Coppa Italia (1/8): Empoli 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:01

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Almiron!!! Dostałeś szanse!!! I juz wszystko jasne gdzie jest twoje miejsce!!!

:angry: :angry: :angry: :angry: Super!!!!!!!!!

czat jest na stronie.
white_wolv

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:03

To się Almiron faktycznie pokazał z jak najlepszej strony :doh:
Nie wygląda to dobrze... Ale nadal trzeba wierzyć... Przynajmniej remis... Ale dwie bramki same się nie strzelą... :think:

A ten kolo na GolTV nawet mądrze prawi, tylko znowu wypalił z tym Delle Alpi...

i jeszcze słowo na temat Tiago, powinien strzelić wtedy kiedy był na 13-15 metrze i piłka pięknie spadła Mu na nogę, czysta i klarowna sytuacja, piłkarz na takim poziomie nie powinien tego przestrzelić... Szkoda bo by było 1-1 a jest 2-0
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 22:09 przez Tasak, łącznie zmieniany 2 razy.

Alex17tbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:04

TottiGol pisze:
Alex17tbg pisze:quiet ty się chyba nie znasz w ogóle na piłce ;/ patrz wyżej co ci piszą ludzie, chyba że tego nie rozumiesz. Poza tym moje wrażenie jest takie że zawsze klub który liczy się w walce o scudetto odpuszcza sobie puchar kraju i często zdarza się mu przegrywać z 2,3 a nawet czasem 4-ligowcami. To norma.
To przypomnij sobie skład finału z ostatnich trzech lat...

A ty myslisz że tylko Serie A jest na świecie? Mówie koleś o wszystkich ligach i chyba nie zaprzeczysz.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:04

Almiron zchodzi do szatni :( I coś mi podpowiada, że jego kariera w Juventusie długo nie potrwa. A co do rotacji w składzie, to w takich meczach jestem jak najbardziej za. qUIET ciesz się, że naszym trenerem nie jest Rafa Benitez. Nie szukaj problemów, tam gdzie ich nie ma.

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:05

TottiGol pisze:
Alex17tbg pisze:quiet ty się chyba nie znasz w ogóle na piłce ;/ patrz wyżej co ci piszą ludzie, chyba że tego nie rozumiesz. Poza tym moje wrażenie jest takie że zawsze klub który liczy się w walce o scudetto odpuszcza sobie puchar kraju i często zdarza się mu przegrywać z 2,3 a nawet czasem 4-ligowcami. To norma.
FINAŁ...to chyba wyjaśnia wszystko :D

Co do meczu..to, aż szkoda pisać...teraz to mnie wogóle nie dziwi dlaczego Almiron nie gra...słaby na boisku + czerwona kartka wszystko wyjaśnia.
Empoli walnie jeszcze jedna bramkę to PW bye bye...
Dwie bramki u siebei możemy jeszcze odrobić w najsilniejszym składzie...ale 3 nie sądze

Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:10

jakbysmy teraz strzelili jedna brame a mecz zakonczylby sie wynikiem 2-1 w rewanzu wystarczyloby wygrac 1-0 i bysmy przechodzili... ja tam nadal wierze, ze nam sie uda Iaquinta cos strzeli, zobaczycie :D

TottiGol

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:12

Alex17tbg pisze:
TottiGol pisze:

A ty myslisz że tylko Serie A jest na świecie? Mówie koleś o wszystkich ligach i chyba nie zaprzeczysz.
A to ciekawe rzeczy opowiadasz. Nie wiedziałem, że np. w Polsce walczy się o Scudetto. :lol:

Forza Roma
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:12

To co pokazuje Almiron to jest jakaś parodia. Dobrze że sędzie go wyrzucił z boiska to może wkońcu zaczną grać. "Taki wyniki to dla Nas powód do wstydu"

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:20

:ball: Vicenzo Iaquina

Jeszcze nie wszystko stracone. Jest Vicenzo, jest Antonio, wiec może być też korzystny wynik :)

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:20

Fifarulez pisze:jakbysmy teraz strzelili jedna brame a mecz zakonczylby sie wynikiem 2-1 w rewanzu wystarczyloby wygrac 1-0 i bysmy przechodzili... ja tam nadal wierze, ze nam sie uda Iaquinta cos strzeli, zobaczycie :D
Wyrocznio:D moze jeszcze remis będzie...
Chociaz szczerze mowiac taki wynik grajac w 10 przy takiej grze to sukces, i dobra perspektywa rewanżu

EDIT:
no to mamy 2-1
Trzeba sie cieszyc z tego wyniku bo zapowiadało sie naprawdę źle.
U siebie Juve powinno grać lepiej i zapewnić sobie awans...
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007, 22:33 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.

dominik10dziki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:24

Brawo Iaquinta.. Ten mecz pokazuje że Giovinco to zawodnik klasy światowej i że pierwszy sklad na przyszly sezon on ma zapewniony świetny zawodnik :smile: A i jeszcze jedno wam powiem,nie wymagajmy że Tiago ma grac w pierwszym bo najlepiej wie o tym Claudio RANIERI :!:

hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:28

Almiron Red Card Click Here for Video

2-1 Iuaquinta (Min 80) Click Here for Video

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:35

No i koniec. Meczu nie oglądałem. Chyba nie straciłem wiele...Z tego co przeczytałem na relacji to wiele było strat i fauli z naszej strony. Wydaję mi się także że Alex nie zagrał za dobrze. Dobrze że mamy Iaquinte. Ważny gol. Na pewno w następnym meczu będzie lepiej. Musimy dalej przejść.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:40

Co do Tiago mam nadal mieszane uczucia. Widać, że ciągle się uczy grać na włoskich boiskach to widać, czasmi się gubi. Ale jednoczesnie w jego zagraniach widać jakiś zamysł, potrafi powalczyć, z pomysłem zagrać z pierwszej piłki, odegrać z pierwsej piłki. Uważam, że z tego Tiago jeszcze coś bedzie natomiast Almiron...Na moje moze juz sie zaczac pakowac, nie widze dla niego przyszlosci w tej druzynie, jest poprostu beznadziejny.

luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2007, 22:40

koniec. 1-2 nie jest aż tak strasznym rezultatem jakim byłoby 0-2. Wystarczy 1-0 u siebie grając pierwszym składem i grać będziemy dalej.
Po tym meczu definitywnie wiadomo, że miejsce Almirona nie jest w Juventusie, choć szkoda bo upatrywałem w tym graczu solidnego pomocnika.
Jak zwykle pozytywnie pokazał się Iaquinta. Ten zawodnik pokazuje w każdym meczu jets niezwykle wartościowym napastnikiem i warto na niego stawiać.
Najpozytywniej natomiast nastroił mnie Giovinco:D Świetny talent, w przyszłości grając w Juve będzie królował w środku boiska. Przebojowy, piłka nie przeszkadza mu wgrze(jak ma to miejsce u Almirona). Z pewnością pokładać w nim można duże nadzieje na przyszłość.

Mimo, że Coppa Italia to sprawa drugorzędna liczę na to, że Rainieri wystawi w rewanżu silniejszy skład i awansujemy dalej i powalczymy o to, jakby nie było bardzo wartościowe trofeum tymbardziej, ze nie mamy na głowie w tym sezonie Champions League czy pucharu UEFA więc nie powinno być jakimś wybitnie wielkim obciążeniem fizycznym dla piłkarzy aby grać dobrze zarówno w lidze jak i w pucharze Włoch.

Zablokowany