BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Judzio
- Juventino
Ta, to szykujemy się w niedzielę do escapady, rezerwacji chyba nie ma potrzeby robić, od razu zajmujemy te miejscówki przy ekranie jak coś :twisted: Na następny wieczorny meczyk jak coś spróbujemy w Strychu
LISTA
1. Judzio
2. Tigmar
3. białas
4. Winner
5. Gorn
5. sushi ---
6. Asia ---
7. mich111 ??
8. magik ??
9. howik ??
LISTA
1. Judzio
2. Tigmar
3. białas
4. Winner
5. Gorn
5. sushi ---
6. Asia ---
7. mich111 ??
8. magik ??
9. howik ??
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2007, 23:41 przez Judzio, łącznie zmieniany 3 razy.

- mich111
- Juventino
u mnie tez mozna wyrzucic znak zapytania..... chetnie przyjde jesli tylko sie wykuruje:D
niedziela na 15 do Escapady??
P.S. na Strychu jest czesto rzutnik na plutno wiec nie koniecznie telewizor, jest szansa aby przez rzutnik puscili......
niedziela na 15 do Escapady??
P.S. na Strychu jest czesto rzutnik na plutno wiec nie koniecznie telewizor, jest szansa aby przez rzutnik puscili......
- Tigmar
- Juventino
białas pisze:haha spoko, nawet będziesz mógł siedzieć koło mnieTigmar pisze:białas - kurna chata bez takich, bo bez Ciebie to nie to samo
łaskawco

aha, panowie, po meczu nie opuszczamy tym razem tak szybko Escapady ;]
mich - tak, niedziela o 15, escapada
- Dagmara
- Juventino
Niestety nieprędko się raczej to zapowiada. W czasie meczu będę w drodze do domu i szczęśliwie zajadę na drugą połowę, zadowalając się oglądaniem przycinającego się meczu na ekranie mizernej wielkości...Gorn pisze:Odwdzięczysz się będąc na następnym meczu![]()
Wiesz co, gdybyś nie był kierowcą, to bym stwierdziła, że byłeś po prosty wypityGorn pisze:a ja jeszcze raz przepraszam za pominięcie Fanki Juve i muszę przyznać, że byłem mile zaskoczony widokiem naszej „Kibicki” , nie jeden kibic płci przeciwnej przy Asi wymięka 8)

Zgadza się 8) . I jestem pod wrażeniem, że ktokolwiek ma pojęcie o tych miejscowościach. A może masz coś ciekawego do powiedzenia na ten temat?białas pisze: Ty z tego Nowego Dworu koło Dąbrowy Białostockiej?

- Judzio
- Juventino
ja w swojej karierze piłkarskiej byłem chyba ze dwa razy na meczyku tam ^^
zresztą w Dąbrowie, Choroszczy i pare innych też się bywało. Mamy np. jeszcze kibica z Czyżewa - Negri, jest tu także na forum 8) oraz Bociu ( Orzeł Kolno - pozdro
)
zresztą w Dąbrowie, Choroszczy i pare innych też się bywało. Mamy np. jeszcze kibica z Czyżewa - Negri, jest tu także na forum 8) oraz Bociu ( Orzeł Kolno - pozdro

Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2007, 15:51 przez Judzio, łącznie zmieniany 1 raz.

- Winner
- Juventino
Ja tak szukając na necie to jeszcze znalazłem że coś jest w heaven tylko ze niema akurat zdjęć jedynie jest napisane na ich stronce "Klub Heaven to również miejsce gdzie każdy idol sportowy znajdzie coś dla siebie. Dysponujemy 120" telebimem, kilkoma ekranami oraz 42" telewizorem." ale jeśli w eskapadzie nie będzie dj-a to ujdzie jescze
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Gorn
- Juventino
Trza przyznać, że było gites co prawda była tylko elita 8) to i tak dzięki naszemu kibicowaniu Juventus wygral
Myślę, że nie ma co po strychach łazić jak mamy Escapade ja tam się czuję prawie jak w domku
a propo tych schodów i 20zł to widząc ceny złocistego trunku na strychu to można z niego wracać z zamkniętymi oczami biegiem i do tego tyłem
a i proszę się zgłaszać na mecz Juve z Lazio (chodzi mi o resztę kibiców, bo "pięciu wspaniałych" oczywista będzie
)