Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- nookie
- Juventino
Proszę o dopisanie mnie do listy 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- pinturicchio87
- Juventino
ja rozniez poprosze smycz... oczywiscie zaplace:) pozdrawiam Forza Juve!
Forza Juve & Alex!!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jasne, przeslij adres na pw to Ci jutro wysle smycz.Mateo21 pisze:na liście jest już ponad 100 chętnych może nadszedł czas na jakieś kolejne kroki ???
Po pierwsze primo kazdy widzi, ze jest juz ponad 100 osob, ja tez wbrew pozorom slepy nie jestem, wiec prosze o tym nie informowac teraz kazdy z osobna. Po drugie primo nigdy 100% osob, ktore sie wstepnie zglosily smyczy nie kupia. Po trzecie primo ultisimo smycze nie produkuja sie z dnia na dzien, a kolejne kroki zostaly juz podjete. Mam nadzieje niedlugo dostac wykonany profesjonalnie projekt od firmy i wtedy bedziemy znac dokladna cene jednej smyczy. Podam wtedy numer konta, na ktory przez 2 tygodnie bedzie mozna wplacac pieniadze. Kiedy juz tych pieniedzy dostane tyle zeby starczylo na probna smycz (150zl :!: :!: ), wtedy ja zamowie. Po zaakceptowaniu probnego modelu firma oddaje 100zl. Pozniej jak juz wszyscy wplaca skladam zamowienie i czekamy do 14 dni na wykonanie.
Cierpliwosci.
- Erazm
- Juventino
a więc nie wiadomo jeszcze w jakiej cenie będą smycze? może bym się zapisał, ale nie chciałbym później rezygnować więc chciałbym poznać jakies konkrety, jeśli wszystko było powiedziane na tych 16 stronach to sory ale nie mam chwilowo czasu czytać wszystkiego
- Radek_88
- Qualità Juventino
Cena wyjdzie na pewno ponizej 10zl...Erazm pisze:a więc nie wiadomo jeszcze w jakiej cenie będą smycze? może bym się zapisał, ale nie chciałbym później rezygnować więc chciałbym poznać jakies konkrety, jeśli wszystko było powiedziane na tych 16 stronach to sory ale nie mam chwilowo czasu czytać wszystkiego
Nie.Erazm pisze:w tych 10 zł liczysz także przesyłkę?
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2007, 22:09 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.