Nowa strona Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 00:35

Nie wiem, czy zdążyliście już zauważyć, że layout na oficjalnej stronie Juventusu uległ sporej zmianie? Moim zdaniem dzięki temu strona prezentuje się okazalej, bo choć można się przyczepić do natłoku informacji, to mimo wszystko jest trochę przejrzyściej i 'bardziej pod ręką'.

Informacji jest na prawdę sporo, ale już na pierwszy rzut oka wychwycić można literówki na stronie głównej (w wersji angielskiej), stąd wnioskuję, że strona jest on-line od niedawna. Jeszcze nie odwiedziłem wszystkich zakamarków, ale na prawdę fajnie 'umultimediowany' jest dział o drużynie :}

A co Wy sądzicie o tej zmianie? Jest lepiej, gorzej? :}

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 02:10

"Nowa" strona Juve, istnieje od kilku dni. Zdecydowanie lepiej prezentuje się od poprzedniczki jeśli chodzi o grafikę i o przejrzystość strony. Mi osobiście łatwiej jest się poruszać w nowych działach i podgrupach. Stara była jakaś taka... stara i jakby mniej przystępna kibicowi.
Nowy layout oceniam na plus i ciesze się że zmieniła się stronka, co doda jej tylko uroku.

PS teraz przyszła pora na JuvePoland :P Czas na zmianę layoutu Panowie :D

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 10:40

Strona wyglada hmm pierwsze co mi sie nasówa na myśl to "bardziej nowocześnie". Na pewno jest bardziej przejrzyście, choć jeszcze niektóre rzeczy mogłyby byc zmienione. A co do JP, to jakich zmian bys chciał? Mi w obecnej chwili wszytko pasi :wink:

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 14:46

stahoo pisze:A co do JP, to jakich zmian bys chciał? Mi w obecnej chwili wszytko pasi :wink:
O właśnie to:
stahoo pisze:Strona wyglada hmm pierwsze co mi sie nasuwa na myśl to "bardziej nowocześnie".

Obrazek
dolores haze

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 15:23

Rzeczywiście, strona wygląda ładnie, ale jak dla mnie za dużo tam bajerów i reklamowania członkostwa w klubie a za mało treści. Kiedyś wrzucali tam całe galerie zdjęć z meczy, natomiast teraz tylko kilka, i to same najmniej udane:) to wkurzające, że reszta jest tylko dla zarejestrowanych i płacących skłakę. podzielili kibiców na lepszych i gorszych, tzn. na tych co da się zarobić i resztę.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 16:27

Czy ten nowy design oficjalnej jest lepszy czy gorszy ? :think: Powiem tak- jeśli chodzi o wygląd, to podoba mi się równie dobrze jak poprzedni :wink: Ale z tego co już zdążyłem zauważyć, to dużym plusem jest dział kadra oraz galerie np. stadionu, siedziby czy Juventus Center w Vinovo, czego wcześniej nie było :!:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 17:17

Nowa strona jest naprawdę bardzo ładna, ciekawa szata graficzna, chociaż poprzednia również była nie najgorsza. Serwis jest obfity w bajery. Z początku ciężko będzie się przyzwyczaić ale myślę że zbiegiem czasu obcykamy sobie tą stronkę :P.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 17:49

Wygląd strony na pewno pozytywnie się zmienił, ale na przykład zdjęć z meczów na tapetkę już sie chyba nie da ustawić ;-)

kubix94

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 21:05

Hmmm... jest "nowoczesniej" ale ja jakos sie przyzwyczaiłem do tamtego "klimatu" i tak niezbyt często odwiedzałem ta strone. Najważniejsze są informacje a nie szata graficzna;)

JUVE OD ZAWSZE I NA ZAWSZE!!:) NIE LICZY SIE REAL NIE LICZY SIE MILAN LICZY SIE TYLKO JUVENTUS!!:D
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2007, 21:15

Stronka teraz wygląda całkiem fajnie, jak dla mnie jest przede wszystkim bardziej przejrzysta, co dla człowieka spoza Włoch, Chin czy krajach anglosaskich jest rzeczą naprawdę ważną.

Może bossowie "JP" też chcieli tak jak ludzie z juventus.com być nieco bradziej nowocześni i stworzyli takie postmodernistyczne logo naszej witryny :D

Obrazek
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2007, 13:59

Mi bardzo się podoba nowa strona. Ta stara była jakaś taka pustawa. Nowa wygląda elegancko i przejrzyście :)

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2007, 14:42

Radzę także zwrócić uwagę na sylwetki poszczególnych zawodników - o każdym szczegółowo jest napisane jakie trofea wygrywał, czym się interesuje itd. Poprawiła się nie tylko grafika strony, ale też zawartość merytoryczna, co dla mnie jest ogromnym plusem. :ok:

ODPOWIEDZ