Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Alexa Del Piero
- Juventino
Możesz tez spróbować knoppixa.mesju pisze:Spróbuj z Ubuntu. Ustawiasz rozruch na cd i cieszysz się Linuxem
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Wujekk
- Juventino
witam
mam prosbe... ma ktos z was moze w dobrej jakosci i rozdzielczosci reklame New Holland z Juventusem?
chodzi mi o ten obrazek na ktorym jest logo Juve wyorane w ziemi i wykoszone w trawie przez maszyny NH
z gory dzieki
mam prosbe... ma ktos z was moze w dobrej jakosci i rozdzielczosci reklame New Holland z Juventusem?
chodzi mi o ten obrazek na ktorym jest logo Juve wyorane w ziemi i wykoszone w trawie przez maszyny NH
z gory dzieki
- Łukasz
- Juventino
"Kochaj i rób co chcesz"tabo89 pisze:moze mi ktoś przypomniec z jakiego filmu pochodzi ten cytat bo nie moge sobie za nic przypomniecPytał się Ciebie o coś ktoś kiedyś coś
- DamKam
- Juventino
Sorry jeżeli te pytanie już gdzieś padło na forum, ale nie mam czasu szukać. Czy ktoś z Was wie jak ściągać pliki audio z wrzuta.pl
Bo słyszałem, że jest taka możliwość, ale kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź
EDIT:
Aha, i jeszcze jedno- czy ktoś z Was zna program do ściągania plików z YouTube. Ale oprócz VDownloadera i YouTube Grabbera. Bo te programy mam, ale już nie idzie z nich ściągać :doh:

EDIT:
Aha, i jeszcze jedno- czy ktoś z Was zna program do ściągania plików z YouTube. Ale oprócz VDownloadera i YouTube Grabbera. Bo te programy mam, ale już nie idzie z nich ściągać :doh:
- Pilatto
- Juventino
witam
widze ze znacie tu odpowiedzi na wiele pytan
od jakiegos dłuższego czasu szukam piosenki, ale nie wiem kto ją wykonuje i jaki ma tytuł
Można ją usłyszeć w reklamie TELE 2 a leci tak: "Good morning, good morning..."
Pomozcie nowemu koledze, proszę...
widze ze znacie tu odpowiedzi na wiele pytan

od jakiegos dłuższego czasu szukam piosenki, ale nie wiem kto ją wykonuje i jaki ma tytuł

Można ją usłyszeć w reklamie TELE 2 a leci tak: "Good morning, good morning..."

Pomozcie nowemu koledze, proszę...
- Abi
- Juventino
- Trunxik
- Juventino
mam pytanie...
czy w tej ankiecie dobrze mysle i pytanie brzmi: kogo najchetniej Wlosi chcieli by wylosowac na Euro 2008 ? czy odwrotnie ? kogo sie boja ?
http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/vot ... aggio=1504
czy w tej ankiecie dobrze mysle i pytanie brzmi: kogo najchetniej Wlosi chcieli by wylosowac na Euro 2008 ? czy odwrotnie ? kogo sie boja ?
http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/vot ... aggio=1504

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja mam takie może niecodzienne pytanie. Od wczoraj posiadam koszulke z autografami wszystkich siatkarzy Reprezentacji Polski (grających w MŚ 06), R. Lozano i A. Świderka. Nie orientuje się ktoś jaką ta koszulka na wartość w pieniądzu (bo dla kibica jest oczywiście bezcenna...)?
- Łukasz
- Juventino
Czy pamiętacie piosnkę z lat 90-tych, w której teledysku wokalistka wyśpiewywała tekst bujając się na huśtawce w cylindrze a'la Slash? Cóż za zespół wykonywał ów utwór? Jak się nazywa ten kawałek. Z góry dziękuję!
Dobra, już wiem.
4 non blondes - "What's up"
Dobra, już wiem.
4 non blondes - "What's up"
- mati888
- Juventino
też mam pytanie związane z muzyką, ale Juventusową... mianowicie...znalazłem na youtubie taki składak...
ale...pierwsza piosenka, to, oczywiście, nasz hymn, ostatnia jest w dziale "download", a druga? Podoba mi się, a za Chiny nie mogę jej znaleźć...
ale...pierwsza piosenka, to, oczywiście, nasz hymn, ostatnia jest w dziale "download", a druga? Podoba mi się, a za Chiny nie mogę jej znaleźć...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'