Serie A (14): Milan 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 10:35

A ja mam pytanko czy któryś z kanalów jest na Cyfrowym Polsacie ?

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 10:43

Ludzie Milan to zawsze Milan i niema co się oszukiwać że nie wygrał jeszcze na San Siro to nie oznacza że jest w słabej formie z Juve na pewno się zmobilizuje na 100% albo 110% u nas brak Camora b.duże osłabienie , po drugie wolał bym żeby Ronaldo zagrał a Gilla lub Inzahgi był kontuzjowani dlaczego a dlatego że Ronaldo nie grał dużo w tym sezonie i jego forma to duży ? . Mam nadzieję że w końcu Tiago zagra bo co jak co z kim ma sie pokazać jak nie z Milanem . W ataku treze i vinceto takie moje jest zdanie Alexa bym wpuścił w drugiej połowie . Nie będę obstawiał wyniku bo to sprawa otwarta licze na piękne widowisko pozd

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 10:56

Karol_Juve pisze:A ja mam pytanko czy któryś z kanalów jest na Cyfrowym Polsacie ?
z tego co ja sie orientuje to niestety nie, bo tez mam POLSAT i nie znalazłem zadnego z nich

Obrazek
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 11:53

Czyli mecz nie bedzie transmitowany na Polsat Sporcie ?? :( Prosze o szybka odpowiedz bo nie wiem czy isc do babci ogladac ;D

sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 11:55

Simi @ chyba będziesz zmuszony iść do babci bo na polsacie niema takich programów :)

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 12:18

Mecz na który bardzo długo czekałem. Bardzo ważne spotkanie które trzeba wygrać żeby utrzymać się na czołowej pozycji. Milan zajmuję odległe miejsce w tabeli ale dziś na pewno zrobią wszystko żeby wygrać. Wielka strata dla nas że nie zagra Camoranesi ale mamy jeszcze Hasana, Marco i Raffaele, więc będzie dobrze.
FORZA BIANCONERI!!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
paruf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 12:19

Szkoda tylko, że Camor nie będzie grał. Ostatnio wiele dobrego wnosił (jak zawsze zresztą). Ale co ta, cała drużyna pokaże po raz kolejny charakter i będzie dobrze :-D

dominik10dziki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 12:43

Boje sie że takich pilkarzy jak Nocerino,Molinaro moze zjesc presja no i Legro żeby tylko to niebyl ten mecz :( Wielka szkoda że niema tam naszych kibicow bo w dzisiejszym meczu doświadczenie w naszym zespole liczy sie najbardziej!!!Zanetti,Del Piero,Buffon,Nedved,Marchionni(wierze w niego obejrzecie na youtube jego bramy to..on jest supcio)Chiellini(jest mlody ale doswiadczenie ma)i Treze skutecznosc musi byc 100%

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 13:45

Już czekam z wielką niecierpliwością na to spotkanie. Juve musi wygrać, mocno w to wierze. Poza tym to postawiłem w wzb milenium że wygrają (kurs 3.45!!!)
pozdro

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Internazionalista

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 14:03

Polsat wykupił prawa tylko do meczów ze stadionów tych zdecydowanie drugoplanowych drużyn Serie A. Mianowicie do: Sampdorii, Udinese, Parmy, Regginy, Livorno, Sieny, Atalanty, Empoli i Palermo. Tak więc jedyne drużyny, które mogą stworzyć na chwilę obecną hit na Polsacie Sport to Udinese i Palermo.

Z własnych obserwacji wnoszę, że Canal+ wykupił prawa do prawie wszystkich włoskich pierwszoligowych drużyn. Dochodzę do takiego wniosku, bo już wiele razy w tym sezonie oglądałem mecze, w których gospodarzyli Inter, Roma, Juve, Milan czy Fiorentina, ale też słabsze zespoły, jak Torino albo Cagliari (aczkolwiek wtedy grali z Juve, więc może wykupili prawa do wszystkich meczów tych najlepszych drużyn, a nie tylko tych granych u siebie). Tak więc fanom włoskiej piłki odradzam kupno Cyfrowego polsatu, a zalecam zakupienie Cyfry+. Żeby oglądać wszystkie mecze Interu w Polsce musiałbym mieć Canal+, Polsat Sport i Ntv. Tego trzeciego nie posiadam, więc Ligi Mistrzów jestem pozbawiony (oprócz takich hitów na TVP2 jak Celtic - Szachtar...). Ewentualnie można zainwestować w szybki Internet, jeśli kogoś nie obchodzi HD, ani nawet zwykły obraz, bo mecze w Internecie nie cieszą się dobrą sławą jeśli chodzi o jakość obrazu.

No ale do rzeczy, na temat. W tym meczu obstawiam wygraną Juve, w skrajnych warunkach remis. Jeśli chodzi o konkrety, to myślę o wynikach 1:2, 1:3 albo 2:2. Z prawdopodobieństwem w podanej kolejności. Liczę na... nie, nie liczę na żaden wynik, to za trudny wybór. Dla Interu każdy wynik będzie dobry, bo któraś (lub obie) z drużyn straci punkty, a jednocześnie każdy wynik będzie zły, bo któraś (lub obie) z drużyn zyska punkty. Moim życzeniem byłoby chyba 0:0, bo po pierwsze suma zyskanych przez głównych rywali punktów będzie wynosiła 2 a nie 3, ale też ze względu na tabelę króla strzelców.

Pozdrawiam

Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 15:07

Tobias_10 pisze:
Marcin_ACM pisze:
dominik10dziki pisze:Mam takie pytanko jak bysmy przegrali powiedzmy 1-0 jak zareagujecie :?: Choc stawiam 0-0
Umiarkowaną radością :) :) :)
choc obstawiam jak większość z was :) wynik 3:0

:ball: 1:0 Pirlo z wolnego (faul na Kace) :happy:
:ball: 2:0 Pirlo z wolnego (faul na Kace) :prochno:
:ball: 3:0 Pirlo z wolnego (faul na Kace) :dance:

A tak naprawde to jestem pelen optymizmu przed tym meczem. Milan nie jest w zlej formie, musi tylko przełamać złą passę meczów u siebie w lidze. Milan zawsze potrafi zmobilizowac sie w takich prestiżowych meczach. Tak samo było w zeszłym roku. Mówiło się, że Milan to "dziadkowie", że bez formy, a zmietli z powierzchni ziemii Manchester United, a finał z Liverpoolem wygrali we trójkę piłkarze: Pirlo, Kaka i Inzaghi. Pamietam też mecz z wami za czasów Capello, też pełno watpliwości było o formę Milanu a tu do przerwy 3:0 i dziękujemy :)

ty chyba nie lubisz Kaki
Kocham go i myślę, że nie będzie innej mozliwości zatrzymania go w tym meczu niz faul :prochno:
Natomiast skuteczność Pirlo z wolnych jest w tym sezonie wieksza, niz Kobego Bryanta w rzutach "za trzy" ;)

Pozdrawiam i juz nie moge sie doczekać na mecz.

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 16:38

Ja wybieram się na ten meczyk(na tv oczywiście) i mam nadzieje,że jutro mnie będzie gardło boleć.Dlaczego??Bramkę zazwyczaj celebruje krzykiem.
Liczę na jakieś 2-0

Iaquinta
Del Piero

ale nie sądzę,że będzie łatwo.

Patryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 17:13

Marcin_ACM pisze:
Natomiast skuteczność Pirlo z wolnych jest w tym sezonie wieksza, niz Kobego Bryanta w rzutach "za trzy" ;)
Chyba sie zapominasz. U nas miedzy słupkami stoi najlepszy bramkarz świata, zatem skutecznośc Pirlo, chocby była do tej pory 100% nas w ogóle nie obchodzi. Dlaczego? Odpowiedź uzyskasz między 20:30 a 22:30 :whistle:

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 18:02

Patryk pisze:U nas miedzy słupkami stoi najlepszy bramkarz świata, zatem skutecznośc Pirlo, chocby była do tej pory 100% nas w ogóle nie obchodzi. Dlaczego? Odpowiedź uzyskasz między 20:30 a 22:30 :whistle:
Więcej pokory zalecam :stop:
Wyjdziemy pewnie 4-4-2 z Iaquintą i Treze w ataku.
Wierzę w zwycięstwo, nieważne w jakim składzie. Mam nadzieję zobaczyć naprawdę dobry mecz. Forza Juve !

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2007, 18:06

Chyba sie zapominasz. U nas miedzy słupkami stoi najlepszy bramkarz świata, zatem skutecznośc Pirlo, chocby była do tej pory 100% nas w ogóle nie obchodzi
Są strzały, które najlepsi bramkarze świata są w stanie tylko odprowadzić wzrokiem. Owszem prawdopodobieństwo obrony strzału średnio trudnego jest dużo większe u Buffona niż u któregokolwiek z bramkarzy, ale należy dodać, że rzut wolny zakręcony nad murem w okno jest przeważnie nie do wyjęcia . Tak więc, jeżeli Pirlo z 20 metrów trafi po oknie, to bez względu na to kto stoi między słupkami padnie bramka.
Należy starać się zwalczać problem już w zarodku i nie dopuszczać do fauli przed naszym polem karnym, żeby Pirlo nie miał z czego uderzyć. Na marginiesie - wie ktoś, czy na Sopcascie bądź PPLive będzie leciał mecz? Proszę o odpowiedź w tym temacie.

PS. Wam też się udziela atmosfera tego meczu? Mi strasznie :)

EDIT:
Ale uwazam że Milan to swietny zespol i u mnie 2 po Juve
:lol:

EDIT 2:
Jak dłuższy czas na to popatrzyłem, to mnie przestało śmieszyć. To jest tragedia, pewnie jego trzeci klub to Inter. Ehh, daj dzieciakom Internet.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2007, 18:41 przez Negri, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany