Serie A (14): Milan 0-0 JUVENTUS
- Kryształ
- Juventino
Podstawowy gracz ?? Chyba u ciebie jak grasz w Fma... Gdzie byl Ambrosini na MŚ ?? Zagral pare beznadziejnych meczow w reprezentacji i myslisz ze stal sie wielkim filarem ?? MOge sie zalozyc juz teraz ze Ambrosini nie pojedzie na ME, jestem tego pewien...juz predzej pojedzie Nocerino albo Marchisio.Bubu1899 pisze:Taaakk bo poza graniem glową to kaleka która gra regularnie w pierwszym skladzie zarówno Milanu (ME, SE) jak i reprezentacji Włoch (MŚ)...
Słabeusz słabeusz... :rotfl:
No tak sorry...Kaladze czasmi zamienia sie z innym filarem milanu, maldinim :rotfl:
- Rafek
- Juventino
Normalnie brak komentarza. Maldini zrobił tyle dla Milanu co Del Piero dla nas. Obaj są symbolami i Maldini ma swój klub we krwi, żeby nie powiedzieć że w genach. Takich piłkarzy jak on, ze świecą szukać.stara_dama pisze: No tak sorry...Kaladze czasmi zamienia sie z innym filarem milanu, maldinim :rotfl:
- Kryształ
- Juventino
Jak ci sie tak maldini i spolka podobaja to forum milanu jest gdzie indziej...bo moze ty nie wiesz gdzie jestes ??Rafek pisze:Normalnie brak komentarza. Maldini zrobił tyle dla Milanu co Del Piero dla nas. Obaj są symbolami i Maldini ma swój klub we krwi, żeby nie powiedzieć że w genach. Takich piłkarzy jak on, ze świecą szukać.
- Bubu1899
- Milanista
Skrot MŚ to w zamysle ze Mistrzowie Świata (mozna bylo sie domyslec patrzac na skroty przy Milanie)
Poza tym skoro znowu zabłysnąłeś wiedzą to zajrzyj do archiwum spotkan reprezentacji (eliminacje do ME tak dodam dla ułatwienia) i zobacz czy sie pojawia nazwisko Ambrosini. W arcy waznym meczu ze Szkocja ten slabeusz zagral 90minut... Glupi Donadoni nie zna sie
p.s to jak ktos doceni klase rywala/gracza itd to odrazu ma sie wynosic na inne forum? :rotfl:
p.s 2 Tak na szybko licząc to ten filar Maldini ma wiecej Europejskich trofeów samemu niz Juve w calej historii. Ostatnio PE. No tak ale to pewnie dziadek itd itp
Faaajny jestes
Koniec bo off top sie robi.
Poza tym skoro znowu zabłysnąłeś wiedzą to zajrzyj do archiwum spotkan reprezentacji (eliminacje do ME tak dodam dla ułatwienia) i zobacz czy sie pojawia nazwisko Ambrosini. W arcy waznym meczu ze Szkocja ten slabeusz zagral 90minut... Glupi Donadoni nie zna sie

p.s to jak ktos doceni klase rywala/gracza itd to odrazu ma sie wynosic na inne forum? :rotfl:
p.s 2 Tak na szybko licząc to ten filar Maldini ma wiecej Europejskich trofeów samemu niz Juve w calej historii. Ostatnio PE. No tak ale to pewnie dziadek itd itp

Faaajny jestes

Koniec bo off top sie robi.
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
komu jak komu ale Maldiniemu szacunek sie nalezy...stara_dama pisze: No tak sorry...Kaladze czasmi zamienia sie z innym filarem milanu, maldinim :rotfl:
Dokladnie to ktos taki jak Del Piero dla Juventusu.
Symbol, dzentelmen na boisku i poza nim.
Pozatym jak na swoj wiek prezentuje bardzo przyzwoity poziom.
- Venomik
- Juventino
Co mnie martwi? Brak Grygery i Camoranesiego. Gdyby Włoch grał dużo łatwiej byłoby nam się przdsotać pod bramkę rywala. Nie ufam zbyt bardzo Marchionniemu, zwłaszcza że wiele ostatnio nie grał. Salihamidzić zawsze grał bardzo przecietnie (mówię o meczach u nas, bo wcześniej grywał świetnie i byłem zadowolony z jego pozyskania).
Co mnie martwi: forma Pirlo. Przed strzałami z dystansu nawet Zanetti z Nocerino (dwóch defensywnych pomocinków) nas nie ustrzeże. Agresywny w obronie Chiellini też daje szanse na rzuty wolne. To się może źle dla nas skończyć.
Co mine cieszy? Nedved się trochę obudził. Zanetti trzyma wysoką formę we wszystkich meczach. Do orony wraca Chiellini.
Cieszy mnie brak Ronaldo i Emersona - rywale musza zagrać klasyczną trójką defensywnych pomocinkow. I nie mają nikogo na zmianę. My gramy dużo lepiej w drugiej połowie - rywale będą zmęczeni, wpuszczenie Gurkiego na taki mecz to wyjście krytyczne.
Bardzo mnie cieszy brak Jankulowskiego. W taktyce Milanu, bez skrzydłowych, bardzo wazną rolę zawsze pełnili boczni obrońcy - do nich należały flanki i wrzutki w pole karne. Jedyne takie zagrozenie odpada, Oddo w tym sezonie gra padake. Gilardino się troche rozstrzelał, dlatego krycie Włocha zostawiłbym Chielliniemu. On jest pewniejszy w walce o górne piłki. I dość agresywny by nie dać się przepchnąć. Idealny obrońca na wszelkiej maści snajperów. Oby tylko krycia nie tracił.
Chwała Bogu że najmniej pewny w obronie gracz (Molinaro) będzie biegał po stronie Oddo - to mu bardzo ułatwi sprawę. Nawet jak nie zdąży zablokować dośrodkowania to wielkie szanse są, że poleci ono gdzieś w kosmos.
Co cieszy: słaba forma Kaki w lidze. Super
Seedorf najpewniej będzie grał, a szkoda. On rozgrywa dobre mecze przeciwko nam, a jego brak osłabiłby bardzo ofensywe rywali. Bo nie mają nikogo dobrego na jego miejsce
Podsumowując; wygramy jutro
Co mnie martwi: forma Pirlo. Przed strzałami z dystansu nawet Zanetti z Nocerino (dwóch defensywnych pomocinków) nas nie ustrzeże. Agresywny w obronie Chiellini też daje szanse na rzuty wolne. To się może źle dla nas skończyć.
Co mine cieszy? Nedved się trochę obudził. Zanetti trzyma wysoką formę we wszystkich meczach. Do orony wraca Chiellini.
Cieszy mnie brak Ronaldo i Emersona - rywale musza zagrać klasyczną trójką defensywnych pomocinkow. I nie mają nikogo na zmianę. My gramy dużo lepiej w drugiej połowie - rywale będą zmęczeni, wpuszczenie Gurkiego na taki mecz to wyjście krytyczne.
Bardzo mnie cieszy brak Jankulowskiego. W taktyce Milanu, bez skrzydłowych, bardzo wazną rolę zawsze pełnili boczni obrońcy - do nich należały flanki i wrzutki w pole karne. Jedyne takie zagrozenie odpada, Oddo w tym sezonie gra padake. Gilardino się troche rozstrzelał, dlatego krycie Włocha zostawiłbym Chielliniemu. On jest pewniejszy w walce o górne piłki. I dość agresywny by nie dać się przepchnąć. Idealny obrońca na wszelkiej maści snajperów. Oby tylko krycia nie tracił.
Chwała Bogu że najmniej pewny w obronie gracz (Molinaro) będzie biegał po stronie Oddo - to mu bardzo ułatwi sprawę. Nawet jak nie zdąży zablokować dośrodkowania to wielkie szanse są, że poleci ono gdzieś w kosmos.
Co cieszy: słaba forma Kaki w lidze. Super

Seedorf najpewniej będzie grał, a szkoda. On rozgrywa dobre mecze przeciwko nam, a jego brak osłabiłby bardzo ofensywe rywali. Bo nie mają nikogo dobrego na jego miejsce

Podsumowując; wygramy jutro

Dirty mind
- dominik10dziki
- Juventino
Bardzo boje sie tego meczu Milan ma taka motywacje,jak my z Interem :!: Moim zdaniem Treze jest za pewny siebie(jak mowil że mamy lepszy atak)licze że wszyscy nasi gracze sa bardzo zmotywowani i nielekcewaza Milanu :!: Forza Juve OJ BEDZIE CIEZKO
Stawiam albo 2-1 dla nas
Nedved
Inzaghi
Del Piero
LUB
0-0

Stawiam albo 2-1 dla nas

LUB
0-0
- Pilekww
- Juventino
Mecz bardzo ważny, zarówno z powodu punktów jak i mentalnego. Po ostatnim meczu jestem nastawiony pozytywnie, jeśli pokarzemy taki football jak z Palermo to możemy być spokojni o wynik.
Milan jak dotąd gra dość słabo ale to światowa drużyna i na pewno zmobilizuje się na ten mecz.
Juventus jest w bardzo dobrej formie psychicznej i mam nadzieje ze przełoży się to na grę zespołu.
Jak dobrze pójdzie to możemy sporo nadrobić do Interu i uciec od reszty. Viola - Inter na remis!!
Stawiam ze wygramy 2-0
FORZA JUVENTUS :!:
Milan jak dotąd gra dość słabo ale to światowa drużyna i na pewno zmobilizuje się na ten mecz.
Juventus jest w bardzo dobrej formie psychicznej i mam nadzieje ze przełoży się to na grę zespołu.
Jak dobrze pójdzie to możemy sporo nadrobić do Interu i uciec od reszty. Viola - Inter na remis!!
Stawiam ze wygramy 2-0
FORZA JUVENTUS :!:
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- dominik10dziki
- Juventino
Mam takie pytanko jak bysmy przegrali powiedzmy 1-0 jak zareagujecie
Choc stawiam 0-0

- Sapo
- Juventino
nikt nie wie jak zareagujemy bo takiego wyniku nie bedzie, jedziemy do Mediolanu zeby wygrac! nie wolno byc zlej myslidominik10dziki pisze:Mam takie pytanko jak bysmy przegrali powiedzmy 1-0 jak zareagujecieChoc stawiam 0-0

- Donnie
- Juventino
Mecz jest jednym z tych, w których wyniku nie da sie poprostu przewidzieć. Na boisku zobaczymy zupełnie inne druzyny niż te, które widzimy, gdy graja z ligowymi przeciętniakami.
Ja jednak stawiam 2:0 dla nas, najpierw strzeli Treze, potem będzie obrona Czestochowy, ale nasza obrona na czele z Legro i Chiellinim bedzie wszystko czyściła. Potem, fdzieś tak pod koniec meczu wyjdzie zabójcza kontra i Alex dobije rywali.
Niezły scenariusz, nie?
Ja jednak stawiam 2:0 dla nas, najpierw strzeli Treze, potem będzie obrona Czestochowy, ale nasza obrona na czele z Legro i Chiellinim bedzie wszystko czyściła. Potem, fdzieś tak pod koniec meczu wyjdzie zabójcza kontra i Alex dobije rywali.
Niezły scenariusz, nie?
- stahoo
- Juventino
jak w brazylijskiej telenoweli
Ale zgodze sie, że nie da sie przewidziec rezultatu tego meczu. SSzkoda, że nie zagra u nas Grygera i Camor. Z drugiej strony w Milanie zabraknie Ronaldo i Jankulowskiego. Ale Milan zawsze jest groźny...
Ale zgodze sie, że nie da sie przewidziec rezultatu tego meczu. SSzkoda, że nie zagra u nas Grygera i Camor. Z drugiej strony w Milanie zabraknie Ronaldo i Jankulowskiego. Ale Milan zawsze jest groźny...
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
I oto nadchodzi kolejny klasyk.Brakowalo tego wszystkiego,tych emocji przedmeczowych.
Urwalismy punkty juz takim ekipa jak Roma,Fiorentina,Inter,a dlaczego nie mielibysmy urwac takze Milanowi,ktory przed wlasna publicznoscia nie moze wygrac.Juventus moze udowodnic poraz kolejny,ze jest w stanie walczyc o Scudetto juz w tym roku i oddalic Milan od czolowki tak jak i podtrzymac serie bez zwyciestw u siebie conajmniej o tydzien.
Napewno checi do gry nie zabraknie,bo wkoncu to mecz wazny jak nie jeden z najwazniejszych w tym sezonie.
Mamy Buffona,mamy Legrottaglie i powracajacego do skladu Chielliniego,a wiec pokazmy charakter i zagrajmy tak jak w meczu z Palermo.
Forza Juve!
Urwalismy punkty juz takim ekipa jak Roma,Fiorentina,Inter,a dlaczego nie mielibysmy urwac takze Milanowi,ktory przed wlasna publicznoscia nie moze wygrac.Juventus moze udowodnic poraz kolejny,ze jest w stanie walczyc o Scudetto juz w tym roku i oddalic Milan od czolowki tak jak i podtrzymac serie bez zwyciestw u siebie conajmniej o tydzien.
Napewno checi do gry nie zabraknie,bo wkoncu to mecz wazny jak nie jeden z najwazniejszych w tym sezonie.
Mamy Buffona,mamy Legrottaglie i powracajacego do skladu Chielliniego,a wiec pokazmy charakter i zagrajmy tak jak w meczu z Palermo.
Forza Juve!
- stahoo
- Juventino
wydaje mi się, że określenie "urwac punkty" nie pasuje do JuveMati1990 pisze:Urwalismy punkty juz takim ekipa jak Roma,Fiorentina,Inter,a dlaczego nie mielibysmy urwac takze Milanowi
Juventus zdobywa 1 pkt, albo jak kto woli traci 2 ^^. Milanowi, Interowi itp. punkty urywaja zespoły takie jak np. Torino, Parma, itp.