Serie A (13): JUVENTUS 5-0 Palermo
- tabo89
- Juventino

mecz 13 kolejki Serie A: JUVENTUS - Palermo
Czas:
2007-11-25 (niedziela)
Godzina 20:30
Miejsce:
Stadio Olimpico di Torino
Pojemność 27 168
Data otwarcia 1933
O przeciwniku:
Rok założenia: 1898
Barwy: Różowo-czarne
Przydomek: Rosanero, Aquile
Prezydent: Maurizio Zamparini
Trener: Stefano Colantuono
strona oficjalna
strona polskich kibiców
Sukcesy:
* finalista Pucharu Włoch (2): 1973-74, 1978-79
* Półfinalista Pucharu UEFA : 2005
Ostatnie mecze
10 listopada 2007
Palermo Napoli 2 : 1
4 listopada 2007
Genoa Palermo 3 : 3
31 października 2007
Palermo Parma 1 : 1
Aktualna sytuacja w tabeli:
3. Juventus
...
7. Palermo
Najlepsi strzelcy drużyn:
1. Trezeguet (Juventus) 10
...
8. Amauri (Palermo) 5
mecz na żywo w TV:
Al Jazeera Sport +1
Boom Sport One
C+ Fútbol
C+ Sport 1 (D/F/N only)
C+ Sport 2 (Poland)
DigitAlb SuperSport 1
ESPN Latin America
Fox Soccer Channel
Kanal 24
Kohavision TV
La 7 Cartapiú A
Mediaset Premium 1
RAI International 3 Africa
RTR Sport
Sky Calcio 1
Sky Sport Italia 1
Sky Sport Italia 16:9
Sky Sport Italia HD1
Sport 1 (Hun)
Sport 1 (Ned)
Sport 2 (Ukr)
SuperSport 5 [ZA]
SuperSport 7 [Hellas]
TV Avala
TV4 Sport
Przewidywane składy

źródła: www.juvepoland.com , www.seriea.pl , www.liveonsat.com , www.ilpalermocalcio.it , www.wikipedia.pl , www.gazzetta.it
wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki :-D
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2007, 10:28 przez tabo89, łącznie zmieniany 5 razy.
- alex_KiNiO
- Juventino
Najbardziej bedzie brakowało Chielliniego. I dobrze, że Alex wyjdzie w podstawowym składzie, co mnie bardzo cieszy. Co do meczu to będzie to napewno bardzo trudne spotkanie.
Mam nadzieje, że przynajmniej sędziowie się dobrze spiszą i wtedy 3 ptk powinny zostać w Turynie.
POzDRO
Mam nadzieje, że przynajmniej sędziowie się dobrze spiszą i wtedy 3 ptk powinny zostać w Turynie.
POzDRO
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Monte Cristo
- Juventino
Gratuluje orientacji.alex_KiNiO pisze:Najbardziej bedzie brakowało Chielliniego. I dobrze, że Alex wyjdzie w podstawowym składzie, co mnie bardzo cieszy. Co do meczu to będzie to napewno bardzo trudne spotkanie.
POzDRO
Co do meczu to ciesze sie ze Alex bedzie gral, mam nadzieje ze sie odblokuje. Mysle ze Trezeguet cos ustrzeli.
I mam wielka nadzieje na to ze wkoncu NEDVED cos zagra, bo jak narazie gral piach.
I jeszcze jedno - Nocerino - Wtf? Gdzie Tiago?
- Kryształ
- Juventino
Palermo jest nieprzewidywalne, raz mogą zagrać naprawde dobre spotkanie a raz całkowita kiche. Widać jednak, że się mocno mobilizują i z pewnością będzie to ciężki mecz. Mimo wszystko wierze w nasza wygraną.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak wcześniejsze mecze była pod znakiem naszej wygrany (zremisowaliśmy z Parma Przegraliśmy z Napoli) tak ten mecz jest raczej na remis
Ale myślę żę wygramy ustrzelą coś:
Tiago lub Zanetti lub Camor
Treze lub DP lub Iaquinta
A wynik będzie 2:1 dla nas

Tiago lub Zanetti lub Camor
Treze lub DP lub Iaquinta
A wynik będzie 2:1 dla nas

- Conrad JUVE
- Juventino
a czemu nie zagra Chiellini wiem ze moze byc zmeczony po meczu repry ale chyba zagra pare minut ??
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
A ja jesli sie nie myle to Chiellini otrzymal czerwona kartke w ostatnim meczu z Parma... :?Rafek pisze:Jeśli się nie mylę, to Chellini ma nadmiar żółtych kartek i musi pauzować.Conrad JUVE pisze:a czemu nie zagra Chiellini wiem ze moze byc zmeczony po meczu repry ale chyba zagra pare minut ??
- darek
- Juventino
No ten mecz już trzeba wygrać. Nie może być remisu a tym bardziej przegranej. Mecz na pewno łatwy nie będzie, ale trzeba walczyć i wywalczyć te 3 pkt. które jak wiadomo są nam bardzo potrzebne. Trochę niepokoi mnie brak Chielliniego, szefa obrony...Mam nadzieję że nasza obrona pokaże się z dobrej strony. Liczę na 2-0 i sprawiedliwe sędziowanie 

- Conrad JUVE
- Juventino
kurde jak moglem zapomniec :doh: ehhRadek_88 pisze:A ja jesli sie nie myle to Chiellini otrzymal czerwona kartke w ostatnim meczu z Parma... :?Rafek pisze:Jeśli się nie mylę, to Chellini ma nadmiar żółtych kartek i musi pauzować.Conrad JUVE pisze:a czemu nie zagra Chiellini wiem ze moze byc zmeczony po meczu repry ale chyba zagra pare minut ??
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- stahoo
- Juventino
Na pewno dobrze by było wygrać, ale Palermo to rywal z wyższej półki. Akurat z tą drużyną Juventus może stracic punkty... chociaż w obecnej sytuacji nie ejst to wskazane :roll:darek13 pisze:No ten mecz już trzeba wygrać. Nie może być remisu a tym bardziej przegranej.
A mnie bardzo niepokoi. Ciekawe jak bedzie wygladać nasza obrona bez Giorgio...Trochę niepokoi mnie brak Chielliniego, szefa obrony...
- Franz del Torino
- Juventino
Trzeba wygrać, bo konkurenci tylko czychają na naszą porażkę by nas prześcignąć w tabeli.
''Czas jest względny, ale czasy są bezwzględne'' - Ferdynand K.
- juveluck
- Juventino
Conrad JUVE pisze:a czemu nie zagra Chiellini wiem ze moze byc zmeczony po meczu repry ale chyba zagra pare minut ??
Widać śledzimy mecze Juve na bieżąco...Rafek pisze:Jeśli się nie mylę, to Chellini ma nadmiar żółtych kartek i musi pauzować.Conrad JUVE pisze:a czemu nie zagra Chiellini wiem ze moze byc zmeczony po meczu repry ale chyba zagra pare minut ??

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!