Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- juveluck
- Juventino
Ja za smycz z bykiem na pewno podziękuję, jak będę miał ochotę na wasze byczki to sobie uszyje od razu flagę.Radek_88 pisze:Zacytowales mnie.. Jezeli o mnie chodzi to szczerze mowiac byk na lewej stronie jest mi calkowicie obojetny, nie jestem jakims jego zagorzalym zwolennikiem. Na zlaczce, w centralnej czesci odpada, ale z lewej strony jestem w stanie go zaakceptowac. Jak chcesz to wybiore dla Ciebie taka smycz zebys byka mial ucietegojuveluck pisze:Czy wy poważnie myślicie o tym byku? Skąd wam się on w ogóle w głowach wziął? Może zrobicie te smycze jeszcze w bordowym kolorze...
Liczę, że projekt pozostanie taki jak w pierwszym poście tego tematu.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- -Lucas-
- Juventino
Z tego co Radek wcześniej pisał wynika, że takie komplikacje mogą wystąpić jedynie na lewej stronie.Slater pisze:-Lucas- pisze:Korona jest bo jestSlater pisze:To jest to tylko ta korona eh...Mogłbo by być cos lepszegoprzy zszywaniu smyczy może się okazać, że zostanie obcięta lub w ogóle jest nie będzie także nie przywiązywałbym do tego elementu szczególnej uwagi.
Skoro moze zostac obcięta korona to równie dobrze moze byc obcięta czesć napisu JUVENTUS
- Kamex22
- Juventino
nie bylo mnie pare dni i sie pogubilem
juz wybraliscie jakis projekt i czy jest jakas cenka czy nie?
wiem ze powinnienem sprawdzic ale po 6 godzinach w samochodzie taaaaaaaak mi sie nie chceeeeee musicie mi to wybaczyc 
EDIT: Co do byka to zgadzam sie z juveluckiem za bardzo kojarzyc sie bedzie z Torino. powinnismy wybrac cos bez takiego byczka
EDIT2: Dopiszcie mnie do listy

EDIT: Co do byka to zgadzam sie z juveluckiem za bardzo kojarzyc sie bedzie z Torino. powinnismy wybrac cos bez takiego byczka

EDIT2: Dopiszcie mnie do listy

Ostatnio zmieniony 03 listopada 2007, 20:03 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- darek
- Juventino
Wstępny projekt jest w pierwszym poście, a cena podobno zmieści się w 10zł.Kamex22 pisze:nie bylo mnie pare dni i sie pogubilemjuz wybraliscie jakis projekt i czy jest jakas cenka czy nie?
wiem ze powinnienem sprawdzic ale po 6 godzinach w samochodzie taaaaaaaak mi sie nie chceeeeee musicie mi to wybaczyc
EDIT:jednak już go nie ma, ale był...A projekt wstępny to chyba coś takiego.
- Karol_Juve
- Juventino
jak ktoś by sie nie zorientował to bym powiedział że to Torino:Pk0sa pisze:Cała smycz w barwach Juve, w herbach Juve. Kto pomyśli, że to może być wogóle byk Torino...?
jak coś to ja sie na to może pisze!
jutro będę wiedział czy napewno

Ostatnio zmieniony 03 listopada 2007, 21:34 przez Karol_Juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- swiergot
- Juventino
Jeżeli chodzi Ci o długość, to zmierzyłem jedną smycz i w ten sposób doszedłem do takich proporcji.Radek_88 pisze:Szkoda, ze nie tworzyles na wzorze, ktory dalem do projektowania, wiedzialbys, ze tyle napisow na prawej stronie sie po prostu nie zmiesci. No chyba, ze bylyby napisane bardzo mala czcionka. Wiec trzeba sie zdecydowac na konkretny napis (nie wszystkie), chyba, ze smycz ma nam zwisac do kolan.
Jak już napisałem Ci na PW, druga strona jest i tak mało widoczna, na pierwszej stronie nie ma odniesienia do JP ani czasu, a drugą stronę można potraktować po prostu jako ciekawostkę.Radek_88 pisze:Smycz ma byc, ze tak powiem ponadczasowa, nie jest robiona z okazji 110 urodzin JUVE i 10 JUVEPOLAND.
Tak się składa, że ten byk jest dosłownie wyjęty żywcem z herbu Juve :-Djuveluck pisze:Byk na złączce jak żywcem wyjęty z jakiejś flagi torino... :?