkoleniowemu, on najlepiej wie w jakiej formie znajduja sie jego pilkarze, a jesli chodzi o mecze na tournee po Stanach, to nie jest to Lega Calcio czy LM, wlasciwie byl to czas zeby wprowadzic nowych zawodnikow do druzyny, dac im czas na ogranie sie, dopiero mecz z Milanem pokazal nam niewielki przedsmak tego jaka druzyna bedzie walczyla w tym sezonie o prymat we Wloszech i w Europie, do tej pory bardzo przyzwoicie przezentuja sie Miccoli i Appiah, Legrottaglie wypadl moze troche slabiej, ale on sie jeszcze rozkreci, tyle z mojej strony 
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- BIANCONERI
- Juventino
Drużyna powoli się krystalizuje..To dopiero okres przygotowawczy,choć mamy juz za sobą pierwszy oficjalny mecz,ale czekaja nas jeszcze sparingi.Nowi piłkarze zadebiutowali juz w Juventusie;Miccoli strzelił gola,nieźle zaprezentował się w meczu z Milanem,Legrottaglie średnio spisywał sie w sparingach,ale z Milanem pokazał,że jest klasowym obrońcą,Appiah mimo młodego wieku zaskakuje solidnościa i konsekfencją w grze,ma duże szanse na miejsce w pierwszym składzie,Maresca grał troche mniej od swoich poprzedników ale to utalentowany zawodnik,który będzie pełnił role jokera.Na tym etapie przygotowań nie jestem w stanie określić tego czy jesteśmy tak samo silni jak w poprzednim sezonie,licze jednak,że Juventus będzie jeszcze silniejszy,pozatym ufam Lippiemu i starszym zawodnikom.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Jah
- Juventino
W porownaniu do poprzedniego sezonu wzmocnilismy sie czterema dobrymi graczami a wiec nie wyobrazam sobie, abysmy stracili cos na swojej sile. Jedynie modlic sie trzeba o szczescie... bez ktorego nic sie nie wygra
.

Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- Villya
- Juventino
Mi się wydaje , że tymczasowe niedyspozycje(brak formy) Davidsa czy Del Piero szybko miną, a młodzi i nowi w Juve szybko się zaklimatyzują
)))))))))

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Slim
- Juventino
Jest jeszcze za wczesnie by cokolwiek powiedziec o formie... narazie ona skacze w dol i w gore np w przypadku Alexa, Davidsa i Nedveda... no Buffona tez... swietnie spisuje sie Di Vaio i Miccoli, Maresca tez niczego sobie.. Appiah to nie trzeba mowic strzal w 10
no nie jest zle ale miejmy nadzieje ze bedzie lepiej w sezonie... narazie idzie nam pod gorke ale powinno niedlugo byc z gorki 
Wydaje mi sie ze Juve wykorzystuje narazie 50% swoich mozliwosci...

Wydaje mi sie ze Juve wykorzystuje narazie 50% swoich mozliwosci...
- Slim
- Juventino
To nie mysl za duzo... Jak tak mozna myslec... wstyd... bedzie eszcze lepiej... w tym roku czekamy na LM i koniec kropka amen i basta my wygramy i tyle!jaro10 pisze:Ja niestety myśle że nie będzie tak szczęśliwie jak w ostatnim sezonie.![]()
- BianconeriFan
- Juventino
Mam nadzieję, że Juve jest w dobrej formie - pokazało to w wygranym mezu o Superpuchar z Milanem
- Shadow_Alex
- Juventino
Ja poki co to bym tej formy nie nazwal dobrej!!! Mam nadzieje ze bedzie duzo lepiej!!!
FORZA ZAMBROTTA
FORZA ZAMBROTTA
- Mania
- Juventino
Forma nie jest dobra.... Moim zdaniem dużo jej jeszcze brakuje. Tak czy inaczej- wiem że będzie dobrze, bo czy na przykład uczeń jest w dobrej formie (jeśli chodzi o naukę) w wakacje, kiedy ma przerwę
? Wymagać to ja zacznę 31.08... a teraz niech jeszcze mają wakacje chłopaki... bo naprawdę na nie zasłużyli
Agnieszka

Agnieszka
- Villya
- Juventino
Forma Juve jest na razie dobra...(stać ich na NAJLEPSIEJSZĄ), co pokazali w meczu np. z Interem 
Ale na pewno na początku sezono gdzieś tak około wrzesnia wezmą się naprawdę do pracy........Jaro10 trzeba wierzyć ......a nie pesymistyczne myśli mieć w głowie :lol: :lol: :lol:

Ale na pewno na początku sezono gdzieś tak około wrzesnia wezmą się naprawdę do pracy........Jaro10 trzeba wierzyć ......a nie pesymistyczne myśli mieć w głowie :lol: :lol: :lol:
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- JUVEFANE_10
- Juventino
jak się zacznie sezon forma bedzie wysmienita i nie ma co sie przejmować 

JESTEM OSZUSTEM