Alex_Legend_Juventus by alex_KiNiO

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2007, 19:04

Witam! Mam do zaprezentowania kompilacje o Del Piero. Jest to moja pierwsza kompilacja, więc prosze o wasze oceny i sugestie poprawek. Kompilacja jest na youtube.com, ale (po wprowadzeniu ewentualnych poprawek) wrzuce ją na serwer. Pozdrawiam i zachęcam do oglądania.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
k0sa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2007, 19:17

Całkiem przyzwoita. tylko muzyczka mi się nie podoba:>

Mamlak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 listopada 2007, 19:36

wlasnie muzyka bardzo mi sie podoba tylko moim skromyn zdaniem ta kompilacja jest za bardzo monotematyczna, nie ma takich naglych przeskokow ktore powoduja taka swiezosc dla widza

,,Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - Mark Twain
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2007, 19:51

jak dla mnie za duzo "cieszynek" Alexa, za mało trików. I muzyka mi sie nie podoba, ale to akurat kwestia gustu :wink:

Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2007, 21:36

Ładne. Mnie się podoba bynajmniej. Muzyczka taka co prawda hmm inna;) Ale w sumie dobrze, bo właśnie dlatego jest ciekawie. Druga część tylko mi coś nie pasuje, jednak ogólnie jest OK. Rzeczywiście może troszkę za dużo tych scenek gdzie Alex celebruje gole, za to super są niektóre ujęcia, gdzie zdobywa fantastyczne gole:]

Jeśli mam wystawić oceny, jak często czynią użytkownicy przy takich okazjach to (biorąc pod uwagę, że to Twoja pierwsza) 7/ 10.

Powodzenia dalej! Forza!! :wink: :wink:

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2007, 21:38

Jak na pierwszą kompilacje to całkiem dobra. Tylko ta muzyka taka nijaka. Mógłbyś ją zmienić na jakąś inną. Powodzenia!

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Barton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2007, 22:02

Czytając, że to Twoja pierwsza kompilacja spodziewałem się czegoś słabego ale jednak zostałem mile rozczarowany. Kompilacja całkiem fajna. Ale jeśli chodzi o mnie to zamieniłbym kolejność w tytule na Juventus Legend, jakoś tak lepiej brzmi :lol: Nie rozumiem także dlaczego tyle osób czepia się muzyki, która wcale nie jest zła. Dla mnie błąd polegał na tym, że muzyka szła swoim tempem a kompilacja swoim. Powinno to być bardziej zsynchronizowane, oczywiście to wymaga dużego wysiłku i wyczucia, a zważając na to, że to jest kompilacja numer jeden tego autora to niedociągnięcia można mu wybaczyć... Od konkretnej oceny się na razie powstrzymam i czekam na następne prace, jak jeszcze poćwiczysz :smile:

Alexd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2007, 22:48

Praca bardzo fajna tyle, że ta muzyka za bardzo przebojowa :D
Rzeczywiście za dużo cieszynek w komplikacji. Jakby 50% tych cieszynek zamieniłbyś na triki, jakieś zagrania to by było już naprawde ładnie.
Ogólnie jak na pierwszą prace to wyszło pozytywnie.
Ocena 7/10

"Zaczynamy drugą połowę...Nasi tradycyjnie wyglądają lepiej od graczy Interu. Ale to cecha charakterystyczna każdego Bianconeriego."
Jimmy Fast

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2007, 23:43

szkoda że nie wybrałeś sobie innego tematu, bo kompilacji o alexie było już full! ale nawet mi się podobało:)

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2007, 02:18

...underneath your clothes... :-D Milosc fanow Alexa jest naprawde wieksza niz sie spodziewalem :-D

Co do samej kompilacji to jak na pierwszy raz OK. Mozna miec duzo zastrzezen, ale sa one spowodowane glownie malym doswiadczeniem kompilatora. Jesli moge udzielic Ci wskazowek to przede wszystkim sprobuj pobawic sie jeszcze w WMM zeby nabrac doswiadczenia i jak najszybciej przerzuc sie na Sony Vegasa.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
ODPOWIEDZ