Serie A (12): Parma 2-2 JUVENTUS
- hijjawi
- Juventino

Parma vs Juventus: Buffon saves a one on one chance for Parma
http://www.d1g.com/video/show/?id=1522278
Parma vs Juventus: Penalty for Parma and Gasbarroni scores
http://www.d1g.com/video/show/?id=1522285
- paruf
- Juventino
Moim zdaniem zła decyzja arbitra, karny znowu trochę z kapelusza. Mówiąc znowu wiadome co mam na myśli. Ogólnie w tym sezonie to sporo już karnych przeciwko nam zostało podyktowanych? Policzył ktoś może ile? Myślę, że w tej statystyce to liderujemy w serie A 

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Zgrany przeze mnie karny i gol dla Parmy. Komentarz wloski
http://rapidshare.com/files/68974051/Pa ... ny_1-0.wmv
http://rapidshare.com/files/68974051/Pa ... ny_1-0.wmv
- Alexd
- Juventino
Ech szkoda 1 połowy. Strasznie słabo grają nasi
Miejmy nadzieje, że przed 2 częscią gry nasi wypiją sobie wiadro energi 

"Zaczynamy drugą połowę...Nasi tradycyjnie wyglądają lepiej od graczy Interu. Ale to cecha charakterystyczna każdego Bianconeriego."
- hijjawi
- Juventino
- hijjawi
- Juventino
- hijjawi
- Juventino

Parma vs Juventus: 1st goal for Juve by Legro
http://www.d1g.com/video/show/?id=1522388
Parma vs Juventus: 2nd goal for Juve by Iquinta
http://www.d1g.com/video/show/1522399
Parma vs Juventus: disallowed goal for no reason for Juve
http://www.d1g.com/video/show/?id=1522412
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Kolego hijjawi to jest forum. Wszystkie Twoje posty można zebrać w jeden, który będzie miał ten sam sens, a to nie czat (swoją drogą, gdzie ja to kiedyś słyszałem...).
Co do meczu. Nie oglądałem, więc o grze się nie wypowiem. Widziałem starcie Chielliniego i czerowną kartkę. Czy słuszna? Trudno mi powiedzieć. Dał się sprowokować, ale zadownik Parmy nie został bez winy i dla niego czerowna kartka zasłużenie.
Wynik cieczy tylko dlatego, że z 0-2 wyszliśmy na 2-2. Trzeba zastanowić się co było źle, że musieliśmy się bronić i odrabiać straty.
Forza Juve!
Co do meczu. Nie oglądałem, więc o grze się nie wypowiem. Widziałem starcie Chielliniego i czerowną kartkę. Czy słuszna? Trudno mi powiedzieć. Dał się sprowokować, ale zadownik Parmy nie został bez winy i dla niego czerowna kartka zasłużenie.
Wynik cieczy tylko dlatego, że z 0-2 wyszliśmy na 2-2. Trzeba zastanowić się co było źle, że musieliśmy się bronić i odrabiać straty.
Forza Juve!
- peste
- Juventino
Znowu nas okradli
Bramka VI jak najbardziej prawidlowa :!: Czy nie ma juz normalnych sedziow. Co do karnego to trudno mi cos powedziec, co nie zmienia faktu ze to chyba juz 6 w tym sezonie. Jak tak dalej pojdzie to bedzie to rekord nie do pobicia :doh:
BTW. Ranieri powinien obejrzec wszystkie mecze i porownac 1 i 2 polowy. Moze wtedy zobaczy, jaka jest roznica miedzy tymi ktorych sadza na lawie a tymi co graja od 1 min

BTW. Ranieri powinien obejrzec wszystkie mecze i porownac 1 i 2 polowy. Moze wtedy zobaczy, jaka jest roznica miedzy tymi ktorych sadza na lawie a tymi co graja od 1 min

- Bobeknaklo
- Juventino
Ja wierzylem do konca przy trzeciej bramce mama wparowała do pokoku i mnie uciszała a ja byłem w szkou dlaczego sedzia nie uznal bramki. Komentator angielski tez, kilkakrotnie weryfikowal to na powtorkach ale tez nie dojrazl tam niczego nie zgodnego z przepisami 
Sam mecz był świetny! Dużo emocji, 3 cz. kartki Oblężenie Juve i groźne kontry Parmy

Sam mecz był świetny! Dużo emocji, 3 cz. kartki Oblężenie Juve i groźne kontry Parmy
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2007, 17:37 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Giacobbneri
- Juventino
No cóż ja oglądałem całe to spotkanie ( nawet robiłem relacje na czacie , hehe - swoją drogą sorry że robiłem to nie składnie ale nie mam doświadczenia w relacjonowaniu
) i muszę powiedzieć , że mecz miał dwie odsłony . Do stanu 2-0 Parma dominowała i Juve praktycznie nic nie grało do tego po strzeleniu pierwszego gola przez naszych . Wtedy nasi zaczęli grać lepiej , składniej i na prawdę szkoda że nie wygraliśmy . Ale po kolei .
nuda
1 gol - karny . Wielu sędziów by tego nie odgwizdało. Moim zdaniem tam karnego nie było , ale jak mówię nie była to sytuacja jednoznaczna .
nuda
2 gol - typowa zabawa naszych w polu karnym . Od razu przypomniał mi się gol Gurgano . Grygera i Criscito jakby się bali nawet zablokować strzał / dośrodkowanie . Ok to jest pole karne ale na litość Boską , przecież nie można nic nie robić . Tego gola powinno nie być
Potem był okres przejściowy . Parma próbowała kontrować i nas dobić , my rzuciliśmy się do ataku ale robiliśmy to nieskutecznie i nie składnie . Ale zmiany Tiago i Hasana wniosły sporo ożywienia . Potem już było tylko lepiej. Fantastycznie wykonywane stałe fragmenty i gole Legro i Iaquinty. No właśnie może ktoś mi powiedzieć czemu sędzie nie uznał tego 3 gola ? Ja tam niczego się nie dopatrzyłem , ale prowadziłem relację , emocje i może mi coś uciekło .
Reasumując szkoda , że nie wygraliśmy tego meczu bo po bardzo słabej pierwszej godzinie pokazaliśmy , że można grać dobrze . Niestety ponownie sędzia , który prowadzi nam mecze nie staje na wysokości zadania . Ta 3 czerwona kartka dla Coly'iego też nie wiem skąd . Jeśli tam w ogóle był faul to co najwyżej na żółta . A potem ten nieuznany gol VI .
Widać jednak , że aby Juventus grał dobrze to musimy niestety zrezygnować z gry Del Piero , Nocerino i Nedveda ( choć w tym meczu nie grał
) którzy tylko hamują naszą grę i notują mnóstwo strat . Iaquinta , Tiago i Palladino po tym meczu na stałe powinni zadomowić się w pierwszej jedenastce . Criscito i Grygera też moim zdaniem powinni oddać pole Molinaro i Hasanowi , bo jak oni są na boisku to potrafią się włączać do akcji ofensywnych co Zdenkowi i młodemu nie wychodzi najlepiej . A wcale nie są lepsi w obronie co pokazali choćby dzisiaj ...

nuda
1 gol - karny . Wielu sędziów by tego nie odgwizdało. Moim zdaniem tam karnego nie było , ale jak mówię nie była to sytuacja jednoznaczna .
nuda
2 gol - typowa zabawa naszych w polu karnym . Od razu przypomniał mi się gol Gurgano . Grygera i Criscito jakby się bali nawet zablokować strzał / dośrodkowanie . Ok to jest pole karne ale na litość Boską , przecież nie można nic nie robić . Tego gola powinno nie być
Potem był okres przejściowy . Parma próbowała kontrować i nas dobić , my rzuciliśmy się do ataku ale robiliśmy to nieskutecznie i nie składnie . Ale zmiany Tiago i Hasana wniosły sporo ożywienia . Potem już było tylko lepiej. Fantastycznie wykonywane stałe fragmenty i gole Legro i Iaquinty. No właśnie może ktoś mi powiedzieć czemu sędzie nie uznał tego 3 gola ? Ja tam niczego się nie dopatrzyłem , ale prowadziłem relację , emocje i może mi coś uciekło .
Reasumując szkoda , że nie wygraliśmy tego meczu bo po bardzo słabej pierwszej godzinie pokazaliśmy , że można grać dobrze . Niestety ponownie sędzia , który prowadzi nam mecze nie staje na wysokości zadania . Ta 3 czerwona kartka dla Coly'iego też nie wiem skąd . Jeśli tam w ogóle był faul to co najwyżej na żółta . A potem ten nieuznany gol VI .
Widać jednak , że aby Juventus grał dobrze to musimy niestety zrezygnować z gry Del Piero , Nocerino i Nedveda ( choć w tym meczu nie grał

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Bosz... Ranieri... co za czlowiek...
Powinien mu ktos wbic mlotkiem do łba nazwiska Salihamidzic, Iaquinta i Tiago bo jak widac czas plynie, sytuaje sie powtarzaja, my tracimy punkty a ten trener bez historii ciagle swoje.
Powinien mu ktos wbic mlotkiem do łba nazwiska Salihamidzic, Iaquinta i Tiago bo jak widac czas plynie, sytuaje sie powtarzaja, my tracimy punkty a ten trener bez historii ciagle swoje.
calma calma
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Juve w tym sezonie straciło 13 bramek w tym 6 z karnych. Oto mój komentarz... 46%z karnych ;/ Jestem niesamowicie wściekły z powodu tego remisu!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2007, 17:41 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 2 razy.