Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- k0sa
- Juventino
Dokładnie byk całkiem nieźle się prezentuje.
Lepiej żeby napisy były skierowane na zewnątrz niż w jedną strone. Poprostu lepiej to bedzie wyglądało.
Jak dla mnie korony raczej nie pasują.
Lepiej żeby napisy były skierowane na zewnątrz niż w jedną strone. Poprostu lepiej to bedzie wyglądało.
Jak dla mnie korony raczej nie pasują.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2007, 17:52 przez k0sa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Nie podoba mi sie nowy projekt Świergota. Bardziej przypadła mi do gustu propozycja Radka i Lucasa:P

(ale nadal uważam, że połączenie pierwszej smyczy pana Ś. i złączki panów R. i L. byłoby najlepsze
)
Proszę mnie dopisać do listy-Lucas- pisze:

(ale nadal uważam, że połączenie pierwszej smyczy pana Ś. i złączki panów R. i L. byłoby najlepsze

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- $urfer
- Juventino
To jest to tylko ta korona eh...Mogłbo by być cos lepszego-Lucas- pisze:Wrzucam jeszcze jedną propozycje.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- Radek_88
- Qualità Juventino
To moze na zlaczce tarcza zamiast byka, a byk na lewa strone zamiast jednej z koron? Osoby, ktorym zalezy na byku beda zadowolone, ze byk w ogole jest, a osoby, ktore sa przeciwne beda mialy pocieszenie, ze to tylko lewa, malo widoczna strona. 

- -Lucas-
- Juventino
Korona jest bo jestSlater pisze:To jest to tylko ta korona eh...Mogłbo by być cos lepszego
Celowo zamieściłem byka na złączce aby uniknąć sytuacji gdzie trzy tarcze będą się znajdowały prawie na tej samej płaszczyźnie.naros pisze:Zamiast byka na złączce dałbym tarcze Scudetto.
- naros
- Juventino
Wiesz mi by się to podobało te 3 tarcze, mogłyby symbolizować 30 Scudetto-Lucas- pisze:Celowo zamieściłem byka na złączce aby uniknąć sytuacji gdzie trzy tarcze będą się znajdowały prawie na tej samej płaszczyźnie.naros pisze:Zamiast byka na złączce dałbym tarcze Scudetto.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- juveluck
- Juventino
Czy wy poważnie myślicie o tym byku? Skąd wam się on w ogóle w głowach wziął? Może zrobicie te smycze jeszcze w bordowym kolorze...Radek_88 pisze:To moze na zlaczce tarcza zamiast byka, a byk na lewa strone zamiast jednej z koron? Osoby, ktorym zalezy na byku beda zadowolone, ze byk w ogole jest, a osoby, ktore sa przeciwne beda mialy pocieszenie, ze to tylko lewa, malo widoczna strona.
Liczę, że projekt pozostanie taki jak w pierwszym poście tego tematu.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Kryształ
- Juventino
Nie ma co kombinowac bo można przekombinować, mi sie podoba najbardziej projekt z pierwszej strony.
Z tym bykiem... może jednak chodzi wam o zebre ?? bo to jednak jest różnica...
No i poprosze o dopisanie mnie do listy.
Z tym bykiem... może jednak chodzi wam o zebre ?? bo to jednak jest różnica...
No i poprosze o dopisanie mnie do listy.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Zacytowales mnie.. Jezeli o mnie chodzi to szczerze mowiac byk na lewej stronie jest mi calkowicie obojetny, nie jestem jakims jego zagorzalym zwolennikiem. Na zlaczce, w centralnej czesci odpada, ale z lewej strony jestem w stanie go zaakceptowac. Jak chcesz to wybiore dla Ciebie taka smycz zebys byka mial ucietegojuveluck pisze:Czy wy poważnie myślicie o tym byku? Skąd wam się on w ogóle w głowach wziął? Może zrobicie te smycze jeszcze w bordowym kolorze...
Liczę, że projekt pozostanie taki jak w pierwszym poście tego tematu.
- $urfer
- Juventino
-Lucas- pisze:Korona jest bo jestSlater pisze:To jest to tylko ta korona eh...Mogłbo by być cos lepszegoprzy zszywaniu smyczy może się okazać, że zostanie obcięta lub w ogóle jest nie będzie także nie przywiązywałbym do tego elementu szczególnej uwagi.
Skoro moze zostac obcięta korona to równie dobrze moze byc obcięta czesć napisu JUVENTUS
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem