Camor zagrał dobrze!!!!
- JUVEFANE_10
- Juventino
Camoranesi zagrał bardzo dobre spotkanie z Milanem.Chodź wszedł z ławki rezerwowych był jednym z lepszych zawodników na boisku.Grał dużo lepiej niż Alex.Co o tym sądzicie zostanie czy nie?
JESTEM OSZUSTEM
- booyak
- Juventino
Moze i zagrał dobrze ale nie zasługuje na zajęcie mioejsce Alexa ... tak wogóle to nie ma o cyzm mówić Ale jest najlepszy i tyle a Camor powinien zostać bo jak powiedział Lippi "Sezon jest długi a my potrzebujemy wyrównanej, 25-osobowej kadry..."
- - Bartek -
- Juventino
Jakie miejsce Alexa...? Przeciez oni graja na roznych pozycjach. To porownanie bylo przypadkowe. Mam nadzieje ze po meczu z Milanem zamilkna wreszcie przeciwnicy Camora. Bez niego nie byloby akcji dzieki ktorej Treze wyrownal.
- Ravanelli
- Juventino
Mauro Camoranesi jest nieco chimerycznym graczem, ale bardzo dobrym zawodnikiem. Potrafi doskonale dośrodkować, lub przebiec kilkadziesiąt metrów po boisku. To udowodnił w meczu z AC Milanem. Co 2 mecz zdarza się mu zagrać bardzo dobrze, a ogólnie to warto na niego stawiać, choć lepiej się sprawdza w roli dżokera.
Fabrizio Ravanelli is the king of Juve
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
NAJLEPSZE FORUM JUVE!
Juve, Juve cara gloriosa societa ...
FORZA JUVE!
- bartol
- Juventino
Święta prawda. Z Camorem to jak z pogodą w marcu. najlepiej aby unormował formę. Mówiłem że trzeba mu dać szansę. PozdrawiamRavanelli pisze:Mauro Camoranesi jest nieco chimerycznym graczem, ale bardzo dobrym zawodnikiem. Potrafi doskonale dośrodkować, lub przebiec kilkadziesiąt metrów po boisku. To udowodnił w meczu z AC Milanem. Co 2 mecz zdarza się mu zagrać bardzo dobrze, a ogólnie to warto na niego stawiać, choć lepiej się sprawdza w roli dżokera.
- JUVEFANE_10
- Juventino
to było porównanie Alexa z Camorem.A nie że Camor ma zagrać na pozycji Alexa.Po za tym Alex zagrał słabo w meczu z Milanem.A Camor wszedł z ławki rezerwowych i zagrał bardzo dobre spotkanie.
JESTEM OSZUSTEM
- BianconeriFan
- Juventino
Jeżeli Camor zagrał dobrze, i będzie tak grał w najbliższych spotkaniach to nie wolno go wymieniać za Kallona :!: :!: :!:
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Popieram wszystkimi rencami i nogami Camor jest dobry!!- Bartek - pisze:Jakie miejsce Alexa...? Przeciez oni graja na roznych pozycjach. To porownanie bylo przypadkowe. Mam nadzieje ze po meczu z Milanem zamilkna wreszcie przeciwnicy Camora. Bez niego nie byloby akcji dzieki ktorej Treze wyrownal.
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- juveluck
- Juventino
Ja rowniez uwazam ze Camor dobrze zagral. On dla mnie zawsze by swietnym i potrzebnym graczem, mimo nieudanego zakonczenia poprzedniego sezonu. Nie rozumialem ludzie ktorzy go skreslili(i skreslaja nadal) bedzie on nam bardzopotrzebny. Forza Camor :!:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIANCONERI
- Juventino
Cieszy mnie dobra postawa Camoranesiego podaczas meczu z Milanem.Camoranesi to świetny zawodnik,ma dobra technike i umie uderzyc z dystansu,pozatym jest uniewrsalnym graczem.Ciesze się,że Lippi dał mu szanse.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"