Skutki wybuchu bomby atomowej - kompilacja.
- LordJuve
- Juventino
Witam!
Dziś tak na szybko i bardzo nietypowo. Zrobiłem pewną kompilacje, która jest moich projektem na PO, przy okazji wrzuciłem ją też na YouTube. Jako że JP to moje dziewicze "terytorium" to postanowiłem małe info dać.
LINK na YouTube
Jak pisałem, jest to jednocześnie projekt do szkoły, więc niech język nikogo nie zdziwi.
Jakieś wpisy także mile widziane.
Dziś tak na szybko i bardzo nietypowo. Zrobiłem pewną kompilacje, która jest moich projektem na PO, przy okazji wrzuciłem ją też na YouTube. Jako że JP to moje dziewicze "terytorium" to postanowiłem małe info dać.
LINK na YouTube
Jak pisałem, jest to jednocześnie projekt do szkoły, więc niech język nikogo nie zdziwi.
Jakieś wpisy także mile widziane.

- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Świetna robota jeśli chodzi o wykonanie. Brawa za muzykę. Jednak ta pompatyczność i końcówka trochę na wyrost.. 
Może uważam tak dlatego, że zaliczam się raczej do tych którzy zrzucenie bomb uważają za słuszne zakończenie wojny.
No ale nie zmienia to faktu, że robota bardzo dobra.

Może uważam tak dlatego, że zaliczam się raczej do tych którzy zrzucenie bomb uważają za słuszne zakończenie wojny.
No ale nie zmienia to faktu, że robota bardzo dobra.
- tabo89
- Juventino
do ściagania filmików z youtube polecam stronę http://www.pobierajka.pl/stahoo pisze:Mozesz wzucic to na jakis server? Bo przydałyby mi sie fragmenty na fizę (jeżeli pozwolisz)
sam właśnie sciagam i wtedy sobie obejrze :-D
edit: obejrzalem i naprawde bardzo dobra robota
- LordJuve
- Juventino
Hahaha...mam się już śmiać czy jeszcze poczekać? Domyślam się, że jesteś na tyle domyślny i jednak wiesz o co mi w tym stwierdzeniu chodzi a twoja odpowiedź to po prostu zaczepka i pewna dawka ironii, której mi aplikowanie sprawia czy obrzydliwą przyjemność.Dionizos pisze:Straciles tu dziewictwo, czy jak? :lol: 8)Jako że JP to moje dziewicze "terytorium" to postanowiłem małe info dać.
Wiesz, wolałbym, żebyś napisać coś na temat projektu - nawet 1 zdanie - aniżeli znów popuszczał pary z ust.
- naros
- Juventino
Coś przerażającego. Oby nikt więcej nie dosżło do takiego czegoś. Zgineli niewienni ludzie ale Japonia sama sobie na to zapracowała (co nie oznacza że Amerykanie nie przegieli)

Un capitano c'è solo un capitano!!!