Serie A (13): JUVENTUS 5-0 Palermo
- juvepavel11
- Juventino
Mam nadzieje że Juve wygra jutrzejsze spotkanie z Palermo.Mamy nie zadobrą sytuacje w tabeli:
1. Inter 11 25 22 - 7
2. Fiorentina 12 23 19 - 9
3. JUVENTUS 12 22 24 - 13
4. Roma 11 22 25 - 16
5. Udinese 12 22 14 - 13
6. Atalanta 11 18 15 - 13
7. PALERMO 12 18 17 - 16
Mam nadzieje że Roma (która do przerwy remisuje 0:0
)zremisuje lub przegra z Geoną a Inter przegra z Atalantą
A Skład powinien wyglądać tak ale napewno takiego nie będzie . Chciałbym żeby W pomocy od początku meczu grali ALMIRON I TIAGO a na ataku TREZEGOL I IAQUINTA
Bramkarz : Gigi Buffon
Obrona : Molinaro,Legrotaglie,Grygera i Zebina
Pomoc : Nedved,Tiago,Almiron i Camor
Atak : Trezegol i Iaquinta
1. Inter 11 25 22 - 7
2. Fiorentina 12 23 19 - 9
3. JUVENTUS 12 22 24 - 13
4. Roma 11 22 25 - 16
5. Udinese 12 22 14 - 13
6. Atalanta 11 18 15 - 13
7. PALERMO 12 18 17 - 16
Mam nadzieje że Roma (która do przerwy remisuje 0:0

A Skład powinien wyglądać tak ale napewno takiego nie będzie . Chciałbym żeby W pomocy od początku meczu grali ALMIRON I TIAGO a na ataku TREZEGOL I IAQUINTA
Bramkarz : Gigi Buffon
Obrona : Molinaro,Legrotaglie,Grygera i Zebina
Pomoc : Nedved,Tiago,Almiron i Camor
Atak : Trezegol i Iaquinta
FORZA GRANDE JUVE
- Conrad JUVE
- Juventino
poprostu zapomnialem o tym nie ma co roztrzasac tematu i nie musisz walic glowa w sciane :-Djuveluck pisze:Conrad JUVE pisze:a czemu nie zagra Chiellini wiem ze moze byc zmeczony po meczu repry ale chyba zagra pare minut ??Widać śledzimy mecze Juve na bieżąco...Rafek pisze:Jeśli się nie mylę, to Chellini ma nadmiar żółtych kartek i musi pauzować.Conrad JUVE pisze:a czemu nie zagra Chiellini wiem ze moze byc zmeczony po meczu repry ale chyba zagra pare minut ??
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- JUVENTUSFAN1987
- Juventino
Jutro podopieczni Ranieriego musz pokazac sie z dobrej strony dobrze by było gdyby roma lub inter stracili punkty. Jeśli JUVE zagra z animuszem od pierwszych minut i konsekwentnie będzie kontrolowac grę na boisku to jutro bedziemy cieszyc sie z trzech punktów.
Chciałbym jutro zobaczyć od pierwszych minut Almirona i Tiago w srodku pola oraz Mauro i Salihamidzicia na skrzydłach oraz Trezegola i Iaqinte w ataku. ale to tylko chyba pobozne zyczenia....
Chciałbym jutro zobaczyć od pierwszych minut Almirona i Tiago w srodku pola oraz Mauro i Salihamidzicia na skrzydłach oraz Trezegola i Iaqinte w ataku. ale to tylko chyba pobozne zyczenia....
- Szymek
- Juventino
Niestety, ale to w przypadku Romy niemożliwe. Roma odniosła wyjazdowe zwycięstwo w Genui po golu Panucciego w 90 min. Ma chłop szczęście ostatnio do decydujących trafień...JUVENTUSFAN1987 pisze:dobrze by było gdyby roma lub inter stracili punkty.
Jeśli jutrzejszy mecz nie zakończy się naszym zwycięstwem, a przeciwnik do najłatwiejszych nie należy, to bardzo ciężko będzie odrobić przewagę do Interu. Przed nami przecież ciężkie mecze wyjazdowe z Milanem i Lazio, więc każda strata punktów może nas drogo kosztować.
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2007, 20:28 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Desant.
- Juventino
Niestety Roma punktów nie traci wygrali 1-0 z Genoą więc jedyne wyjście dla podopiecznych Ranieriego to wygrać jutro spotkanie z Palermo,a w to,że Inter straci punkty mi się nie chce wierzyć
Ale wynik będe śledził

- Pilekww
- Juventino
Mecz bardzo ważny, przeciwnik trudny ale jeśli marzymy o dobrej lokacie takie mecze należy wygrywać. Wiadomo że Palermo to solidna drużyna i ostatnio grali nieźle.
Z tym Cheillinim to bym się aż tak nie zamartwiał, grał w reprezentacji może to i lepiej że odpocznie. Ja bym postawił na Criscito i Legro na środku.
Oczywiście w pomocy pownien grać Palladino, jest jeszcze na gazie po meczu Italii.
O atak się nie martwię, może Treze cos ustrzeli.
Liczę na dobrą grę, może jakaś metamorfoza po przerwie reprezentacyjnej, bo ostatni mecz z Parmą to totalna klapa (choć mówią ze najlepsze drużyny grając słaba zdobywaja punkty)
FORZA JUVENTUS :!:
Z tym Cheillinim to bym się aż tak nie zamartwiał, grał w reprezentacji może to i lepiej że odpocznie. Ja bym postawił na Criscito i Legro na środku.
Oczywiście w pomocy pownien grać Palladino, jest jeszcze na gazie po meczu Italii.
O atak się nie martwię, może Treze cos ustrzeli.
Liczę na dobrą grę, może jakaś metamorfoza po przerwie reprezentacyjnej, bo ostatni mecz z Parmą to totalna klapa (choć mówią ze najlepsze drużyny grając słaba zdobywaja punkty)
FORZA JUVENTUS :!:
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Palermo to trudny przeciwnik. Amauri, Barzagli, Zaccardo te nazwiska doskonale oddaje wysoki poziom jutrzejszego przeciwnika. Mimo wszystko my też mamy czym, straszyć. Mam nadzieje, że Treze coś ustrzeli, Alex zagra na poziomie Del Piero
:D:D. Osobiście uważam, iż na lewej flance Ranieri powinnien wystawić Palladino, ale to trener wie lepiej kto na dany dzień jest w lepszej dyspozycji, więc nam nie wypada nic innego niż zgodzić się z Claudio. Obrona także pozostawi jutro wiele do życzenia bez Chielliniego zagramy tak jakby bez lidera tej formacji, choć noszę się z tym, iż temu zadaniu sprosta Legro, bądź Grygera po którym mimo wszystko spodziewałem się czegoś więcej w styczniu 2007 kiedy to 1 lipca miał stać się naszym zawodnikiem.
Łatwo nikt nie mówił, że będzie, więc dlatego musimy ostro zawalczyć w jutrzejszym meczu by odnieść zwycięstwo nad zapewne silnym rywalem jakim jest Palermo.
Co do sędziego to mam nadzieję, iż doświadczony sędzia (40 lat), nie odstawi takiej szopki jak jego młodsi koledzy(Rava 32 lata!! lub Bergnozi 33!! W meczach odpowiednio z Parmą i Napoli)
Forza Juve!!
Powaliliście mnie na ziemie....szok... :roll:

Łatwo nikt nie mówił, że będzie, więc dlatego musimy ostro zawalczyć w jutrzejszym meczu by odnieść zwycięstwo nad zapewne silnym rywalem jakim jest Palermo.
Co do sędziego to mam nadzieję, iż doświadczony sędzia (40 lat), nie odstawi takiej szopki jak jego młodsi koledzy(Rava 32 lata!! lub Bergnozi 33!! W meczach odpowiednio z Parmą i Napoli)
Forza Juve!!
Rafek pisze:Jeśli się nie mylę, to Chellini ma nadmiar żółtych kartek i musi pauzować.Conrad JUVE pisze:a czemu nie zagra Chiellini wiem ze moze byc zmeczony po meczu repry ale chyba zagra pare minut ??
Powaliliście mnie na ziemie....szok... :roll:
- Vincitore
- Juventino
Jutrzejszy mecz będzie piekielnie trudny gdyż Palermo to bardzo dobrze poukładany zespół, szczególnie w obronie. Ilustrując nasz obecny obraz stać nas na zwycięstwo w tym meczu, w ostatnich dwóch spotkaniach goniliśmy rywala, tym razem musimy zdobyć jednak trzy punkty w pryzmacie kolejnego spotkania z Milanem gdzie ciężko będzie o punkty. Zostając przy Palermo - utrzymują kontakt z czołówką. Martwi mnie to iż w tym meczu nie wystąpi Chiellini, lider naszej defensywy i niepodważalna jej ostoja. Szansę od pierwszych minut dałbym Zebinie, Grygere przesunął do środka obok Legro a na lewej Molinaro. Iaquinta obowiązkowo w pierwszym składzie, wprowadza zdecydowane ożywienie w naszych szeregach zresztą mecze z interem i Parmą idealnie tego dowiodły. Będzie ciężko ale to my jesteśmy faworytem i to Palermo powinno się nas bać, a my? Czyńmy swoją powinność i sięgajmy po niezbędne trzy punkty! 
EDIT: Właśnie doczytałem że Grygera nie zagra
, czyżby szansa dla Criscito? A moze Birindelli.

EDIT: Właśnie doczytałem że Grygera nie zagra

Ostatnio zmieniony 24 listopada 2007, 22:01 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
No ciesze sie ze w koncu [ mam nadzieje ] zagra Zebina
. Na pewno bedzie ostoja defensywy

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mecz, który trzeba wygrać. Trzeba chociażby ze względu na wyżej wspomnianą tabele. Nie możemy pozwolić, żeby Inter czy Fiorentina odskoczyły nam na kilka punktów więcej jeśli myślimy o Scudetto. Po Parmie myśle jest większa determinacja, a po występach Włochów w reprezenacji sporo optymizmu (mam tutaj na myśli chociażby Camorannesiego). Skromnie, bo skromnie, ale mecz do wygrania i z niecierpliwością czekam na Milan
.
- Sapo
- Juventino
To bedzie bardzo ciezki mecz, ale nie mozemy sobie pozwolic na porazke czy remis zwlaszcza ze Inter i Roma wygraly swoje mecze, a Fiorentina gra z Reginna takze na 99% wygra ten mecz (czego oczywiscie im nie zycze
). Szkoda ze nie zagra Chiellini, natomiast ciesze sie ze w podstawowym skladzie wyjscie Alex, mam nadzieje ze sie odblokuje i cos ustrzeli
Obstawiam 2-0 dla Juve
Alex
Treze

- Kogut W.
- Juventino
Nie byłbym tego taki pewienMelex pisze:No ciesze sie ze w koncu [ mam nadzieje ] zagra Zebina. Na pewno bedzie ostoja defensywy

A co do meczu to ja nie widzę innego rozwiązania niż nasze zwycięstwo. Trzeba ten mecz wygrać niezależnie od tego czy myślimy o Scudetto, czy tylko o LM. 3pkt pozwolą utrzymać nam miejsce w czołówce więc trzeba je zdobyć.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo ciężkie spotkanie. Palermo to bardzo solidny i niewygodny rywal. Dobrze, że gramy u siebie, co w naszym przypadku jest widoczone i istotne, na wyjazdach jakoś tracimy 40 % naszej siły :roll:
Po 2 remisach czas nz zwycięstwo, może zawcześnie o tym mówić, ale po wczorajszej wygranej interu i perespektywnie ich zaległego meczu lazio, mamy nóż na gardle. Nie możemy poprostu stracić do nich dystansu. Ponado roma też dobrze sobie poczyna no i viola również dziś zgarnie pewnie 3 pkt.
Obrona jk obroa, zawsze coś skleimy z tego co mamy. Niemniej jednak brakuje 2 najsilniejszych ogniw tej formacji. Andrade, którego stracilismy na pól roku i Chielliniego, na szczęscie jego pauza obowiązuje tylko 1 mecz.
Pomoc, tu mozna wymyślać. Niepodważalna jest prawa strona, to teren Camora. W środku tak samo Ranieri nie wyobraża sobie posadzenia na ławce Zanettiego. Kto zagra obok niego? Ja bym postawił bez whania na Tiago, musi w koncu zacząc grać pełne mecze, a jestem pewien, że wyjdzie to na dobre i nam i jemu. Widać u niego wzrost formy. Nocerino łweczka, obniżył loty w dodaku chce iśc na piechotę do neapolu to niech idzie, na odchodne zgrzewka wody gazowanej i ciao! Almiron sami wiemy :roll: Lewa pomoc Nedved, jendak tu jego pozycja wcale nie jest już taka pewna. Dla mnie ten mecz i spotkanie z milanem powinny być chyba ostatnimi szansami aby Pavel z siebie coś wykrzesał. Mamy jego następce, Palladino idealnie nadaje się na bocznego pomocnika. Przebojowy, z fantazji i znakomitym dryblingiem.
W ataku nierozłacnzy dueta Alex i Treze. Myślę, że Ranieri mimo wszystko na chwillę obecną widzi Iaquinte jako jokera, który wchodzi na podęczonego rywala, odrazu stając się najaktywniejszym/najlepszym zawodnikiem na boisku.
FORZA JUVE :!: :!: :!:
Po 2 remisach czas nz zwycięstwo, może zawcześnie o tym mówić, ale po wczorajszej wygranej interu i perespektywnie ich zaległego meczu lazio, mamy nóż na gardle. Nie możemy poprostu stracić do nich dystansu. Ponado roma też dobrze sobie poczyna no i viola również dziś zgarnie pewnie 3 pkt.
Obrona jk obroa, zawsze coś skleimy z tego co mamy. Niemniej jednak brakuje 2 najsilniejszych ogniw tej formacji. Andrade, którego stracilismy na pól roku i Chielliniego, na szczęscie jego pauza obowiązuje tylko 1 mecz.
Pomoc, tu mozna wymyślać. Niepodważalna jest prawa strona, to teren Camora. W środku tak samo Ranieri nie wyobraża sobie posadzenia na ławce Zanettiego. Kto zagra obok niego? Ja bym postawił bez whania na Tiago, musi w koncu zacząc grać pełne mecze, a jestem pewien, że wyjdzie to na dobre i nam i jemu. Widać u niego wzrost formy. Nocerino łweczka, obniżył loty w dodaku chce iśc na piechotę do neapolu to niech idzie, na odchodne zgrzewka wody gazowanej i ciao! Almiron sami wiemy :roll: Lewa pomoc Nedved, jendak tu jego pozycja wcale nie jest już taka pewna. Dla mnie ten mecz i spotkanie z milanem powinny być chyba ostatnimi szansami aby Pavel z siebie coś wykrzesał. Mamy jego następce, Palladino idealnie nadaje się na bocznego pomocnika. Przebojowy, z fantazji i znakomitym dryblingiem.
W ataku nierozłacnzy dueta Alex i Treze. Myślę, że Ranieri mimo wszystko na chwillę obecną widzi Iaquinte jako jokera, który wchodzi na podęczonego rywala, odrazu stając się najaktywniejszym/najlepszym zawodnikiem na boisku.
FORZA JUVE :!: :!: :!: