Serie A (14): Milan 0-0 JUVENTUS
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Troche ciasno ale oki !!!!1.JUVENTUS M:14 PKT:28
2.Inter M:13 PKT:28
3.Udinese M:14 PKT:28
4.Fiorentina M:14 PKT:27
5.Roma M:13 PKT:25

- _Jah
- Juventino
Wygramy! Jesteśmy w znakomitej formie, a do tego Milan będzie obciążony fizycznie po dzisiejszym meczu z Benficą w Lizbonie.
Szykujmy armaty i zwalczmy diabła w jego świątyni.
Szykujmy armaty i zwalczmy diabła w jego świątyni.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- darek
- Juventino
No i szykuje się bardzo ciężki mecz. Jak wiadomo milan u siebie nie wygrywa, ale nie ma co na to patrzeć. Bo różnie to może być. Milan to świetny zespół, i na pewno nie będzie łatwo cokolwiek na san siro zdobyć. Jak mówili nasi piłkarze: jedziemy tam po trzy punkty, oby tak się stało. Jeśli chłopaki zagrają przez cały mecz tak jak z palermo to powinno być dobrze. Liczę na 3-0. Wiem że na dużo, ale taki już jestem 
- sushi
- Juventino
Napewno w tym meczu Milan będzie chciał wygrać na San Siro bo jeszcze do tej pory nie wygrał w tym sezonie w seria A . Po drugie Mialn to zawsze Milan zmobilizują sie na 100% zresztą Juve tek samo gramy na wyjeżdzie
My jesteśmy podbudowani wygraną w pięknym stylu z Palermo , Milan wygrał w ostatniej minucie z ostatnim w tabeli Cagliari ( my również w ostatniej minucie zapewniliśmy sobie 3 pkt ) , mecz będzie ciężki nikt w tym meczu raczej nie jest faworytem wiec mam nadzieje ze pokonamy Milan i 3 pkt wrócą do Turynu ale jak będzie remis też będę z niego zadowolony
My jesteśmy podbudowani wygraną w pięknym stylu z Palermo , Milan wygrał w ostatniej minucie z ostatnim w tabeli Cagliari ( my również w ostatniej minucie zapewniliśmy sobie 3 pkt ) , mecz będzie ciężki nikt w tym meczu raczej nie jest faworytem wiec mam nadzieje ze pokonamy Milan i 3 pkt wrócą do Turynu ale jak będzie remis też będę z niego zadowolony
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- $urfer
- Juventino
Trzeba zarezykować a wiec trzech napastników DEl Piero Treze i IQ tak jak z roma 3 napadziorami i Milan zaskoczony straci braki mam nadzieje. Ale tak na serio mysle ze niestety bedzie remis.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- Kryształ
- Juventino
Trafia nam sie naprawdę dobra okazja, żeby dokopać rossonerim. Forma naszej drużyny zwyrzkuje, ostatnio rozgromiliśmy palermo zamykając usta wszelkiej krytyce. Milan ciagle szuka formy i jak narazie idzie im to bardzo slabo, ledwo ledwo wygrali z cagliari, remis z benfica, ta druzyna ma klopoty i z pewnoscia potrzebuje swiezej krwi. Tacy poilkarze jak Favalli, Kaladze, Ambrosini są poprostu za starzy i za slabi zeby w jaki kolwiek sposob ciagnac gre milanu.
Jakkolwiek uwazam ze milan jest jak najbardziej do objechania i mysle, ze wygrana w tym spotkaniu jest bardzo mozliwa i szczerze mowiac remis nie bedzie mnie zadawalal...
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA !!!
Jakkolwiek uwazam ze milan jest jak najbardziej do objechania i mysle, ze wygrana w tym spotkaniu jest bardzo mozliwa i szczerze mowiac remis nie bedzie mnie zadawalal...
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA !!!
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2007, 17:54 przez Kryształ, łącznie zmieniany 2 razy.
- stahoo
- Juventino
nie ejst to głupi pomysł, ale wydaje mi się, że (zwłaszcza iz gramy na wyjezdzie) lepiej zagrać dwoma napadziorami, a ewentualnie po przerwie wprowadzic trzeciego.Slater pisze:Trzeba zarezykować a wiec trzech napastników DEl Piero Treze i IQ tak jak z roma 3 napadziorami i Milan zaskoczony straci braki mam nadzieje.
:roll: czemu niestety? remis na San Siro zawsze NIE jest złym wynikiem.Ale tak na serio mysle ze niestety bedzie remis.
:shock:stara_dama pisze: Forma naszej formy zwyżkuje,

- Giacobbneri
- Juventino
Ej tam Panowie żaden remis . Jedziemy po zwycięstwo . Milan aktualnie jest ( IMO ) najsłabszy od lat . A nasza gra wygląda coraz lepiej . Śmiem twierdzić , że bardzo dobrze ( a nie widziałem spotkania z Palermo ) . Grunt , że Camor , Treze i Chiellini są zdolni do gry . Jak nie stracimy bramki na początku to będzie dobrze :!: Typuje 3:1 dla nas i hattrick Treze ;-)
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Ciesze sie sie ze najprawdopodobniej Zebina przekonal do siebie Ranieriego na dobre
Jak juz mowilem wiele razy zagral bardzo dobrze, nie wiem czemu dostal tak niskie oceny bo byl najlepszym obronca w meczu z Palermo.
Wg mnie od poczatku powinien zamiast Zanettiego zagrac Tiago - nie rozumiem dlaczego nie gra,, tym bardziej ze Zanetti nic nie pokazal w niedziele...

Jak juz mowilem wiele razy zagral bardzo dobrze, nie wiem czemu dostal tak niskie oceny bo byl najlepszym obronca w meczu z Palermo.
Wg mnie od poczatku powinien zamiast Zanettiego zagrac Tiago - nie rozumiem dlaczego nie gra,, tym bardziej ze Zanetti nic nie pokazal w niedziele...
- dominik10dziki
- Juventino
Malex
Kiedy Zanetti nie gra Juve przegrywa tak bylo z Napoli,z Udinese :!: :!: :!:
Kiedy Zanetti nie gra Juve przegrywa tak bylo z Napoli,z Udinese :!: :!: :!:
- darek
- Juventino
A wg. mnie Zanetti wywiązuje się ze swojej roli bardzo dobrze. Nie widzę potrzeby zmian na Jego pozycji. Jeśli już miałby zagrać Tiago to zamiast Nocerino.Melex pisze:Wg mnie od poczatku powinien zamiast Zanettiego zagrac Tiago - nie rozumiem dlaczego nie gra,, tym bardziej ze Zanetti nic nie pokazal w niedziele...
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Z tym tez sie zgodze - juz pisalem wiec nie bede sie powtarzal - jednym slowem o Nocerino - Duzo biega, malo z tego wynika dobrego
- Bubu1899
- Milanista
Pomijajac Favalliego ktory na 100% nie zagra to brzuch mnie boli ze smiechustara_dama pisze:. Tacy poilkarze jak Favalli, Kaladze, Ambrosini są poprostu za starzy i za slabi zeby w jaki kolwiek sposob ciagnac gre milanu.

No ale ok. Jak tam wolisz. Ale nie moglem sie powstrzymac czytajac taki kretynizm

pozdro
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- JasHeK
- Juventino
I co w związku z tym? Chyba, że to jak kto gra głową jest wyznacznikiem wartości zawodnika.O slabosci Ambro moze swiadczyc ze przez wielu nazywany jest najlepiej glowkujacym pomocnikiem swiata.
To ja nie mogę sie powstrzymać czytając TE kretynizmy.
- Bubu1899
- Milanista
Taaakk bo poza graniem glową to kaleka która gra regularnie w pierwszym skladzie zarówno Milanu (ME, SE) jak i reprezentacji Włoch (MŚ)...
Słabeusz słabeusz... :rotfl:
Słabeusz słabeusz... :rotfl:
Milano siamo noi!