Serie A (11): JUVENTUS 1-1 Inter
- Mati
- Juventino
Juveluck Twoje posty zawsze były dosyć kontrowersyjne, ale cóż, zazwyczaj zgadzałem się z nimi w stu procentach.Dziś jednak z tym ubojem świń mocno mnie zaskoczyłeś.Podziwiam Twoje zaangażowanie w rozwój polskiego FunClubu Juve i Twoją wiedzę, na temat naszego ukochanego klubu, ale mam inny pogląd na kibiców innych drużyn, i wydaje mi się że przesadzasz. Na szczęście moje zdanie nie ma dla Ciebie znaczenia, więc nie obrazisz sie na mnie zapewne
.
Warto dodać że jakby nie patrzeć do ostrych słów tutaj zostałeś sprowokowany.

Warto dodać że jakby nie patrzeć do ostrych słów tutaj zostałeś sprowokowany.
- alex_pl
- Juventino
Ibra_fan a Tobie o co chodzi?
Każdy ma prawo nie lubić kogoś za to że kibicuje innemu klubowi- bez względu na wszystko, co Ci do tego? mam prawo nie lubić czy nienawidzić kibiców innych drużyn, jak spotkam na ulicy to nie mam ich zamiaru oczywiście bić lub coś podobnego, ale chodzi o jedną kwestię, nie mam ochoty się z nimi zadawać ani ich oglądać,i to tak trudno Ci zrozumieć? to moja sprawa czyż nie?
EDIT: Ibra_fan jak już mówiłem- moja sprawa kogo szanuje..
Każdy ma prawo nie lubić kogoś za to że kibicuje innemu klubowi- bez względu na wszystko, co Ci do tego? mam prawo nie lubić czy nienawidzić kibiców innych drużyn, jak spotkam na ulicy to nie mam ich zamiaru oczywiście bić lub coś podobnego, ale chodzi o jedną kwestię, nie mam ochoty się z nimi zadawać ani ich oglądać,i to tak trudno Ci zrozumieć? to moja sprawa czyż nie?
EDIT: Ibra_fan jak już mówiłem- moja sprawa kogo szanuje..
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007, 18:56 przez alex_pl, łącznie zmieniany 2 razy.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- Monte Cristo
- Juventino
Wybacz, moj blad ^^Dragon pisze:A myślałem, że to to samoIbra_fan pisze: Zupelnie zero szacunku i respektu do wlasnych opinni...
A zeby off topu nie bylo:
Jestescie tak bardzo pewnie (wy = interisci) ze wygracie z nami na San Siro bo zremisowalismy u nas. A gdyby bylo tak ze w sobote gralismy na waszym stadionie, i bysmy zremisowali to byscie juz rozpaczali nad przegrana z nami w Turynie?
EDIT: UP@
Oczywiscie - Nie lub ich.
Ale respekt sie nalezy kazdemu, nie zaleznie od tego czy kibicuje Interowi, Milanowi czy Juventusowi.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Masz do tego prawo.Ibra_fan pisze:Juveluck i szczypek@
Wstydze sie za takich kibicow, nie nie za takich kibicow, za takich ludzi.
Przed zdaniem nie widzę wyrażenia "moim zdaniem". :roll:Ibra_fan pisze:Wszyscy sa warci tylko samo a nie ''Jestes kibicem interu, powies sie!!!!!!!!!!!1111111razrazrazraz''.
Moi rodzice nie interesują się piłką nożną, dlatego nie obawiam się o ich poglądy w tej kwesti. Słowo o Hitlerze... Jeśli to ma być porównanie do mojej osoby to jest ona bynajmniej śmieszne.Ibra_fan pisze:To tak samo jak Hitler mowil o zydzi to sa gorsi ludzie etc. Jesli sie dowiesz ze twoja matka jest kibicem Milany, Interu, Romy czy innego shitu to tez bedziez mowic ze jej nienawidzisz i jest niczego warta?
Powinieneś dodać, to zależy jakim jest człowiekiem. :roll:Ibra_fan pisze:Ale respekt sie nalezy kazdemu, nie zaleznie od tego czy kibicuje Interowi, Milanowi czy Juventusowi.
- Tobias_10
- Juventino
Masz racje nie wszyscy co nie lubią Juve czy innego kluby to muszą być idiotami w szkole mam 8 kibiców Barcy 2 Manchesteru United i 1 fana Milanu ale umiem się z nimi dogadać a nie od razu przekreślać ich dlatego że lubią inny klub niż jaIbra_fan pisze:Juveluck i szczypek@
Wstydze sie za takich kibicow, nie nie za takich kibicow, za takich ludzi.
Wszyscy sa warci tylko samo a nie ''Jestes kibicem interu, powies sie!!!!!!!!!!!1111111razrazrazraz''.
To tak samo jak Hitler mowil o zydzi to sa gorsi ludzie etc. Jesli sie dowiesz ze twoja matka jest kibicem Milany, Interu, Romy czy innego shitu to tez bedziez mowic ze jej nienawidzisz i jest niczego warta?
Czyli ze waszym zdaniem WSZYSCY ktorzy nie kibicuja Juve to sa paly, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?
Zupelnie zero szacunku i respektu do wlasnych opinni...
Wstydzę się za takich kibiców Juve którzy piszą tylko jesteś kibicem Interu won.Fakt że mają swoje forum ale też czasami mi nudno gadać tylko o Juventusie wśród swoich, tylko też czasami wejdę na stronę Man Utd,Barcy itd.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
I tyle uczniów w Twojej szkole?Tobias_10 pisze:Masz racje nie wszyscy co nie lubią Juve czy innego kluby to muszą być idiotami w szkole mam 8 kibiców Barcy 2 Manchesteru United i 1 fana Milanu ale umiem się z nimi dogadać a nie od razu przekreślać ich dlatego że lubią inny klub niż ja
Ja w szkolnej ławce siedziałem kilka dobrych lat z kibicem najpierw Barcelony a później Manchesteru United. On żyje, ja żyje - jest dobrze?
A jak chcesz rozmawiać o Juventusie z fanem Interu? Tutaj nie chodzi o sam byt, ale o to, co on niesie za sobą. Dla mnie po prostu komentarze ze strony kibiców klubu z Mediolanu są zbędne.Tobias_10 pisze:Wstydzę się za takich kibiców Juve którzy piszą tylko jesteś kibicem Interu won.Fakt że mają swoje forum ale też czasami mi nudno gadać tylko o Juventusie wśród swoich, tylko też czasami wejdę na stronę Man Utd,Barcy itd.
- Ein
- Juventino
Ibra_fan uważam ,że niepotrzebnie się włączasz do rozmowy między Juveluckiem , Szczypkiem a *...* interistami. Ich spawa, póki co śmieszą mnie niektóre kwestie tej rozmowy, jednak uważam ,że racje mają "nasi".
:lol:
A co do meczu. Oglądałem go z fajną osobą więc nie mogę narzekać , cieszy wynik jednak mogło być lepiej ... oj nie przecież to inter strzelił bramkę ze spalonego , jak mogłem zapomnieć :lol:

:rotfl:mati__________ pisze:JPodziwiam Twoje zaangażowanie w rozwój polskiego FunClubu Juve
Idź na Polską stronę interu , im też się nudzi gadać tylko o interze wśród swoichTobias_10 pisze:ale też czasami mi nudno gadać tylko o Juventusie wśród swoich, tylko też czasami wejdę na stronę Man Utd,Barcy itd.
:lol:
A co do meczu. Oglądałem go z fajną osobą więc nie mogę narzekać , cieszy wynik jednak mogło być lepiej ... oj nie przecież to inter strzelił bramkę ze spalonego , jak mogłem zapomnieć :lol:
Wpadkaklsmkr pisze: juveluckowi rzeczywiście doradziłbym rozmowę z lekarzem, ale trochę innej specjalizacji niż internista

Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007, 21:54 przez Ein, łącznie zmieniany 2 razy.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Monte Cristo
- Juventino
Musialem tutaj dodac swoje 5 groszy.Ein pisze:Ibra_fan uważam ,że niepotrzebnie się włączasz do rozmowy między Juveluckiem , Szczypkiem a *...* internistami. Ich spawa, póki co śmieszą mnie niektóre kwestie tej rozmowy, jednak uważam ,że racje mają "nasi".
Nie znosze gdy ktos sie uwaza za lepszy od kogos z powodu tego ze kibicuje tej, a nie tamtej druzynie. Tak samo jakbys uwazal sie za wiecej wartego od kogos innego bo jestes bialy, a on czarny, tak samo jakbys uwazal ze ktos jest od ciebie mniej warty bo jest Francuzem a ty Polakiem, jakbys uwazal ze jestes od kogos lepszy bo on jest Muzulmanem, a ty Chrzescijanem bo jaki to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> moze wierzyc w jakiegos Allaha? Takich to trzeba tepic, bo przecierz tylko kompletni psychole i ulomy moga miec inne zdanie niz ty? Nie to ze lubie Inter - naprawde nie (Zlatana chodziaz podziwiam.). Ale rzygac mi sie chce gdy czytam takie wypowiedzi zupelnie bez szacunku.
- klsmkr
- Interista
juveluckowi rzeczywiście doradziłbym rozmowę z lekarzem, ale trochę innej specjalizacji niż internistaEin pisze:Ibra_fan uważam ,że niepotrzebnie się włączasz do rozmowy między Juveluckiem , Szczypkiem a *...* internistami.
- juveluck
- Juventino
Pewnie do tego samego "pedagoga" co już któregoś z nas chciał jeden z twoich kolegów wysyłać :lol:klsmkr pisze:juveluckowi rzeczywiście doradziłbym rozmowę z lekarzem, ale trochę innej specjalizacji niż internistaEin pisze:Ibra_fan uważam ,że niepotrzebnie się włączasz do rozmowy między Juveluckiem , Szczypkiem a *...* internistami.
Swoją drogą widzę, że dla niektórych interistów od ich własnego meczu w ponoć priorytetowej w tym sezonie Lidze Mistrzów ciekawsze jest popisanie na forum Juventusu :lol: żenada. Choć właściwie czego się dziwie, skoro nawet po wygranym Scudetto woleli pisać tu niż świętować tytuł. :lol:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- klsmkr
- Interista
Ja rozumiem, że mogłeś zapomnieć, jak wygląda Liga Mistrzów, ale w momencie wysłania mojego posta, na boisku w Mediolanie akurat kończyła sie przerwa :lol: No chyba, że nauka obsługi zegarka to dla ciebie dopiero melodia przyszłościjuveluck pisze:Swoją drogą widzę, że dla niektórych interistów od ich własnego meczu w ponoć priorytetowej w tym sezonie Lidze Mistrzów ciekawsze jest popisanie na forum Juventusu

EDIT:
Kiepski strzał. Wiedziałem, jakie zmiany przeprowadzi Mancini, bo widziałem, jak w pierwszej połowie rozgrzewają się Cruz i Solari.To trzeba było zastanawiać się nad zmianami jakie powienien wprowadzić Mancini...
PS. Nie przejmuj się, na pewno komuś kiedyś przygadasz.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007, 23:33 przez klsmkr, łącznie zmieniany 1 raz.
- bociu
- Juventino
To trzeba było zastanawiać się nad zmianami jakie powienien wprowadzić Mancini... Ale Juventus to taki magnetyczny klub, nawet was przyciąga.klsmkr pisze:Ja rozumiem, że mogłeś zapomnieć, jak wygląda Liga Mistrzów, ale w momencie wysłania mojego posta, na boisku w Mediolanie akurat kończyła sie przerwa :lol: No chyba, że nauka obsługi zegarka to dla ciebie dopiero melodia przyszłościjuveluck pisze:Swoją drogą widzę, że dla niektórych interistów od ich własnego meczu w ponoć priorytetowej w tym sezonie Lidze Mistrzów ciekawsze jest popisanie na forum Juventusu
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Tobias_10
- Juventino
Dla ciebie są zbędne według mnie urozmaicają trochę forum.To jest tak zwany różny punkt widzeniaszczypek pisze:I tyle uczniów w Twojej szkole?Tobias_10 pisze:Masz racje nie wszyscy co nie lubią Juve czy innego kluby to muszą być idiotami w szkole mam 8 kibiców Barcy 2 Manchesteru United i 1 fana Milanu ale umiem się z nimi dogadać a nie od razu przekreślać ich dlatego że lubią inny klub niż ja
Ja w szkolnej ławce siedziałem kilka dobrych lat z kibicem najpierw Barcelony a później Manchesteru United. On żyje, ja żyje - jest dobrze?
A jak chcesz rozmawiać o Juventusie z fanem Interu? Tutaj nie chodzi o sam byt, ale o to, co on niesie za sobą. Dla mnie po prostu komentarze ze strony kibiców klubu z Mediolanu są zbędne.Tobias_10 pisze:Wstydzę się za takich kibiców Juve którzy piszą tylko jesteś kibicem Interu won.Fakt że mają swoje forum ale też czasami mi nudno gadać tylko o Juventusie wśród swoich, tylko też czasami wejdę na stronę Man Utd,Barcy itd.
- white_wolv
- Juventino
Ja tam sie im nie dziwie tak bardzo. Kazdy chce od czasu do czasu pogadac z normalnymi ludzmi.
Co do meczu to jeszcze zachwycam sie uderzeniem Camoranesiego. Niby wpadlo po rykoszecie i niektorzy mogliby mowic ze szczesliwa bramka ale to nieprawda. Mauro uderzal technicznie w prawy dolny rog, chcial przepchnac pilke pod nogami obroncow. Majstersztyk ! Gdyby uderzyl na sile prawdopodobnie pilka odbilaby sie od Cambiasso i wyszla na rog. No i opanowanie Iaquinty. Swietna bramka naprawde.
Co do meczu to jeszcze zachwycam sie uderzeniem Camoranesiego. Niby wpadlo po rykoszecie i niektorzy mogliby mowic ze szczesliwa bramka ale to nieprawda. Mauro uderzal technicznie w prawy dolny rog, chcial przepchnac pilke pod nogami obroncow. Majstersztyk ! Gdyby uderzyl na sile prawdopodobnie pilka odbilaby sie od Cambiasso i wyszla na rog. No i opanowanie Iaquinty. Swietna bramka naprawde.