Serie A (11): JUVENTUS 1-1 Inter
- $urfer
- Juventino
Dzieki staryPelson pisze:Spróbuj:
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Juvepoland

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- Drugo ufficialmente
- Juventino
no a nie ?!

- Szwarou
- Juventino
no niestety
ale mecz raczej wyrownany jak na razie
miejmy nadzieje ze po polowie wyrownaja - chociazby dla widowiska
na naszcze szczescie w koncowce fatalnie spudlowal Ibra :]
forza
ale mecz raczej wyrownany jak na razie
miejmy nadzieje ze po polowie wyrownaja - chociazby dla widowiska

na naszcze szczescie w koncowce fatalnie spudlowal Ibra :]
forza
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2007, 21:29 przez Szwarou, łącznie zmieniany 1 raz.

- _JuVeNtUsEk_
- Juventino
Jadą nas jak chcą
Starczyła im jedna sytuacja dogodna i buM GOL!!.
A nam? Tyle oddanych strzałów i nic:/ Troszkę więcej prezycjii :evil:
Hmm myślę że w II połowie Juve się odgryzie i padną 3 gole mam takie przeczucie
Wynik 2-2 najbardziej dla mnie prawdopodobny Choć bardzo chcę żebyśmy zdobyli komplet pkt-ów.
No nic Juve !! Do boju
Pokażmy Interowi jak się gra Futbool Na wysokim poziomie Tak jak najlepsi Forza JUVE!! 
Hmm myślę że w II połowie Juve się odgryzie i padną 3 gole mam takie przeczucie

No nic Juve !! Do boju

- Tofciu#10
- Juventino
Szkoda strzałów Nedveda. Gdyby leciały w światło bramki, J. Cesar miałby pewnie problemy z obroną._JuVeNtUsEk_ pisze:Jadą nas jak chcą
Mam nadzieję, że 2. połowa przyniesie bramki i 3 punkty dla Juve.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dla mnie troche za mało gramy prospopadłych piłek, za dużo chcemy indywidualnie (stąd te strzały ponad bramką). Rzut wolny Alexa był już całkiem całkiem, ale nie możemy liczyć na takie okazje... Trzeba bardziej uruchomić środek pola (może robiąć zmiane za Nocerino - Tiago?) i grać więcej do Trezegueta. Będzie dobrze... Nadzieja umiera ostatnia
.
- Sanestis
- Juventino
Juve gra bardzo dobrze. W pierwszej połowie nieźle pokazał się Nocerino, Del Piero szarpie i drybluje jak młodzian, Palladino gra wyraźnie na prawej flance - widać jeszcze brak ogrania, bo czasami mu piłkę łatwo zabierają rywale.
Nedved strzela panu Bogu w okno.
Niestety bramkę strzelił Inter. Jest to w moim odczuciu spowodowane tym, że Juve stosuje pułapkę offside`ową i robili to dość skutecznie do 39min. Obrońcy poczuli się chyba zbyt pewni w tym taktycznym zagraniu i nie upilnowali dobrze Cruza. W jednej z kolejnych akcji podobnie było z Ibrahimovicem - pewnie to widzieliście na becie ;p - gdyby nie ślamazarne zachowanie napastnika który miał przed sobą tylko Buffona, to byłoby 2-0 czyli prawie po meczu.
Miejmy nadzieję, że w drugiej połowie Juventus przyciśnie i zdobędzie gole.
Nedved strzela panu Bogu w okno.
Niestety bramkę strzelił Inter. Jest to w moim odczuciu spowodowane tym, że Juve stosuje pułapkę offside`ową i robili to dość skutecznie do 39min. Obrońcy poczuli się chyba zbyt pewni w tym taktycznym zagraniu i nie upilnowali dobrze Cruza. W jednej z kolejnych akcji podobnie było z Ibrahimovicem - pewnie to widzieliście na becie ;p - gdyby nie ślamazarne zachowanie napastnika który miał przed sobą tylko Buffona, to byłoby 2-0 czyli prawie po meczu.
Miejmy nadzieję, że w drugiej połowie Juventus przyciśnie i zdobędzie gole.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2007, 21:40 przez Sanestis, łącznie zmieniany 3 razy.
- Vincitore
- Juventino
Szybko.
Obrona grała kapitalnie do momentu straty gola, świetne pułapki ofsajdowe, kilka pod rząd się udało ale nie rozumiem jak można było zostawić Cruza samego na 20 metrze (zresztą wiedziałem i byłem pewny że jak stracimy gola to strzeli nam go Cruz
). Obrona kiepsko, Nedved pierze po jupiterach, Nocerino prawie same straty, dużo walczył ale czasami bezproduktywnie, i musi uważać żeby drugiej żółtej nie dostać bo dostał już jedną i ma ochotę na drugą. Palladino i Zanetti nawet nieźle, szkoda tej sytuacji Cristiano w 5 minucie bo mogłobyć 1:0. Trezeguet nie dostaje podań więc nie miał jak się wykazać, Alex gra bardzo dobrze. Potrzeba zmian niestety. Za Nocerino ktoś z dwójki Tiago/Almiron a za Palladino który gra dobre spotkanie widziałbym Camoranesiego najchętniej.
NIE MOZEMY TEGO PRZEGRAC WIEC DO BOJU!
FORZA JUVE !!!
Obrona grała kapitalnie do momentu straty gola, świetne pułapki ofsajdowe, kilka pod rząd się udało ale nie rozumiem jak można było zostawić Cruza samego na 20 metrze (zresztą wiedziałem i byłem pewny że jak stracimy gola to strzeli nam go Cruz

NIE MOZEMY TEGO PRZEGRAC WIEC DO BOJU!
FORZA JUVE !!!
- Gotti
- Juventino
Ah...Taka bramka najbardziej kuje w serce. Inter gra piach, na nic się nie zanosi a tu gol z niczego. :doh: Szkoda, szkoda i szkoda, bo gramy lepiej i musimy w II połowie to udowodnić. Nedved jest do zmiany, irytuję mnie tymi strzałami z dystansu... :?
- Tharp
po cholere Iaquinta jak na boisku jest Treze i DP?
Nie ma mozliwosci zebysmy przegrali. Jeszcze strzelimy przynajmniej 2 gole.
Ten gol interu to tylko wypadek przy pracy, ogólnie nasza obrona calkiem niezle, z reszta ogolnie niezle idzie. Nasza przewaga na boisku w drugiej polowie odbije sie dwoma golami Treze.
Nie ma mozliwosci zebysmy przegrali. Jeszcze strzelimy przynajmniej 2 gole.
Ten gol interu to tylko wypadek przy pracy, ogólnie nasza obrona calkiem niezle, z reszta ogolnie niezle idzie. Nasza przewaga na boisku w drugiej polowie odbije sie dwoma golami Treze.